Kusarak zayiflayan var mi? Lütfen acil yardimci olun lütfen
Cevabın nedir?
+1 yılBunu asla deneme, yazdığın cevaplardan görebiliyorum ki depresifsin. Ama güven bana kuşak yerine hiç yememek daha iyi. Sana yeme demiyorum, elbette yemelisin !
Yanlış yoldasın ve bunu biliyorsun, her ne kadar şimdi kussanda ileride pişman olacaksın; verdiğin kilonun 2 veya 3 katını alacaksın, geri dönmek isteyeceksin, ama çok geç olacak, ölüme gidiyorsun ve bunu biliyorsun, bunu hak etmiyorsun, hiç kimse haketmiyor. Bir psikoloğa görün derim; eğer kendin bu çukurdan çıkamıyorsan, yardım ara, ama ölüme yürüm, lütfen, gelecek belki mutlu günler gelecek, ama eğer sen bu yarışı burda bırakmak istiyorsan yap, ama geleceği bir tek Allah bilir! Kusma lütfen ! Sen böyle de güzelsin! Ama eğer kilo vermek istiyorsan bir diyetisyene görün ve ondan yardım iste kilo vermiyorsan. Ama sakın bu ilete bulaşma lütfen.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılboyun kilon kaç ki bunu yapmayı düşünüyosun :D
111 Yorumla
Soran+1 yılBoyum 1,65 kilom 70
Soran+1 yılYanlisklla oldu yeniyim ben ayrica ne Iyi ne kötü anlayabilrim sagol
- +1 yıl
yanlıslıkla olmusss çok üzüldüm haaaaaaa D:D:D kızz kusma haa yavas yavas zayıflarsın acele etme
- +1 yıl
@hdtuna saol
- +1 yıl
neden eksi verdiniz hayvanlar :DdD:D:
Soran+1 yılEksi verince ne oluyolar
- +1 yıl
kusmak halk arasında şuna tabiidir her zaman düşün ki paran var bir de babanın parası var biri geldi hem senden çaldı hem babandan bu demek oluyor ki hem normal pislemişsin hem agzından ikiside aynı kapıya çıkıyor olan yine sana oluyor emin ol her gece uykusuz kalsan daha çabuk zayıflarsın uykusuzluk eşittir 200 cal...
04 Yorumla
Soran+1 yılKusura Bakma Ama inan birsey anlamadim
Soran+1 yılDogru sonuclarini biliyorum
+1 yılBu bir hastalik biliyorsunuz ddgil mi?
Bulimia nervoza hastaligi, yiyp kusmak yerine yememeyi ve bogazini kesmeyi dene yoksa ilerde cok pisman olursun..
tedaviyle duzelmeyen vakalar bol miktarda var.02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
- +1 yıl
Hakli
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
21Cevap
+1 yılÇok zararlı yapma sakın. Kustuğunda mide asidin yemek borunda tahrişe neden olur ve ilerleyen zamanlarda yemek borusunda safra ve asidin neden olduğu dönüşü olmayan hastalıklara yol açar.
. bu aynı ilaç kullanmaya benzer. bitaraftan faydasını görürken başka taraflarına zarar verirsin..01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinw
Ben yaptm yaklasik 10 kilo verdm. Ama hastalsndm sonra. Uzun süre yemek yiyemedm hemen kustum. Kısa süre icinde bulime hastası oldum. Kendimi zor toparladm. Toparladktan sonra normal bir şekilde yemel yediğinde fena şekilde kilo alıyorsun. Uzak dur böyle seylerden. Az ye saglikli ye ama yediğini çıkartma
011 Yorumla
Soran+1 yılKötü olmus
Soran+1 yılSende bende biliyoruz ki kim neders desin yapcam bazi seyleri yasamadan insan tatmin olmuyor iste
Soran+1 yılBen burada sonucunu bilen var mı diye bisey sormadim gözler bozuk galiba..
