Kötü bir alışkanlığını yazar mısın?

Benim en sevmediğim alışkanlığım sudan çok kola tüketmem 🤦🏻♀️ bağımlılık
Başörtülü, makyajlı ve bakımlı genç kız görünce tahrik oluyorum, hele bir de parfümü güzel kokuyorsa. İyi mi kötü mü bilemiyorum ama beni çıplaklardan daha çok tahrik ediyor. Sonrasında da işte hayaller hayaller :D :D kötü bir alışkanlık mı bilemedim ama bu :D :D
Zararlı bir kötü alışkanlıklardan yok.
Teşekkür ederim
Ders yapmazsam eğerki tüm gün aklımda olur ölürüm varya yapmazsam o kadar
Sonunda ilim asigibiri
😅🙂
Bölüm nedir
İlahiyat
Cevap
59Cevap
sigara ve sigaradan bile beter olan kötü alışkanlığım herkesi kendim gibi sanmak
Ortak sorunumuz 🥲
Çok ağır IRON MAIDEN hayranı olmam 😎🤫👻😚
Alkol sigara var şu an , çok şükür madde kullanımını bıraktım uzun zaman önce
Benimde alışkanlığım şu anda baya kolayı şaşırmak, dolabımda kaç tane şişesini stokladım hatırlamak bile istemiyorum :D, ama azaltmaya çalışıyorum.
Allahtan kola vs sevmem, su iyidir...
Çok safım yav ben kandırıyorlar beni habire dsffdhf
spora arkadaşla gidiyorum. o gitmezse bende gitmiyorum :D gidesim gelmiyor. kötü bir alışkanlık
İşim konusunda çok dikkatliyim biraz daha gevşek olsam daha iyi olurdu (: dünya hayatını çok önemsememek lazım
Gurur minnet etmiyorum kimseye sıfıra sıfır yaşıyorum
sevmedim alışkanlıgım bildim halde hiç bir $ey istemiyor olmam garip durum ben de çözemedim 🤔
insanlari kiramamak bence cok kotu ve arabayla suraat yapmak
Birine kızınca aklıma geldikçe söyleniyorum.. Umarım en yakın zamanda bu sorunu hallederim.
Kola dedin bende günde ortalama 2 adet reddbull içiyorum
Sigara dışında hiç bir kötü alışkanlığım yok çok şükür
bilmediğim bir şey varsa onun peşine düşüp öğrenmek. kahretsin ki mutluluk cehalette.
Sigara sinir tahammülsüzlük kilo zırt pırt ağlamam gibi gibi
Acımasız ve kalpsiz yanımı sevmiyorum. Çok vurdumduymaz oluyorum.
Sigara maalesef. sigara içmeyi çok seviyorum bana çok iyi geliyor..
Abur cubur ve kötü mü bilemem ama çay bağımlısıyım , içip içip gece uyuyamıyorum sonra bütün gün uykusuzluk çekiyorum işyerinde 😊
Eroin , kokain , bonzai , alkol , met , extazy , lilika, zanax , rock, mantar, lsti, Esrar, marijuana, kubar, sigara, başka kaldimi bilmiyorum
Çok yazık
Sigara kullanıyorum. Bi yıl ben de aşırı kola içiyordum bi dişim gitti ve 20 kilo aldım. Bıraktım sonra baktım ayı olmuşum ahahsh
En İyi Cevap