Merabayın, evcil yılanım tarafından ısırılıp zehirlendim 😖
kalp kasılmaları ve boncuk boncuk terlemeler ateş ve istifra dışında iyiyim 😃
Sizler nörüyonuz?
Merabayın, evcil yılanım tarafından ısırılıp zehirlendim 😖
kalp kasılmaları ve boncuk boncuk terlemeler ateş ve istifra dışında iyiyim 😃
Sizler nörüyonuz?
Hmm ha yılansa sorun yok. Akrep falan bayağı sıkıntı ama yılan iyidir yine. Bak şimdi ısırdığı yerdeki zehri böyle pipetle bardaktaki kolayı çeker gibi çekeceksin Ha bildiğim kadarıyla çürük diş falan varsa sıkıntı. Umarım yoktur yoksa kendine iyi bak umarım gittiğin yerde mutlu olursun 😊
Ne anlatıyon bilader neyin kafasını yaşıyon
Evde yılan besleyip bunları bilmiyorsan sende sorun var aaa lütfen
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim
Seni ısıran danayı ben burma pitonuna benzetmiştim. Piton değil mi o? Ya da cinsi cibilliyeti ne?
Yılan zehiri de dahil olmak üzere her türlü toksinin vücuttan atılma süresi bünyeden bünyeye çok değişiklik gösterir. Senin bünyenin de çok sağlam olduğunu söyleyemeyeceğim çünkü kaç kez covite yakalandığını saymayı 3’den sonra bırakmıştım. Umarım hemen düzelirsin ama sanırım bazı semptomları bir hafta kadar çekebilirsin.
Fas seyahatine az kaldı, zaten bu egzotik canlıları o tarihten önce birilerine verirsin ama düzelir düzelmez ilk işin seni ısıran danadan güzel bir ayakkabı yaptırmak olabilir belki. 😂
Fas’a gittiğinde de bu tür sürüngenlerden uzak dur, oradakiler tam Afrika canavarları. Adama salavat getirme fırsatı bile vermezler alimallah.
Geçmiş olsun. Kısa zamanda toparlarsın merak etme.
Abi selam, beni ısıran yaratık Kraliyet pitonu, top piton diye de geçiyor.
Normalde pitonlar zehirsiz olur ama, artık enfeksiyon mu geldi hastalık mı bulaştırdı anlamadım. Çünkü baya derin ısırdı. Acil'de de direkt sokmaya bağlı zehirlenme dediler. Benim bağışıklık aşırı düşük. şu an düne göre daha iyiyim şükür, ama baya ağır geçiyor :D
Yurt dışı seyahatlerinde, sağlık raporunda sanırım bu zehirlenme olayı bir sıkıntı çıkaracak. Daha önce de kene yapışan arkadaşıma sorun yapmışlardı. Bakalam hayırlısı dedik. Yılanı da gerekli kurumlara teslim ettim. zehirli dedikleri için :D
Geçmiş olsun. Kene gibi böcek sıkıntı çıkarabilir çünkü KKKA yani Kırım Kongo Kanamalı Ateşi gibi sıkıntılı hastalıkların taşıyıcısı olma durumu var. Yılanda ya da zehirlenmede öyle bir sıkıntı olmaz sanırım.
İnşallah sana engel çıkarmaz bu durum. Bağışıklığı kuvvetlendir sen en kısa sürede çünkü Fas’ta ihtiyacın olacak. 😀
Geçmiş olsun.
Cevap
2Cevap
Ahah saçmalama 😄 çok geçmiş olsun. Yılan da ısırmadı demezsin bi bu kalmıştı galiba.
yok mu zehri emcükleyen ahsgd
Bi tane yılanın teması yetti başka yılanlara gerek yok 🤣
Geçmiş olsun belliydi kaçınılmaz son bu işte...😂😂😂wvde yılan mı beslenir ya🤦🏻🤦🏻
Ölmedim ama şuraya uzanasım var
O tadını almıştır durmaz artık 😂
Evcil yılan ısırır mı hiç knk
Yemeğini yutarken akvaryuma elimi soktum başka bişey almak için o sırada elime atladı totoş
umarım şaka yapıyorsundur 🙄
Dün gece hastanede yatıyordum 😂
Geçmiş olsun beslersen evde öyle bir de zararsız diyordun 😒
Bana geldiğinde de zehirsiz demişlerdi ben napüm :(
Seni kandırmışlar sen yine tedbirini al sonra irmik helvası yemeyelim 🤧
Gece taburcu oldum bi kaç şey dışında iyiyim 😂
Geçmiş olsun tekrardan 1-2 güne anca geçer “evcil” yılanını gereken yerlere ver 😒
O benim bebeğimmm
Bu arada benim helvam çok güzel olur biliyon mu
Antepfıstıklı falan
Bebeğin değil Sonamelbükücün fıstıklıysa tabi güzel olur sjsjsj
Küstüm
Bana değil evcil olan tıstısa küsmen gerek asgjdkd
Ortalama 6 saat 23 dk felan biliyorum
30 saati geçti halen tık yok
İğne falan da oldum
Zehirin etkisinede bakar tabiki ama en iyi bilgiyi doktorunuz verecektir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?