Samimiyetine şüphe yok🙃, sohbetin sarıyor baya. Uygulamayı silicem son konuşmamız galiba. üniversitede denk düşersek fiyatı o zaman söylersin artık. Bu arada bölümün ney ve hangi üniversite
Eşit ağırlıkçıyım, dokuz eylül hukuk istiyorum. Açığa geçicem kayıtlar başlayınca. Evimiz çok sıcak ve kalabalık ders çalışılmıyor. Kütüphanede 7,5 saat aralıksız çalışmışlığım var
Artık her şey çok pahalı oldu. Ucuza hiç bir şey kalmadı. Ama sadece çerçeve değiştireceksin. Bi fiyat sor, modellere bakabilir miyim de, beğenirsen değiştir. Hatta aynı gözlükten ikinci bir gözlük bile yaptırabilirsin. Yeni bir çerçeve ve yeni camlar. Bunun için doktora gitmene bile gerek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Değişebilirsin, herhangi bir gözlükçüye git 2 dakikalık iş
Pahalıdır şimdi
Bi sakin ol, parayı niye taktın bu kadar. Her şey pahalı yani bu devirde ama o kadar aman aşırı bi şey olmaz yani.
Param yok 😂😂
Ailenden iste :D
Yok
Sebep?
Öyle
Değişme o zaman 😏
Degiscem 😂
Kemikli alcam
Takasla mı alıcan? Hani paran yoktu ya
Var be ama şimdi pahalıysa 700-800 TL vermek zoruma gider
300-400 ise hemrn
Yok be bebiş, fazla abarttın en fazla 100 150 bi çerçeve değişecek, dükkanı mı veriyor sanki
Umarım yaaa
Yarın sana diycem 😂😂😂
Bakalım kaç kuruş
Tamam gel iddiaya giricez, dediğimden az çıkarsa evlencen benimle fazla çıkarsa parayı ben veririm nasıl fikir oeieiwowowow
Yaaa benden küçüksün 😂😂😂
Yapma ya, yaş kaç😕
Küçüksün canım benim 21 im ben 😂😂😂
Yapacak bi şey yok, güzel şeyler kısa sürermiş alıştık biz. Fiyatı öğrenince yaz bari bende merak ettim
😂😂😂😂😂
Tamam tamam söylerim
Yarın deneme sınavım var, yks ye giricem bu sene💅. Hayat cok zor
Bol şans yapamadığını at
Sen 17 sin o zaman
Atarım tabii de, sen okuyo musun üni falan bölüm ne
Abla sherlock musun nesin, küçük cocuk gibi hissettim o kadar küçük değilim ya🥺
Evet okuyorum üni ben bu uygulamaya girmiyorum bunu sordum ve gittim daha gelmem senden ricam vaktini bu çöp uygulamada geçirme
Tamam kardeşim hedefini belirle ona göre adım at. Veeeee en önemlisi güzel şeyler kısa sürermis alıştık gibi ergence bir söylem kullanma hadi kaçtım
Vay be hayat dersi aldım 2 dakikada, neyse sağol. Hoşçakal
Dalga geçmiyorum samimiyim 🥰
Samimiyetine şüphe yok🙃, sohbetin sarıyor baya. Uygulamayı silicem son konuşmamız galiba. üniversitede denk düşersek fiyatı o zaman söylersin artık. Bu arada bölümün ney ve hangi üniversite
Bugün silme fiyatı soylim öyle sil 😂😂😂
Peki😅
Yarın gözlükle fotoğraf atcam sonra sil😂
Ee peki madem bekleyelim🥲
İyi kaynaştık, zor bi ayrılık olucak
Uyumaya gidiyorum iyi geceler
İyi uykularrrrrrrr ayrılmayızzzz
Yaa🥹 hadi ben kaçtımm
Aldın mı gözlükleri
Çok pahalıydı be bebem
Hadi ya, ne kadarmış
300 500 dedi
Yok ebesinin, bi çerçeve sadece kazıklıyolar resmen
He valla karıya da ayar oldum çıktım geldim dbhdjd
Sınavın nasıl geçti
Owieiowo
Sosyal zordu, türkçe basitti matematikte orta şeker. Yanıma oturan kız sınavın bitmesine 20 dakika kala gelmiş. Hiç çözmedi benimde dikkatimi dağıttı
Bunlar çok olur sağına soluna önüne bakmak yok kağıdına fokuslan
Sosyol denemesi sürekli çöz konu bitirmeye çalışma al 3-4-5 in ve bilgi sarmalin sosyale özel denemesini
Okul ve dershane harici kendin de çöz
Kitap almam lazım baya bi, alırım onlarıda. Dershaneye gidiyorum. Devam zorunluluğu geldi her şey birbirine giricek
Hayırrrr hiçbir şey birbirine girmeyecek bu süreçte en önemli şey soğuk kanlı olmak
İçini ferah tut
Umarım her şey gönlünce olur
Teşekkürler, keşke sınav koçum olsaydın, herkese bi tane sen lazım
: ) teşekkür ederim bu konuda ciddiyim rahat ol ama gevşek olma çalış isteidgin bölümü hatta unileri de hedefle
Eşit ağırlıkçıyım, dokuz eylül hukuk istiyorum. Açığa geçicem kayıtlar başlayınca. Evimiz çok sıcak ve kalabalık ders çalışılmıyor. Kütüphanede 7,5 saat aralıksız çalışmışlığım var
Bu arada sen ne okuyosun bölüm falan
Ozelden yazıyorum
Ben yazamıyorum senin yazman gerekiyor
Gizli olduğu için bende yazamam, takibe alaniliyo musun beni o şekilde dene istersen
He istek at istersen
Gizli olduğun için atamam, profilini göremiyorum. Sen yapabilir misin
Bi takip isteği gelmisti az önce sen misin
Şimdi dene yazmayı istersen
Evet
Benim
Tamam
Xper seviyem yeterli değilmiş🤦🏼
Evet değiştirebilirsin hiç sorun olmaz
Ne kadardır Allah bilir
Artık her şey çok pahalı oldu. Ucuza hiç bir şey kalmadı. Ama sadece çerçeve değiştireceksin. Bi fiyat sor, modellere bakabilir miyim de, beğenirsen değiştir.
Hatta aynı gözlükten ikinci bir gözlük bile yaptırabilirsin. Yeni bir çerçeve ve yeni camlar. Bunun için doktora gitmene bile gerek yok
Evet her şey pahalı abi
Sen dediğim gibi bir fiyat sor gözlükçüye. Yenilemek iyi olur.
Sorarım yarın abi
Cerceveyle goz doktorunun bir alakasi yok
Bilmiyorum sordum
Oluyor mu peki
Olur tabiki goz doktoru gozluk camindaki dereceyle ilgilenir istedigin cerceveyi kullanabilirsin
Önemli olan gözlük camı zaten değiştirebilirsin
Çerçeve içinse gerek yok
Evet yapabilirsin
Çerçeve değişir
evet bence
Bence değiştirme
Niçin
Doktora sor