Diyelim sünneti hür iradeye bağlı olarak 18 den sonra yapıyorlar.
Sünnet olur muydunuz yine...
Ben sevdicegimin sünnet olusunu izlemek isterdim hijahhooooo o atılan deriyle de sünnet pilavı yapar yerdük😈😈
Diyelim sünneti hür iradeye bağlı olarak 18 den sonra yapıyorlar.
Sünnet olur muydunuz yine...
Ben sevdicegimin sünnet olusunu izlemek isterdim hijahhooooo o atılan deriyle de sünnet pilavı yapar yerdük😈😈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır. Hiç istemezdim.
Sünnet olmak yüzünden bu müslüman toplumları hepsi abazan. Allah fazlalık yaratmaz diyip yahudi adeti şu kadar deri fazla deyip insanlara vahşet uyguluyorlar resmen. Sonra da Avrupalı erkekler şöyle böyle deniyor. İşte altında yatan sebep. Avrupadaki müslümanlar bile böyle. Sebebi de bu
En iyi yorum bu @Nükleerteori
Teşekkür ederim
Sünnet oldun mu sen
Maalesef evet
ulkelerin kisi basina tecavuz yuzdesi siralamasina baktigimiz zaman nedense sizin dediginizle ayni veriler cikmiyor. ki ingilterenin sadece %5'i musluman ve sadece %4'u musavi olmasina ragmen. ne acayip degil mi?
Veriler mağdurların şikayeti ile toplanan veriler. Hindistanda 100 kişi bir kadına tecavüz ediyor. Buna ne diyeceksin?
magdurlarin bir kismi yerine tamaminin gitmesi durumunda bile yetisemeyecegimiz kadar buyuk bir fark olmasi... neyse bir baska yorumda gorusmek uzere
cok ama cok merak ettim elinizde sunnet olmanin sapiklik, yogun haz veya sizin tabirinizle "abazalik" arasinda iliskiye dair bilimsel bir veri veya yayim var mi? bilimle kalmani dilegi ile
@Saloh2001 sen sünnetsiz misin
Öncelikle size iyi günler dilerim ben 27 yaşındayım ve sünnet olmadım yine sorsalar yine olmazdım benim cevabım bu Bursa’dan bulunduğunuz yere selamlar size ve sevdiklerinize sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür dilerim
Emin değlm :)) bana anlatmaları lazım neymiş değlmiş gerekli mi değlmi
Olurdum herhalde ya.
Öznel yorumun şaka olmalı :))
Kesinlikle olmazdım. Zaten çocuk yaşta yapmalarının nedeni bunca erkeğin kaybedilen zevk ve his oranını anlamaması için.
En iyi yorum olmadın demi @mbp20
maalesef size katilmiyorum danimarkali Shabanzadeh'in yapmis oldugu bu yayina bakarsaniz sunnet ile seks fonksiyonlarinin (yayini incelerseniz bir cok alt baslik konulmus) herhangi bir azalma teskil etmedigini sistematik olarak kanitlanmistir. bilimle kalmaniz dilegi ile...
makale:https://content. ugeskriftet. dk/sites/default/files/scientific_article_files/2018-09/a5245 . pdf
Ben olmak istemezdim. Neden sünnet oluşunu izlemek isterdin?
Sevgilim yapacak olsa olurdum 😁 Senin gibi manyak biriyse hele.
Oldun mu @vutizdiz
Ruh hastasi ya su saatte aklina gelen seye bak...
Olmadın mı
İsterdim tabi, birlikte olduğum kadınlar çok beğeniyor.
sunnetin ne kadar saglikli bir konu oldugunu tartismamizin anlami yok sanirim
Oldun mu
@Kaganaga55 saglik icin onemli bir durum oldugu icin olmadim :)
Kaç yaşındasın sen
Takip atsana bana
@Kaganaga55 napcan resmine mi bakcan ironi yaptim ayni zamanda
Hayır kaç yaşındasın bu yasa kadar kaçman hata
@Kaganaga55 ironi
Kaç yaşında oldun
@Kaganaga55 5-6 yasindayken
Geçmiş olsun gitti çükun yarısı göründü sarısı
Sünnet olurdum sünnetsiz güzel değil benceee
şu an oldun mu @Emoking36
@kaganaga55 küçük yaşta oldum
Kaç yaşında oldun
4
Geçmiş olsun memnun musunuz @Emoking36
Tabikide
var ya benimkini izlemeni isterdim ben
Olmadın mı @antikapitalist44
Millet delirmiş
Oldun mu @trexyt
Sanane aw
Olmamış @fesfs
Karşımda sünnetçi ile yapmasında 😅😅
Sünnetsizim
Kaç yaşında Olcan @olsen02
Hayır neden sordun
asli soru sana, neden surekli sunnetli misin degil misin gibi gereksiz bir bilgiyi sorugulamak vakit geciriyorsun?
@Saloh2001 sünnetsiz erkek misin sen
sunnetliyim peki sen cevap ver neden? neden soruyorsun herekese?
@Saloh2001 kaç yaşında oldun