İlişkide normal sulanman ıslanman ve kullandığın kn hapı idrarında ve akıntında koku yapabilme ihtimali çok yüksek genelde antibiyotik gibi haplar mesela idrarda koku yapar
Hergün hatta günde iki kez makinede yıkasanda iç Çamaşırına bulaşıyor diyorlar sirkeli suyla yıkıcsm en sonunda
Cevap sahibi
+1 yıl
Hamile olabilir misin?
Soran
+1 yıl
Öyleyim zaten
Cevap sahibi
+1 yıl
Hımm, kaç aylık?
Soran
+1 yıl
8
Cevap sahibi
+1 yıl
Normal, çok akıntın olur bu dönemlerde. Çok olduğundan da tamamen temizlenemiyor ama bol bol seks yapman lazım bunda ciddiyim
Soran
+1 yıl
Şimdi öyle olduğu için eşimde yaklaşmıyor daha normalde bırakmıyorduda girince temizleniyordu en azından onada bir şey bulaşır diye korkuyorum açıkçası
Soran
+1 yıl
Burdan yaz yazacaksan
Cevap sahibi
+1 yıl
Asılmam merak etme, tecrübem var
Soran
+1 yıl
Asılmaktan değil müsait değilim
Cevap sahibi
+1 yıl
Anladım, vajinal losyonlar var, onlardan kullan, hoş koku verir ve temiz tutar bir de göbeğin büyüdüğünden kılları alamıyırsundur çıkıyorsa, ona dikkat et.
Hamileliğin bu döneminde seks çok iyi gelir
Soran
+1 yıl
İyi gelirde eşim yapmak istemiyor geldiği için birde hamileyim diye
Soran
+1 yıl
İstekliyim ama bende utanıyorum öyle olunca rahatsız olmasını istemiyorum ben bile rahatsız oldum artk
Cevap sahibi
+1 yıl
Dediğimi yap düzelir. En güzel zaman seks için, rahat rahat içine boşalsın. Sperm rahatlatır rahmi
Soran
+1 yıl
Hamileyken boşalmak doğru bir şey mi
Cevap sahibi
+1 yıl
Senin mi eşinin mi?
Cevap sahibi
+1 yıl
Gerçi ikisi de çok iyi ve önemli bişey
Soran
+1 yıl
Yapmıyorum 1 2 kez olmuştu bilmeden birde günah muhabbeti var ya ondan dolayı daha yapmıyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Kendini düşünmemeli eşin seni düşünmeli. Hamileyken daha seksi olmuşsundur. Onu da etkilemeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mantar olması için kaşıntı olması lazım. Yediklerinden dolayı kötü kokuyor olabilir.
Hamileyim ilişki esnasında beyaz beyaz şeyler geliyor idrarda verdim artık kötü kötü kokmaya başladı eşim bile yaklaşmıyor bana artık
Ölmüş kedi kokusu varsa asit dengende bozulma vardır. Dinlen muhtemelen çok yoruluyorsun.
