Sağlık Neredeyse her gün ishal oluyorum neden olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Önceden demir ilacı kullandığım icin sanıyordum şimdi kullanmıyorum hala oluyorum nrden olbilir Güncellemeler+1 yıl Güncelk Neredeyse her gün ishal oluyorum neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Stresten evet oluyor, mide yanman varsa özellikle.Sigara içiyorsan azalt 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sigara günde üç tane içiyorum yalnızca bu arada cevap için teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Öncelikle aşırı acı yiyorsunuz ve su az tüketiyorsunuzdur efendim ve isterseniz tuvaletiniz olabilirim diyecektim ama siz bilirsiniz 1 18 Yorumla Soran +1 yıl Haha evet acı yiyorum ancak suyu hayvan gibi iciyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm işte asıl olay acıdan zaten yakar hemde totonuzu bayağı bir ve aşırı ishal yapar. Su gibi bile eder Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tuvalet kısmını siz bilirsiniz bu arada Yorumla Soran +1 yıl Çişini poşete koyup bana kargolıcaksan kabul ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım? Nasıl yani yanlış anlamayın ama ne edeceksiniz ki? Yorumla Soran +1 yıl Sen ne edeceksin beyefendi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel soru tamam saygı duyarım buna. Bence anlaşırız gayet ne dersin? Yorumla Soran +1 yıl Mizah anlayisini sevdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hııı işte orada bir sorun var lakdslsakdlasd maalesef mizah değildi Yorumla Soran +1 yıl Yoo gayette tuvaletim nası olacaksın imkanı var mı hahzjzj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl basbaya olacaktım kajsdksajdkasd düz mantık düşün Yorumla Soran +1 yıl Aa anladım kakslalsğü ayıp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaaa lkasdkjasdkjsakjd niye ki aaa tuvalete ayıp olmaz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl patır patır işte bak yaparsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Al işte iğrendi gitti benden Yorumla Soran +1 yıl Yaşın kaç senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 22 ... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eee neye yaradı bu bilgi laksdsakdlsakd Yorumla
hbglhfjvj Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl eğer sık sık demir ilacı kullanıyorsan bu melena dediğimiz bir şey var buna yol açabilir. genel olarak ishal birkaç gün bilemedin 2-3 gün içinde geçer. uzun sürüyorsa doktora git. 1 0 Yorumla
dodgee Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aa ben dkdmdokd 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok stresyapıyor musun sende Yorumla dodgee +1 yıl Şu an öyle değilimde Olduğu zamanlar ister istemez yapıyordum tabii Yorumla Soran +1 yıl Ben stresten olabilirmi manasında sormuştım Yorumla dodgee +1 yıl Hemm Yorumla dodgee +1 yıl Yıllardır stresin içindeyim ama ondan olduğunu sanmıyorum Yorumla
Ilkerysf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Miden yırtılmış kanka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
Everydayy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bağırsaklarda kaçak vardır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O ne femrk Yorumla
Amsvrmtn0707 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Çok sevebi var bunlardan bir kaçı varsa 0 1 Yorumla Amsvrmtn0707 +1 yıl Helerobakterin var sanirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Stresten evet oluyor, mide yanman varsa özellikle.
Sigara içiyorsan azalt
Sigara günde üç tane içiyorum yalnızca bu arada cevap için teşekkürler
Öncelikle aşırı acı yiyorsunuz ve su az tüketiyorsunuzdur efendim ve isterseniz tuvaletiniz olabilirim diyecektim ama siz bilirsiniz
Haha evet acı yiyorum ancak suyu hayvan gibi iciyorum
Hmm işte asıl olay acıdan zaten yakar hemde totonuzu bayağı bir ve aşırı ishal yapar. Su gibi bile eder
Tuvalet kısmını siz bilirsiniz bu arada
Çişini poşete koyup bana kargolıcaksan kabul ediyorum
Anlamadım? Nasıl yani yanlış anlamayın ama ne edeceksiniz ki?
Sen ne edeceksin beyefendi?
Güzel soru tamam saygı duyarım buna. Bence anlaşırız gayet ne dersin?
Mizah anlayisini sevdim
Hııı işte orada bir sorun var lakdslsakdlasd maalesef mizah değildi
Yoo gayette tuvaletim nası olacaksın imkanı var mı hahzjzj
basbaya olacaktım kajsdksajdkasd düz mantık düşün
Aa anladım kakslalsğü ayıp
yaaa lkasdkjasdkjsakjd niye ki aaa tuvalete ayıp olmaz ki
patır patır işte bak yaparsın
Al işte iğrendi gitti benden
Yaşın kaç senin
22 ...
eee neye yaradı bu bilgi laksdsakdlsakd
eğer sık sık demir ilacı kullanıyorsan bu melena dediğimiz bir şey var buna yol açabilir. genel olarak ishal birkaç gün bilemedin 2-3 gün içinde geçer. uzun sürüyorsa doktora git.
Aa ben dkdmdokd
Çok stresyapıyor musun sende
Şu an öyle değilimde Olduğu zamanlar ister istemez yapıyordum tabii
Ben stresten olabilirmi manasında sormuştım
Hemm
Yıllardır stresin içindeyim ama ondan olduğunu sanmıyorum
Miden yırtılmış kanka
Niye
Bağırsaklarda kaçak vardır
O ne femrk
ilaçlar san dolayı olabilir
Çok sevebi var bunlardan bir kaçı varsa