Sağlık Günde kaç litre su tüketiyorsun? GAYGünƖükleri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Güncellemeler+1 yıl Ben 5 lt çoğu zaman Günde kaç litre su tüketiyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. 2 lite su 1 1 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl İdeal olabilir
OsmanAT Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% +1 yıl Sağlık konusunda 354 cevap paylaştı. 1.5-2litre ama nedense agzim bazen cok kuruyor 5-6 litreden fazla su ictigim oluyor sanki gublerdir su icmemisim gibi oluyor 1 1 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Evet bana da oluyor öyle ama ben 5 lt içiyorum hep Yorumla
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Değişiyor, çoğunlukla 3-4 litre 1 1 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Ne güzel Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl 2 lt belki daha fwzla 1 2 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Fazla iç Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Çok su içmekte zehirliyor, vücudumun ihtiyacı kadar kafi✌🏻 Yorumla
MyGentleman Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Bende 5 litre en fazla 1 2 Yorumla MyGentleman +1 yıl Ama en az 2,5 litre oluyor Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl 5lt ben ideal bence yine de Yorumla
Maşukaaa Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Üç litre içmeye zorluyorum 1 1 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Evet çokta zorlama yine de Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl En az 2 .5 1 2 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl İdeal evet Yorumla fesfs +1 yıl Yazin az ama, 3 3 buçuk daha iyi yazin bence Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Sağlık konusunda 406 cevap paylaştı. İki litre tüketiyorumdur 1 1 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl İdeal evet Yorumla
Sebine2003 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çok tüketmiyorum arada sırada 1 3 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Düzenli içsen daha iyi olur bence sağlık için Sebine2003 +1 yıl Bencede ama çok içemiyorum 😅 GAYGünƖükleri +1 yıl Yapacak bir şey yok o halde teşekkürler
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl minimum 3 5 e kadar çıkıyor duruma göre 1 1 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Olsun iyi gayet Yorumla
Defnek1 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Kg ile alakalı örneğin kişi erkek 75 kilo ise carpi 0.035 0 1 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Olabilir Yorumla
nazciraci Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl 600ml en fazla bir litre o da kendimi zorlarsam 1 2 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Çok az ama Yorumla nazciraci +1 yıl Az ama elimden bişey gelmiyor içemiyorum Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. 2.5 litre 1 1 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl İdeal 2.5 Yorumla
esragzcc Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl 2-3 litre civarı. 1 1 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl İdeal bence Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Sağlık konusunda 402 cevap paylaştı. 1.5 olmasi önemli 1 1 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Çok az ama Yorumla
bostanpatlican Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl 1,5 ya da 2 litre 1 1 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Az gibi biraz Yorumla
Bisussanaya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İki buçuk 1 1 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl İdeal Yorumla
Naziknur56taş Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl 7 lt 1 2 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Çok değil mi Yorumla Naziknur56taş +1 yıl Şu içince şu içmemiş gibi oluyor o yüzden Yorumla
RFALİST Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl 8 9 litre 1 4 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Yok artık sende Yorumla RFALİST +1 yıl Valla Yorumla RFALİST +1 yıl Urfa sıcağında yetmiyor Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Haklısın teşekkürler Yorumla
begüm_nazz Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Su yarın bardak 1 2 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Çok çok az Yorumla begüm_nazz +1 yıl Evet Yorumla
Dσɳ_Kιʂσƚ Takip Et Xper 1 Yaş: 96 +1 yıl 6 litre 1 18 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Güzel boy kilo kaç peki Yorumla Dσɳ_Kιʂσƚ +1 yıl 173. 62 kilo Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Hmm peki teşekkürler Yorumla Dσɳ_Kιʂσƚ +1 yıl Ben teşekkür ederim ayol Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Peki ya bir artısını hissediyor musun ya da zarar vs Yorumla Dσɳ_Kιʂσƚ +1 yıl Su hayattır, içtikçe su gibi olursun Yorumla ThebestofAhmeds +1 yıl Bence knk sen gay değilsin Yorumla Dσɳ_Kιʂσƚ +1 yıl Bana diyorsan ben değilim uleynnnn Yorumla ThebestofAhmeds +1 yıl Günlük filan * seni * bura lgbt kasma yeri değil * Yorumla ThebestofAhmeds +1 yıl Sana dehil Yorumla ThebestofAhmeds +1 yıl Abi report su gay e Yorumla Dσɳ_Kιʂσƚ +1 yıl Tamam ozaman Yorumla ThebestofAhmeds +1 yıl Gel konuşak biz senle yaş kaç Yorumla ThebestofAhmeds +1 yıl 93 mu Yorumla ThebestofAhmeds +1 yıl Abi altı litre fazla zararlı ya Yorumla ThebestofAhmeds +1 yıl Ne donu ne kilodu Hakim bey Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl @ThebestofAhmeds kaç yaşındasın sen abicim? Sana gay olduğumu kanıtlayacak değilim skik skik yorumlar yapma zaten cinsel kimliğim seni ilgilendirmez uza Yorumla ThebestofAhmeds +1 yıl Tamam sakin kestim Yorumla
Glěnmorã Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl 1.5 2 litre tüketiyorum 0 1 Yorumla GAYGünƖükleri +1 yıl Az ama ya bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
2 lite su
İdeal olabilir
1.5-2litre ama nedense agzim bazen cok kuruyor 5-6 litreden fazla su ictigim oluyor sanki gublerdir su icmemisim gibi oluyor
Evet bana da oluyor öyle ama ben 5 lt içiyorum hep
Değişiyor, çoğunlukla 3-4 litre
Ne güzel
2 lt belki daha fwzla
Fazla iç
Çok su içmekte zehirliyor, vücudumun ihtiyacı kadar kafi✌🏻
Bende 5 litre en fazla
Ama en az 2,5 litre oluyor
5lt ben ideal bence yine de
Üç litre içmeye zorluyorum
Evet çokta zorlama yine de
En az 2 .5
İdeal evet
Yazin az ama, 3 3 buçuk daha iyi yazin bence
İki litre tüketiyorumdur
İdeal evet
Çok tüketmiyorum arada sırada
Düzenli içsen daha iyi olur bence sağlık için
Bencede ama çok içemiyorum 😅
Yapacak bir şey yok o halde teşekkürler
minimum 3 5 e kadar çıkıyor duruma göre
Olsun iyi gayet
Kg ile alakalı örneğin kişi erkek 75 kilo ise carpi 0.035
Olabilir
600ml en fazla bir litre o da kendimi zorlarsam
Çok az ama
Az ama elimden bişey gelmiyor içemiyorum
2.5 litre
İdeal 2.5
2-3 litre civarı.
İdeal bence
1.5 olmasi önemli
Çok az ama
1,5 ya da 2 litre
Az gibi biraz
İki buçuk
İdeal
en az 2 litre
2-3 litre
7 lt
Çok değil mi
Şu içince şu içmemiş gibi oluyor o yüzden
8 9 litre
Yok artık sende
Valla
Urfa sıcağında yetmiyor
Haklısın teşekkürler
Su yarın bardak
Çok çok az
Evet
6 litre
Güzel boy kilo kaç peki
173. 62 kilo
Hmm peki teşekkürler
Ben teşekkür ederim ayol
Peki ya bir artısını hissediyor musun ya da zarar vs
Su hayattır, içtikçe su gibi olursun
Bence knk sen gay değilsin
Bana diyorsan ben değilim uleynnnn
Günlük filan * seni * bura lgbt kasma yeri değil *
Sana dehil
Abi report su gay e
Tamam ozaman
Gel konuşak biz senle yaş kaç
93 mu
Abi altı litre fazla zararlı ya
Ne donu ne kilodu Hakim bey
@ThebestofAhmeds kaç yaşındasın sen abicim? Sana gay olduğumu kanıtlayacak değilim skik skik yorumlar yapma zaten cinsel kimliğim seni ilgilendirmez uza
Tamam sakin kestim
1.5 2 litre tüketiyorum
Az ama ya bence