AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yumusak biseydir sivi degildir cene kemigi o
Çene kemiğinin orada ne işi var😂😂 kemik adı üstüne sert olması gerekmez mi
Gulmek serbest ama arastir biraz ogrenince yine yuzunde bi tebessum olucak ama busefer nasil bilmedigim bi konuda net konustum diye.
Net konuşmuyorum tahmin ettiğimi söylüyorum
Ne araştıracağımı bilmiyorum biliyorsan ne olduğunu söyleyebilir misin
Eğer çene kemiğiyse neden ağzımın içine bakıldığında göründüğünü anlamıyorum sadece
Once bana sivimi degilmi onu bakip soylermisin kurdan gibi biseyle cok hafif bisekilde dokunurmusun
Hiç sivri değil afedersin sümük gibi yumuşak
İltihap mı diye düşünüyorum sabahtan beri
Tamam ama yapisiyomu uzuyomu yoksa saga sola oynuyo bulasmiyomu
Gorsel ekleyebilirmisin
İltihap. oldugunu dusunmuyorum
Disin cevresinde damaginda sislik var mı
Veya hareket edince kalp atisin hixlaninxa zonkluylmu orasi
Diş çevresinde küçük bi şişlik var 20’lik dişim çekildi
Dün oldum ameliyat biraz ağrı var sadece
Sağa sola oynuyor baktım şimdi kürdanla
Görsel nasıl ekleyebiliriö
Kanadı hemen
Tamam cene kemigi o kani yut yutmazsan pihti olusmasi zorlanir ve tuzlunisu ile gargara yap yani gayet normal bi durum
Çok teşekkür ederim ☺️ peki neden yumuşak oluyor o kemik ve neden öyle bir yerde oluştu ki?
Bir de doktor bana gargara yap demedi ama herkes tuzlu su falan yap diyor senin gibi doktor demedi diye de korktum bi yapsam sorun olmaz dimi ya
Okadarini bilmiyorum yani neden yumusak oldugunu fakat disler ceneye bagli ve banada olmustu sana tavsiyem oynama ilgilenme bi kac gune kapanir ama tuzlu su ile calkala agzini
Çekilen bölgede kızarıklık olmuş muydu?
Pihtidir oda :)
Ve gayet normal boyle seyler ilgilenme orayla yeme bi kac gun biseyin kalmaz
Son bi soru o zaman ben şimdi tuzlu su yaparsam bir şey olmaz😌
Yahu iyi gelir yap ama benim anlamadigim sana nasil bunu tembih etmedi dis hekimi
Valla anlamadım ben de neleri yememem gerektiğini falan söyledi o kadar antibiyotik de vermedi gerek yok şimdilik dedi
Antibiyotik zaten basli basina zarar faydali bakterileride oldutuyor neyseki ihtiyacin yok gibi. Bak sicak seylerden uzak dur bi iki gun genlesme yapar kanama olabilir o tarafla yeme alkol kullaniyosan ve sigara bi iki gun icmemeye calis alkolde damarlari genisletir tuzlu su ile calkala sabah aksam
Zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim. Peki ameliyattan sonra neden boşluk oluyor anlamıyorum dikiş attılar ama hala boşluk var
Nekadar surw oldu cekileli
Kok mu cektirdin
Dün çektirdim 20’lik diş kökten yatay çıkmıştı tam gömülü
Tamam normaldir. Kil dobmesi ameliyati izledinmi kan tutmuyosa izle bi acik birakiliyor bi dikisli oradaki boslugu gorsen disini dusunmezdin.)
Ay hiç bakamam öyle şeylere dkdödhskhx tanponu çıkarırken bile gözüm kapalı çıkarıdm
Anladim. Bu arada karar kildik mi cene kemigi konusunda.)
İçim çok rahatladı o görüntü gidince daha da rahatlıycak
Super.
Iltihap o antibiyotik kullan
Doktor vermemişti sormadan kullansam mı ki?
Doktora danis o zaman evde gargara yap gargara yoksa bol tuz ile ağzını gargara yap
Tuzlu suyun zararı olmaz dimi ben de yapılması gerektiğini duymuştum ama doktor hiçbir şey söylemedi
apse
O nedir
diş iltihabı
Geçici bir şey dimi
sakın yutayım falan deme insanı öldürür antibiyotik falan kullan kana karışmasın şişlik var mıydı çekmeden önce
Yutamıyorum ki direkt bütün oluşmuş yumuşak bir şey. Çene kemiği olma ihtimali nedir? Şişlik yoktu