Merhaba. 6 aydır antidepresan kullanıyorum ve şu an kesme aşamasındayım. Günaşırı kullanıyorum ve minimum dozdayım. Ben ilacı almadığım günler biraz rahatsız olacağımı düşünürken tam tersi oldu. İlacı almadığımda çok iyiyim ama aldığım gün beynim uyuşmuş gibi oluyor. Gözlerim çok hassaslaşıyor ve başım sanki benim değil gibi hissediyorum. Doktorum normal, kesmeye devam et dedi. İlaç kullanıp kesenler, böyle bir şey yaşadınız mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben uyku için 3 ay civarı kullandım ilk başlarda ilacın bana çok iyi geldiğini düşünüyodum 2. aydan sonra ilaç ağır gelmeye başladı aşırı çok uyumaya başladım ayni dozu kullanıyodum ama başımı yastıktan kaldıremıyodum sonra tamamen bıraktım.
Evet galiba bana da artık ağır geliyor ama doktorum izin vermiyor birden bire kesmeme. Yavaş yavaş bırakmam gerek ama içtiğim günler çok zorluyor beni
Yani 1 aya yakin bu sekilde devam etmiştim sonra tamamen bıraktım
Şimdi iyi misin peki?
Evet bırakali 1 yil oldu
Bazen uyumakta çok zorlandığım günler oluyo ama 1 yildir hiç içmedim
Çok şükür, çok sevindim adına🌹 Darısı benim başıma inşallah🙏
Amin
Ben birden kestim dünyam Şaştı. Sinir stres yanlız kalma isteği vs vs. Ama hergün dahaiyi oluyorum. 2 ay filan oldu. Sende sakın birden kesme
İlaçlar neydi senin
Bir anda kestimi zaten şaftın kayar
Secita kullanıyordum 15mg. Baya zorladı beni ama şimdi şimdi iyiyim
Uyutur bide o bırakmasıda zordur kilo yaptımı
Bir 3 kilo aldım yediğime dikkat ederim. Uyku sorunum var şu an günde 3-4 saat arası uyuyorum oda siniri tetikliyor
Yok birden kesmiyorum zaten yavaş yavaş ama aldığım günler çok zorluyor beni almadığımda iyiyim
Alla alla sendeki iyiymiş demekki ilaçlar işe yaradı keşke bende öyle olsaydım. Bir an birşeye sinirlendim bıraktım
Çok şükür evet işe yaradı bende. Tamamen kesersem daha iyi olacağım da ona da doktorum izin vermiyor henüz. Şimdi iyi misin?
Şimdi daha iyiyim. Ama o 2-3 ay zor geçti. şu an tek problem uyku, uykuyla dalamiyorum
O da hallolur inşallah🙏
İnşallah olacak. Çünkü üşeniyorum harekete geçmek için çabalıyorum
Merhahalar
Bende kesiyorumda şu an zor olur bu dönem sen ne ilacı alıyorsun
Escita 20mg. İnşallah ikimiz de kolayca atlatırız bu dönemi🙏
Yaş kaç
27
Ne teşhisi vardı sende ekler misin
Anksiyete panik bozukluk bide son zamanla depresif nöbet. Böyleydi doktorun teşhisi
Başka ilaç
Başlarda stimuloton ve olanzapel diye 2 ilaç kullanıyordum olanzapel keserken çok etkilendim 1 gün ama sonra geçti. Stimulotonla devam ettim sonradan mide bulantısı yapmaya başladı doktorum onu kesti estica başladık + psikolog seanslarına başladım. Çok şükür çok şeyi hallettim 90% iyileştim artık. Şimdi de bu ilacı kesiyoruz ki kurtulayım ilaçlardan ama psikologa devam.
Kilo aldın demi m😄😄
5 kq aldım. Şişlik vardı ama şu an o da çekiliyor yavaş yavaş 2 kq da zayıfladım ilacı azalttığım için
Ekler misin eklemezsende önemli değil 😊
maalesef ekleyemem kusura bakmayın.
Yok estağfurullah önemli değil sorun yok 😊
Yaş kaç ne için kullandın
27. Anksiyete panik bozukluk depresif nöbet
Hım işe yaradimi okb varmiydi
Hayır yoktu. Evet çok işe yaradı şükür. %90 toparlandım şimdi artık kesme zamanı
Ne güzel hsbgi ilaçlar aldın
Stimuloton, olanzapel, escita. Ilk ikisini birlikte kullandım önce olanzapel kestim daha sonra stimuloton kesip escitaya başladım. Şimdi onu da kesiyorum. Hepsine tabii ki doktor tavsiyesiyle başladım ve tavsiyesiyle kestim