Sık sık çamaşır değiştir nemli kalmasın
Sürekli değiştiriyorum
Temiz tut nemli kalmasın
İç camasırı yetişmiyor artk
Sağlık önemli
Akıntımı var
Evet var ilişki esnasında beyaz beyaz şeyler geliyor penisine kötü bi koku çıkıyor 1 aydır kurtulamadım
Enfeksiyon olabilirmi beyaz kesik kesikmi
Evet
Normalde bende hiç böyle şey olmazdı
Enfeksiyon olabilir
İllaki temizsindir ama temizlikle olmadığı kesin ilişki sırasında diyorsn
Yaş kaç acaba
21
İlaç kullanıyormusun
Evet kan ilacı kullanıyorum
Ondan olabilir
Hamilelikten dolayı kullanıyorum ben ama normalde ilaç kullanmıyordum
Hamilemisim
Evet normalde sık sık akıntım oluyor zaten ilişki esnasındada geliyor acaba akıntıda omu geliyor
İlişki sırasında normal ama gün içinde gelmesi ıslanman hamilelikten olabilir kaç aylık
8 ay
İlişkide normal sulanman ıslanman ve kullandığın kn hapı idrarında ve akıntında koku yapabilme ihtimali çok yüksek genelde antibiyotik gibi haplar mesela idrarda koku yapar
Tüm sebebi o yani hemşire falan mısın
Evet akıntın kesik kesik beyaz
Ve idrarinde koyu gelir sarıya yakın ya da daha koyu
Aynen koku olmuyordu oda oluyo
Şöyle söyleyim idrarle atıyorsun yoksa terinde kokar ama şöyleki ilişkide gün içinde bi kaç kez gidiyorsun wc ye ondan kalan koku olabilir
Bu konu olur başkası olurr
Valla iyi ki söyledin bi sebep bulamadım çünkü mantarda yok
Şimdi durumunu bilmiyorum anlatınca sebep bulabilirsin
Akıntımda çok günlük
Sona geldik artk
Sonucu buldun artık ozaman
Ama iğrenilcek bişey değil uzaklaşılcak kadar değil
Doktorlar bile bilmiyor sen bildin
Fitile gerek var mı
Şimdi sorunca ne yaptığını bilemem ben hap yapar
Bazı haplar içerken bile kokusu vardır
O koku ya terle ya idrar ile çıkar
Ne için fitil
Ter de hissettim bu ara hergün duşumu alıyorum
Önemseme hamileliğine dikka et
Kan hapından önce yoktur mesela
Decavit ve ferro senol kullanıyordum devaviti bıraktım yeni
Fitil ne için akıntın içinmi
İlişki esnasında geliyor ya onun için
Mantar olsaydım yazarlardı
Gelsin önemseme o normal zaten ilişkide sulanıyor ve hamilesin
Zevk suyunla o hapın kokusu akıntısı karışıyor
Doğumdan sonrada devam edicekmişim o hapa
Biraz akıntında kokuda olur ozaman
Sağlık için et
Keşke sağlıkçı olsaymışım
Var işte olsun biraz idare et ama eşin olsaydım sorun etmezdim çünkü hassas bir dönemdesin
İlişkiye girdiğine dua etmeli bence
Sorun ediceğine
Temiz tut, kıllarını al
İç çamaşırını ne sıklıkla değiştiriyorsun?
Hergün hatta günde iki kez makinede yıkasanda iç Çamaşırına bulaşıyor diyorlar sirkeli suyla yıkıcsm en sonunda
Hamile olabilir misin?
Öyleyim zaten
Hımm, kaç aylık?
8
Normal, çok akıntın olur bu dönemlerde. Çok olduğundan da tamamen temizlenemiyor ama bol bol seks yapman lazım bunda ciddiyim
Şimdi öyle olduğu için eşimde yaklaşmıyor daha normalde bırakmıyorduda girince temizleniyordu en azından onada bir şey bulaşır diye korkuyorum açıkçası
Burdan yaz yazacaksan
Asılmam merak etme, tecrübem var
Asılmaktan değil müsait değilim
Anladım, vajinal losyonlar var, onlardan kullan, hoş koku verir ve temiz tutar bir de göbeğin büyüdüğünden kılları alamıyırsundur çıkıyorsa, ona dikkat et.
Hamileliğin bu döneminde seks çok iyi gelir
İyi gelirde eşim yapmak istemiyor geldiği için birde hamileyim diye
İstekliyim ama bende utanıyorum öyle olunca rahatsız olmasını istemiyorum ben bile rahatsız oldum artk
Dediğimi yap düzelir. En güzel zaman seks için, rahat rahat içine boşalsın. Sperm rahatlatır rahmi
Hamileyken boşalmak doğru bir şey mi
Senin mi eşinin mi?
Gerçi ikisi de çok iyi ve önemli bişey
Yapmıyorum 1 2 kez olmuştu bilmeden birde günah muhabbeti var ya ondan dolayı daha yapmıyorum
Kendini düşünmemeli eşin seni düşünmeli. Hamileyken daha seksi olmuşsundur. Onu da etkilemeli
Hassaslaştı oda bebek var diye sert davranmıyo 😂
Sert mi seviyorsun sen?
Normalde öyle davranıyordu yani
Neresi
Aşağısı hamileyim ilişki esnasında beyaz beyaz şeyler geliyor
Hmm boşalmanin suyudur knk
Boşalma değil
🤔🤔🤔🤔