Soran+1 yılDenicem
Soran+1 yılKesinlikle deniyecegim cok sagol yasim 19;)
Soran+1 yılBencede :)
Psikolojik danışman sıfatıyla cevap veriyorum ;
Bulumia nevroza deniyor buna psikolojide. 3 ay süreyle haftada en az 2 kere yedikten sonra zoraki olarak kendini kusturma davranışıdır bu. Bu kişiler ne yediklerinden geri dururlar ne de kusma davranışlarından. Hem yiyeyim hem kilo almayayım durumudur ki yok artık ebesinin hörekesidir. Zayıflamak için çok daha sağlıklı yollar varken bu işe kalkışanlar uzmandan yardım almalıdırlar.00 YorumlaMide kapakçığında sorun olur, dişlerin erir, kırılır, çürür. O midendeki asit ses tellerine de zarar verir. Vücudun susuz kalır, kusmaya alışırsın hep kusarsın. Ayrıcaaaa kustukça miden genişler tedaviye başladıktan sonra daha çok kilo alırsın. Istersen yap ama olacaklar bunlar çok fazlalığın yok halledilebilir sporla
21 YorumlaKusarak zayıflayamazsın, vücudundaki yararlı mineraller de yok olur. Kalkıp biraz olsun spor yapmalısın. Bu sayede kilolarından rahatça kurtulacaksın. Bol-bol su da içebilirsin, hamur-işleri/makarna ve pirinçten uzak da durursun. Kısa zamanda faydasını göreceksin. Az biraz efor sarf etmelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılInanki deniyorum zaten su an yapiyorum Ama faydasiw yok
+1 yılBir sure yediklerini kustuktan sonra vucudun buna alisacak ve otomatik yedigin herseyden sonra kusmaya baslayacaksin. Bu hastaligin adi bulimiadir ve cok tehlikelidir, bir sure sonra vucudun beslenemeyecek ve kalp sorunlarin ortaya cikacaktir. Bu is ölume kadar gider sakin ama sakin deneme. Zayiflamak istiyorsan dengeli beslenip spor yap
00 Yorumlakardesım o cok tehlıelı bısey zayıflamak ıstıyorsan baska bırsey dene bence.
bı zamandan sonra yemek yıyememeye basklıyorsun bı lokma bırsey dahı yesen ıstemsızce kusuyosun hayatı tehlıkeye kadar varıyor sonucu01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin yorumun icin sagol
Kusarak zayiflayamazsin. Sen yediklerini kusana kadar onlarin cogu sindirilmis oluyor ve kaloriyi coktan almis oluyorsun. Kusarak sadece sivi kaybedersin uzerine bir de bir ton hastalikla ugrasirsin.
00 Yorumla
+1 yılCiddimsin cidden? ciddiyken, ciddiyetsiz bir ciddilik sezdim.
03 Yorumla
Soran+1 yılEminim aslinda eminimdegilim eminken bir eminsizlik sezdim Ama ciddiyim
- +1 yıl
Ahah :D benden sana hediye stok poşet , çop torbaları. İyi kusmalar kanka.
Soran+1 yılEyv. Kanka
bu aralar bende olan bir durum ama zayiflamak icin degil tabi. bence cok kotu bisey.
04 Yorumla
Soran+1 yılAslinda benim ki de tam olarak zayiflamak icin degil senin sebebin ne?
Soran+1 yılStress den oluyor zaten hersey
- +1 yıl
josam supersın tatlm
Zayıflanıyorsa bile sağlıklı değil saçmalama birçok hastalığa yol açıyor. Çok daha sağlıklı yöntemleri var
00 Yorumla
+1 yılSakin öyle bir şey yapma yeme bozukluğuna çevirir hastanelerde kalırsın. Anoreksya ya da bulimia. Spor yap, diyet yap, diyetisyene git ama kusma
00 Yorumla
+1 yılO çok zararlı arkadaşım yaptı ve hastanelik olduu alışkanlık oldu hep kusuyor yani deneme sakınnn
02 Yorumla
Soran+1 yılCok zararli oldunu Biliyorum Ama Inan baska Carem yok akilina gelebilcek herseyie denedim..
- +1 yıl
Yapma beden insana verilmiş kılıftir sadece sağlık herşeyden önemli
+1 yılYiyip yiyip böyle ilkel yöntemlere sığınmaktan vazgeçin bence. Formda kalmak istiyorsan boğazını tutacaksin kusmakla bu tür şeylere kalıcı çözüm bulamazsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBulan var
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın böyle bir yanlışa düşme... hem sürekli olarak istifra ederek yemek borunu tahriş edersin hem de şükürsüzlük olarak Allah'ın sınavına tabii olabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin sagol
Bu bir hastalıktır zayıflama yontemi falan değildir hastalığın adıda bulimia
01 Yorumla
Soran+1 yılZayiflama yöntemi olup olmadini sormadim zayiflayan var mi diye Sordum!
+1 yılya saçmalama çok zararlı bişey ben geçen gün başıma geldi bir günde zor kendime geldim mideyi mahfedersin hayatında zehir olur
00 YorumlaCanım sonra o hastalık oluyo internetten bak anoreksiya hastalığı diye
02 Yorumla
Soran+1 yılBilyiorim Canim baktim
Hee kus oh ne guzel o zaman herkes yapardi bu nasil bir soru boyle..
02 Yorumla
Soran+1 yılSana cevab yaz diye silah mi cektiler?
+1 yılyanlis birsey bu bil bunu ve bunu okuyan kizlara kotu ornek olma derim.
