Siğil veya hemoroid olabilir genel cerrahi sigili ayirt edemiyor hemoroid diyip ameliyay etmeye kalkiyolar tavsiyem once kadin dogum uzmanlari kanserlerle ilgilenen bi hoca olursa daha iyi sonrasinda sigil vs değilse cerrahiye gidersin
Bende oyle sandım alakasi yoktu bu bilindik sigiller gibi cikmiyo ilkinde bosu bosuna cerrahiye para verdim makat kismindaki sigiller biraz daha yaygın et parçası gibi karnabahar tarzinda olur bende ilk basta hemoroid sanmistim cok benziyo çünkü tavsiyem önce kadin doğuma gitmen yinede sen bilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
pişirip yeseydiniz , et çok pahallı oldu biliyon
Aldırınca Sana vereyim yersin
olur :D
iyicene araştır farklı odktorlara git ameliyat söyleyen olursa iyice düşün. geçmiş olsun.
Siğil veya hemoroid olabilir genel cerrahi sigili ayirt edemiyor hemoroid diyip ameliyay etmeye kalkiyolar tavsiyem once kadin dogum uzmanlari kanserlerle ilgilenen bi hoca olursa daha iyi sonrasinda sigil vs değilse cerrahiye gidersin
Baktım hiç siğile benzemiyor bildiğin et parçası
Bende oyle sandım alakasi yoktu bu bilindik sigiller gibi cikmiyo ilkinde bosu bosuna cerrahiye para verdim makat kismindaki sigiller biraz daha yaygın et parçası gibi karnabahar tarzinda olur bende ilk basta hemoroid sanmistim cok benziyo çünkü tavsiyem önce kadin doğuma gitmen yinede sen bilirsin
Kadın doğum ve genel cerrahi buldum ilgilenirmi ikisinede bakıyor kadın doğumcu
Kadin dogumcular anlar sigil yani hpv diger adiyla kadinlarda rahim kanserine sebep oldugundan bakarlar İstanbul'da mi yaşıyorsun doktor önerebilirim
İstanbul’da yaşamıyorum maalesef ya
Jinekolojik onkoloji cerrahisine bak git ozaman
Genel cerrahi diye biliyorum
fissür veya hemoroiddir genel cerrahiye git
Genel cerrahi.
A q herkeste uzman doktor olmuş yorumlara bak bi görmek lazımmış neyini görcen ne anlıcam yarr4m iğrenç herifler..
hemoroid olabilir. Bi görmek lazım
Merak ettim göstermek ister misin?
Geçmiş olsun. et kısmını görmem mümkün mü? cidden mereak ettim. soruya like atıyorum ordan bana yazabilirsin
Doktorumuzun
Henüz olmadım tıp okuyorum
Doktor baktı zaten gerek yok
Ben de merak ettim. gerçek hastada hiç görmedim çünkü. atarsan sevinirim. yazabilirsin bana sorunu beğendim
Bir de hemoroid için sana doğal bişey önercem eğer yazarsan
Atıcak mısın? sadece ordaki eti görmek istiyorum poponu göstermene gerek yok
Genel cerrahi 🙂
Görmesi gerekir tabi, ama nasıl bir parça çıktı ki?
Aynadan bakınca bile görülüyor temizleme esnasında değiyor elime
Nasıl ya? Başka bir şey olmasın
Nasıl yani
Bilmiyorumki, bahsettiğine göre farklı bir şey gibi. Tahmin yürütmek zor böyle
Belki siğil tarzı bir şeydir
Genel cerrahi
genel cerrahiye gidin hemen
Hemeroid
Ürolojiye gideceksin
Et parçası dediğin et beni gibi mi nasıl bir şey
Ya ben ya et parçası tam olarak anlayamadım
Dokunduğunda fazla bir et parçası hissediyor musun peki