Vertigosu olanlar lutfen baksin?

Bugun 14 gun oldu sanirim. Bi sabah uyandim bas donmem var. Panik yaptim dedim beyinde ya da kalpte bir sey var. Cunku o gune kadar ne bas donmesi ne tansiyon vs hicbir sey yasamadim. Acile gittim baktilar mr tomo kan hepsi temiz. Noroloji doktoru inatla ms suphesi dedi ilacli mr istedi. Noroloji servisine yattim. Haftasonuna denk gelince sadece yatmak zorunda kaldim. Ben gizlice ozel hastaneye gidip kbb bakildim. Sag kulak kristali kaymis dedi yani vertigo dedi. Neyse mr tarihi ileri tarihli olunca ilacli mr da ozelde cekildim. Mr temiz cikti. Yattigim hastanedeki doktor goz kbb beyin hepsine bakti en son vertigo diyip taburcu etti. Bas donmem hic gecmedi. 7/24 devam etti bugune kadar. Ha azalma oldu tabi git gide azaldi dune kadar. Dun ilacim bitmisti yenisini aldim ama bu yenisi farkliydi. Ama ayni ilac sadece ismi firma farkliydi. İlaci ictikten 3 4 saat sonra. Bas donmem daha da artti. Hafif bas agrisi oldu. Kalpte carpinti oldu. Git gide sanki daha rahatsiz oldum. Hatta bir ara ayaga kalktim hastaneye gidecem diye sol kolda uyusma asiri basimda bi agurlik gozlerde kararma falan dedim kalp krizi geciriyorum. Avile gittim akg cektiler tahlil verdim bise yok dedi. Simdi dune kadar cok iyidim baya duzelmistim ama bugun sanki basa dondum gibi. Bu hastaligi yasayan varsa cevap verirse cok sevinirim.

Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Güncellemeler
+1 yıl
Guncelll
Vertigosu olanlar lutfen baksin?