Kardeşim küçükken , yanlışlıkla gözüme demirle vurmuştu şu an bir göz kapak çizgim yok gibi bu yüzden gözlerimin biri büyük biri küçük görünüyor aradan 5 sene geçti körmü oluyorum anlamadım darbe yediğim gözüm bazen bulanık görüyor bazende siyah noktalar, yetmezmiş gibi gözümü kısıp değişik bakıyormuşum arkadaşlarim ve çok sevgili kardeşim taklidimi yapıp dalga geçiyor doktora ne zmn gitsem damla yazıp gönderiyor ne yapmalıyım? (Saçma yorum yapmazsanız sewinirimm)
kanka valla gayet normal gözüküyor gözlerin ve ayrıca bence dalga geçen insanları kafana takmamalısın çünkü şöyle bir şey var bu senin suçun değil yani senin yüzünden olmuş bir şey değil bunun sebebi sen olmadığın için dalga geçmelerini önemseyip kafana takman yanlış tabi ki anlayabiliyorum kötü hissediyorsun böyle yaptıkları için ama ne kadar kötü hissetsen de kafana takmaman gerekiyor çünkü gerçekten değmez kafana takıp canını sıkmana ne diyorlarsa desinler umursama bu senin suçun değil
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onu geçtim, tek gözüm bulanık görüyor doktora gitsem damla yazıp başından savıyor
o zaman başka bir doktora gitmelisin çünkü gerçekten bu riskli bir şey yani önemli bir şey olabilir ki damla kullanmana rağmen geçmediğine göre büyük ihtimalle önemli bir şeydir o yüzden başka bir doktora gitmeyi dene
kanka illa özele gitmene gerek yok normal devlet hastanesine de gidebilirsin farklı bir doktora gitmen gerekiyor sadece özel veya normal olması önemli değil ama ameliyat olacaksa bile kabul etmen gerek çünkü gerçekten ileri de daha da kötüye gidebilir ciddi bir şeye benziyor
ilk baştaki önemsememiş sanki ikincisi biraz daha iyi bir şey söylemiş sonuncusu da baya boş konuşmuş yani doktor olan bir insan hastasına böyle şey der mi ayıp denen bir şey var yani şöyle söyliyim sana sağlığın için ne gerekiyorsa onu yapmalısın istersen bir kereliğine özele de gitmeyi dene çünkü bu gerçekten ciddi
yani bilemiyorum özel hastaneler hakkında hiç bir bilgim yok ama paraya önem verdikleri için sağlıktan çok dediğin doğru olabilir o yüzden hak veriyorum sen bence 4. olarak başka bir doktora daha git en iyisi sanırsam bu ve rica ederim ne demek önemli değil
Fotoya bakılırsa çok anormal bir durum yok. Gayet normal görünüyorsun. O gördüğün siyah noktolar asimetrik oluyor. Hatta bende bile 2 nokta var, sol gözümde. Duyduklarıma göre zeki insanların gözünde siyah nokta olurmuş. Normal doktor sana sadece göz damlası verir. Göz doktoruna git. Seni göz testinden geçirsin. Belki bulanık görmene yardımcı olacak sana gözlük 👓 tavsiye eder. Bu arada arkadaşlarının dalga geçmesine çok aldırma. Seven insan sevdikleriyle hep uğraşır.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim cewap verdiğin için çok açıklayıcı olmuş 💙💙
Özel bir hastaneye git Şikayetlerini anlat iyi bir doktora eğer gormende bir problem yoksa hepimizin fiziksel sorunları vardır olabilirde Fiziksel sorunlarla gırgır geçenlerin zeka seviyesi düşüktür umursama
bilmimm hangi şive ailem norrmal konuşuyor ben konuşunca herkes çok değişik konuşuyorsun der , en son kırtasiyeye gitmiş adam değişik konuşuyorsun yurtdışındanmi geldin demişti sjsjsjs