Offff bıktım. En çok annem beni sinir eder. Tartışıyoruz sonra kulağımının etrafına ağrı giriyor çeneme, kulak etrafı ve alnımın üstü ağrıyor 🤦🏼♀️ normal mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım edinnnnnnnn delirceeeem
Sinirlenince ve strese girince başıma ağrı giriyor. Normal mi?
Babam gamsızın biri 80 yaşında ne şekeri var be tansiyonu annem herşeyi takar tansiyon şeker gastrit reflü be arasan var bende anneme çekmişim çok takıyorum.
Alin kismi ve sakaklarsa ainuzut buyukkk ihtimal. Dedim. gibi doğal ve kolay yontemleri varda.. Oneride bulunmak suç sağlik konusu cunki... Arastir zaten bulursun
Valla dedim gibi onu akitman lazim... tuzlu sirkeli suyu kaynatip buharini cekebilirsin... duymusdum bi yerdende... Ağrisi cok pis onun biliyorum.. Bazen azar kudurur ilacda fayda etmez.
Alkolde yaparda yeni baslayanlarda ozellikle.. arastirmisdim.. sağ gozum surekli atiyodu.. Alkolu ya tam iccen ya hic bulasmican.. 100de 80 nerdeyse alkol goz ve trafinda seyirme.
Arstir bak nedeni cokda.. ilk 3 hatta 2 neden arasinda alkol var.. Goz etrafin özellikle goz kapan surekli seyirir... Alkol ve sigara arada bir daha zararli... googleye yaz ya da ben yollayim.. Bendede yapmisdi.. alkolu arttirinca kesildi :)
Arastir ciddiyim... Bilimsel makale bunlar.. Göz Seğirmesi Neden Olur? Nasıl Geçer?
Aşırı kafein ve alkol tüketimi: Sıklıkla ve aşırı seviyelerde alkol ve kafein tüketiminin göz seğirmesine neden olduğu birçok uzman tarafından aciklanmistir... Yeni basliyanda ya da sen gibi ara ara icende olur genelde
Söyle diyim icilen 1 sigara ya da 1 kadeh icki... omur boyu aslinda senle yasar fakat sen anlamazsin... Enisdem 30 yil once sigarayi birakdi fakat 30 yil sonra beyin damari tikandi... ve sebebi 0 30 yil once icilen sigara.. Illede icki demiyorum fakat... ana nedenlerden birisi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hicbiseycik olmaz
Anne kız hep tartışır zaten
Buda hayatınızın tuzu biberi olsun
Anneler candır 🤗
Nenim acil ayrı eve çıkmam lazım çünkü akıl sağlığımi daha fazla koruyamayacam herşeyde sinir stres oluyorum
O kadar ciddimi durum 🤔
Evet
Uzlaşma anlaşma şansınıznhiv yok mu 🤔
53 yaşındaki kadinin bu saatten sonra huyları değişmez. Bu sabah kan kustum kötüydü
Sizin için dua edicem 🤲
Normal
Stres sinir
Tüm hastalıkların en başlangıcı
Ve Sıkıntı İse İnsana Huzursuzluk Ve Ağrı Yaratır
Yani NORMAL TATLIM
Tansiyon çıkıyor oda beyin damarlarını genişletiyor zorluyor
Emin misin tansiyon olduğuna
Ölçsen daha iyi anlaşılır ama sinir stres arttırır normalde. Normalde sadece streste baş ağrısı yapar gerilir çünkü deri
Offf napacam ben ya? Sinir hastası olmam demi? Annem beni sinir hastası edecek bu gidişle
Dinle lütfen
https://voca.ro/119V9bFM4zkY
şu an müsait değilim yaz
Babam gamsızın biri 80 yaşında ne şekeri var be tansiyonu annem herşeyi takar tansiyon şeker gastrit reflü be arasan var bende anneme çekmişim çok takıyorum.
Bende senin annene çekmişim...
Ah beeee üzgünüm
Çünkü tansiyon dengesi bozulur nabız yüksek olur normal
Valla sendesinuzut var alin kismi ağriyorsa..
Sinirle ağrisa ben cok sinirliyim ve migrenimde var...
Sinüzit demişti doktor yıllar önce. Ama kardeşim migren olabilir dedi sence olabilir mi?
Sakak kismi ağriyi dimi iki gozun ortasi hafif ustu.. alin kismi
Sinuzut nerdeyse 100 kisiden 50 sinde var... sakak kismindan su geliyormu hic..