00 Yorumla
+1 yılDişlerinin bir süre sonra rengi değişecek hidroklorik asit yüzünden ve devam edersen öleceksin nihai sonuç olaraktan.
00 Yorumlakusacagına form cayı iç ya da kırmızı turp turşusunun suyunu ishal yapar yedıklerın yaramaz kılo verırsın
03 Yorumla
+1 yılIgrenc, sagliksiz. amerikadaki kizlar yapiyorlardi bunu bildigim kadariyla..
01 Yorumla
Soran+1 yılTüm dünyada yapiolar
+1 yılKusarak zayıflama mı olur ya?
Kaldırın koca poponuzu da biraz hareket edin, spor yapın...11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Yapma bunun yerine spor yapsan yeni insanlar tanısan,
bu depresif ruh halindende kurtulursun:)00 Yorumla
+1 yılSpor yap canm birazda yediklerine dikkat edersen kusmana gerek kalmaz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru
+1 yılLa derdini anlatacan diye bizi kusturcan sur da ;))
02 Yorumla
Soran+1 yılKusmak iyidir
- +1 yıl
Haauahua ;) tamam o zaman
sakın aman sakın komaya girer ölürsün öyle zayıflama olmaz.
00 Yorumla
+1 yılKusacaksan niye yiyorsun ki yeme hem igrenclesmemis olursun hemde zayiflarsin
00 Yorumla
+1 yılbir arkadasim oyle yapiyodu sonradanda verdigi kilonun 2 katin geri aldi..
Sakin deneme..02 Yorumla
Soran+1 yılGercektenmi
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılSahsen ablam yapiyor bir kac yildir..:/ 70 kg falandi simdiyse 48.. kusuyor ama bzzen birakmak istiyor birakamiyor istesede. 2 kere dusun bu ise kalkismadan bence
00 YorumlaKusarak zayiflamaya çalişma, geberip gidersin valla.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama kusma sakın sonra miden artık her şeyi çikarmaya başlar sonra kusa kusa mazallah...
00 Yorumla
+1 yılBöle Saçma şeylerle uğraşmayın spor salonuna yazılın sağlıklı bir şekilde zayıflayın.
00 Yorumla
+1 yılAman milletin aklına sokmayın çok Zararlı bunu herkes bilsin
00 Yorumlayapmayın böyle birşey saglıgınızdan olursunuz Allah korusun saglıklı bır şekılde vermenın yollarını bulun
00 Yorumlaakılla mı konuşuyosun sen ya
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayni senin gibi
Soran+1 yılLaf sokmak degil amacim nerenle anliyorsun bilemem
Soran+1 yılTabi Hemen kusuyorum simdi
+1 yılgünde 5 kere sabah öğle ikindi akşam yatsı
05 Yorumla
Soran+1 yılYok ben 6 kire nafile de yapcam
- +1 yıl
ooo o zaman varya kuş gibi olursun. hafif hızda uçmaya başlarsın bence nafileyi yapma
Soran+1 yılTamam 5 vakit yeter ozaman
- +1 yıl
Allah kabul etsin o zaman.
Soran+1 yılAmin
+1 yılçok zararlı yapma sakın.
00 Yorumla
+1 yılBlumia olup ölen var öyle
05 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
- +1 yıl
Asıl amaç ölmekmi yani?
Soran+1 yılBelkide
- +1 yıl
İyide bu yavaş ve aclı bir ölüm en büyük günahları olan bir insan hakeder belki
Soran+1 yılTam benlik bir ölümmüs ozaman
Kusacağına boğazını tut
01 Yorumla
Soran+1 yılTutmuyorum
+1 yılPsikopat misiniz l*n siz
00 Yorumla
+1 yılKuscagına git, bol bol sıç
00 Yorumlaiğrençsin yaaaa
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılÖyleyim olurmu
+1 yılKuskus ye.
17 Yorumla
Soran+1 yılCok komik ! Hani Bir bilgin YOKSA neden yazarki insan?
- +1 yıl
Mantıklı aslında kusmuğunu yesen miden bulanacak daha çok kusacaksın
- +1 yıl
Kafalara gel.. adamsın kardeşim. ((:
Soran+1 yılZekisin
- +1 yıl
Geri zekâlı. Kusarak zayıflamaya çalışan sensin ben değil.
Soran+1 yılISTE zekisin yazdim neyi yanlis anladin bunda verdin örnek zekice yani.
- +1 yıl
He pardon ben yanlış anladiysam demek ki.
Et'lerin sarkar
00 Yorumlasen ne diyonn *
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil fikrimi soruyon
🎃🎃🎃
00 YorumlaYanlış yoldasın
02 Yorumla
Soran+1 yılFarkindayim
Sağlık konusunda 714 cevap paylaştı. çok zararlı
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında