Bugun 14 gun oldu sanirim. Bi sabah uyandim bas donmem var. Panik yaptim dedim beyinde ya da kalpte bir sey var. Cunku o gune kadar ne bas donmesi ne tansiyon vs hicbir sey yasamadim. Acile gittim baktilar mr tomo kan hepsi temiz. Noroloji doktoru inatla ms suphesi dedi ilacli mr istedi. Noroloji servisine yattim. Haftasonuna denk gelince sadece yatmak zorunda kaldim. Ben gizlice ozel hastaneye gidip kbb bakildim. Sag kulak kristali kaymis dedi yani vertigo dedi. Neyse mr tarihi ileri tarihli olunca ilacli mr da ozelde cekildim. Mr temiz cikti. Yattigim hastanedeki doktor goz kbb beyin hepsine bakti en son vertigo diyip taburcu etti. Bas donmem hic gecmedi. 7/24 devam etti bugune kadar. Ha azalma oldu tabi git gide azaldi dune kadar. Dun ilacim bitmisti yenisini aldim ama bu yenisi farkliydi. Ama ayni ilac sadece ismi firma farkliydi. İlaci ictikten 3 4 saat sonra. Bas donmem daha da artti. Hafif bas agrisi oldu. Kalpte carpinti oldu. Git gide sanki daha rahatsiz oldum. Hatta bir ara ayaga kalktim hastaneye gidecem diye sol kolda uyusma asiri basimda bi agurlik gozlerde kararma falan dedim kalp krizi geciriyorum. Avile gittim akg cektiler tahlil verdim bise yok dedi. Simdi dune kadar cok iyidim baya duzelmistim ama bugun sanki basa dondum gibi. Bu hastaligi yasayan varsa cevap verirse cok sevinirim.
Vertigosu olanlar lutfen baksin?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Güncellemeler
+1 yıl
Guncelll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Panik atagin var korktugun icin panik atak geciriyorsun stresli bi donemindesin buyuk ihtimalle kulak kristallerin oynamis stres oynamasinda buyuk bir faktor ki ustune ustluk panik atagin oldugu icin cok asiri tepki veriyorsun sanki hersn olecekmissin kotu bir seymis gibi dusunup kendini daha fazla strese sokuyorsun sakin ol sadece kulak kristallerin oynamis ve yakinda iyileseceksin panik yapmaya korkmaya devam edersen panik atagin daha ileri seviyelere ielrler ayrica panik atakta bas donmesine sebep olabilir ya da basin donuyormus hissine kapilmana
Olabilir. De iste bugune kadar boyle bir sey yoktu. Evet asiri stresli bir hayatim var. Sorunlardan dolayi cok kotu son 5 yil hatta son 2 yil geciriyorum. Hatta kendi kendime bu kadar strese ragmen ben nasil bu haldeyim diye dusunuyordum kendi kendime nazar ettim sanki. Stresten dolayi cikti zaten bu vertigo isi. De iste bilmedigim hir hastalik olunca. Tskler cevap icin
Rica ederim stres ve korku panik ataga sebebiyet vermis ama korkmaya devam ederseniz ilerler yapmaniz gereken korkulacak bir seyin olmadigini kavramak sonucta defalarca hastaneye gitmissiniz ve kotu hicbir sey cikmamis siz sapasaglamsiniz ve basdonmeniz yakinda gececek asla kalplrizi veya beyin kanamasi gecirmiceksiniz korkmaniza gerek yok :)
Ya iste elde degil gigibi. Eskiden olsa yani gencken belki takmazdim. Simdi 2 tane kucuk cocukta var onlar aklima geliyor. Birde zamaninda annem beyin tumor sorunu yasamisti. Fazla yasamaz vs olaylari. Cok sukur 10 yil gecti bir seyi yok. O zamandan kalma mr cekilme sonucunu bekleme olaylari aklima da gelince... Tekrar tskler
Rica ederim gecmis olsun inanin normal steresli doneminizdeyseniz ve panik ataga dogru ilerlediginden emin olun panik atak oyle berbat bir seydirki keske normal bir hastaligim olsada yasamasam dedirtecek turden ben 2 seneyi askin bir donem yasadim maalesef be atlattim bunuda size soyledigim taktiklerle basardim yoksa bende surekli acillerde doktorlarda gzerdim basim donsun oluyorum sanardim en ufak bir seyde kalp krizi gecirdigini dusunurdum aslinda tek yapmamiz gereken sey korkmamak gerekirse olumu kabullenmekmis umarim dediklerimi dinlersiniz yoksa daha zorlu surecler sizleri bekleyecek emin olabilirsiniz
Yani az cok biliyorum o hastaligi enistemde var. Dediginiz gibi yapmaya calisacagim. Zaten 14 gundur yatiyorum. Bİrazdan disari cikip ortama karisacagim. biraz
Evet kesinlikle siz hasta degilsiniz bas donmenizde emin olun cok bssit bir sebepten ve korkmaniza gerek yok sagliklisiniz hemde sapasaglamsiniz kendinize surekli bu telkini verin ozellikle ani korktugunuzda carpintiniz baslarsa vs tek sebebi panik atak iyi gunler
:) tekrar tskler. Dun beni acile goturen amcam gibisiniz. Olmadik yerlere cekmeye calisiyor konuyu kafaya takmayayim diye. Oyle yapicam. Tekrar tskler
Beyin mr da ne cikti
Bir sey cikmadi temiz cikti.
Beyinde lekelenme falan demediyse ms süphesi ne alaka
Vertigo genel olarak her bas donmesine konan tanı hastaligin baska bir seydir de arastirilmasi lazim belki de yasadiklarin alerjik reaksiyon bile olabilir
Ya iste arastirma hastanesi olunca.. acilde suna bak buna bak yuru vs bir seyler yapti. Dedim vertigo olabilir mi yok dedi. Ms olabilir degil ama suphesi dedi bi bakalim. Ben ozellikle bitane kbb baksin dedim baktirmadilar. Bende mr gunu ileri tarihli 4 5 gun daha yatmayayim birde psikolojik olarak beklemyim diye gittim ozelde mr cekilip bakildim temiz dedi. Cd aldim getirdim yattigim. yerdeki hocaya da gosterdim oda bakti temiz dedi sonra vertigo diyip taburcu rttiler.
Psikolojik de olabilir seninki ya da kullandigin ilaclar da yapar
Bilmiyorum vallahi. Hem ozelde hem arasttirma hastanesinde kbb bakti ikisi de kristal kaymasi dedi. Zaten kulaklarim da tikanma pislik vs vardi bu surec icerisinde. Daha onceleri de 2 kere yikatmistim. Ne bilim. İlk gun acilde ekb baktilar temiz. 4 farkli kan tahlili aldilar genetik falan vs hepsi temiz. Goz doktoruna gittim bir suru test vs onlarda temiz. Hatta ismini unuttum gozde biz test yaptim ilkim dusuk cikmisti ertesi gun normal cikti. Kbb bakti kristal kaymasi vs dedi. Ne bilim. Sanki panik yapiyorum gibi. İste dun oyle olunca kalpte bi sorun var dedim acile gittim ekg vekti tahlil aldi ki tahlil ful temiz cikti. Simdi ilcedeyim burada her doktor yok sehirde uzak olunca oyle ha diyince gidemiyorum. Sanki bas donmem ilk gunlere geri dondu.
Panik bozukluk olmus olabilir aynen dusunmemeye calis hastanede bir sey yapmazlar daha
Oyle yapacam. Pazartesi cocugun geniz eti ameliyati var. O gune kadar stres yapmayip o gun ameliyati yapan kbb doktoruna bir daha bakilacagim birde kardiyologa bakilacagim. Bu arada saglik calisani misiniz?
Eveet
Kalple ilgili bir sorun olsa ekg ya da tahlilde belli edermiydi kendini?
Tabiki kalp falan degil beyinde olabilirmis olmamis stres yapip panik oluyorsun muhtemelen
Tm. Cok tsk ederim. Size de kolay gelsin. Zor bir isiniz var gercekten
Sagolun