Bilmiyorum şakak ne. Kullaklatimin üstü baş tarafı
Yok gelmiyor
Hislerim guclu sende sinuzut var...
Resmine baktim..
Migren cani isteyince gelir sana sormaz..
Snizutun doğal yöntemleri var...
Akitman icin.
Az önce şakağı araştırdım evet tam olarak şakağim ağrıyor
Alin kismi ve sakaklarsa ainuzut buyukkk ihtimal.
Dedim. gibi doğal ve kolay yontemleri varda..
Oneride bulunmak suç sağlik konusu cunki...
Arastir zaten bulursun
Lütfen bulun nasıl geçecek bu ağrı? Ağrı başlayınca napim?
Valla dedim gibi onu akitman lazim... tuzlu sirkeli suyu kaynatip buharini cekebilirsin... duymusdum bi yerdende...
Ağrisi cok pis onun biliyorum..
Bazen azar kudurur ilacda fayda etmez.
Ahhh ahhhh o kadar canım acıyor ki araştırma bile yapamıyorum
Sol basparmanla yanindaki parman arasina diger iki elinin parmayla bastir.. sansin varsa iae yariyor
Ilac aldinmi
İçtim parol
Yarın sağlık ocağına gideceğim
Parol bisi yapmaz ki dolareks olaydi keske evde...
Maalesef yoktu ışığı kapattik biraz dinmeye başladı ve ağrısı o sirada da uyudum
Bu sabah resmen kan kustum ya :(
Evet normal ama sağlığın için iyi deyil
ana baci sovuyirum genelde
Benimde sağ gözüm seyirir
Alkol kullaniyomusun
@06yeşilgözlü06_ çok nadir kullanırım ayda yılda 1 öylesine
Alkolde yaparda yeni baslayanlarda ozellikle.. arastirmisdim.. sağ gozum surekli atiyodu.. Alkolu ya tam iccen ya hic bulasmican..
100de 80 nerdeyse alkol goz ve trafinda seyirme.
@06yeşilgözlü06_ valla senden duyuyorum ilk defa
Arstir bak nedeni cokda.. ilk 3 hatta 2 neden arasinda alkol var..
Goz etrafin özellikle goz kapan surekli seyirir...
Alkol ve sigara arada bir daha zararli... googleye yaz ya da ben yollayim..
Bendede yapmisdi.. alkolu arttirinca kesildi :)
@06yeşilgözlü06_ sigara hiç içmem içmedimde ama ara sıra alkol aldığım olur onu bir araştırayım
Alkolün etkisi arasinda göz seyirmesi gibi durumlar bulunmaktadır...
Tippbi bi aciklama..
@06yeşilgözlü06_ ilginç
Arastir ciddiyim...
Bilimsel makale bunlar..
Göz Seğirmesi Neden Olur? Nasıl Geçer?
Aşırı kafein ve alkol tüketimi: Sıklıkla ve aşırı seviyelerde alkol ve kafein tüketiminin göz seğirmesine neden olduğu birçok uzman tarafından aciklanmistir...
Yeni basliyanda ya da sen gibi ara ara icende olur genelde
@06yeşilgözlü06_ yeni başladığım yok ya 30 yıldır alırım alkol ama aşırı da del yanı ayda yılda 1 kadeh
Söyle diyim icilen 1 sigara ya da 1 kadeh icki... omur boyu aslinda senle yasar fakat sen anlamazsin...
Enisdem 30 yil once sigarayi birakdi fakat 30 yil sonra beyin damari tikandi... ve sebebi 0 30 yil once icilen sigara..
Illede icki demiyorum fakat... ana nedenlerden birisi...
@06yeşilgözlü06_ olabilir sağolasın belkide ondandır
Normal ya bence
Normaldir guzuumm
Normal
Bı doktora görun
Hangi bolum
Önce aile hekimine ondan sonrasını o yönlen dirir
Sinüzit ağrısı nasıl geçer
Nemrut gibi duvara vurarak
Çok kötüydüm dün
Gecmiş olsun şimdi nasilsin
Sabah kan kustum
Doktora gittinmi
Gittim 4 tüp kan aldılar. Sonuçları bekliyorum 2 tane kanser testi de verdiler
Çok halsizim
Hadiya Allah şıfa versin orada çıkan teştleri hemen kabullenme başka doktora git
Yok kanser testleri benim için değil annem için. Öyle kontrol için yaptılar başka bir nedeni yok
Sevindim
Teşekkür ederim ❤️
Stres atalım mı
Bu yoruma bile sinirlendim
Bir de masaj istiyorsun yani
Ben etcem