Sende dedin ki biraz da burdan alayim nazar tam olsun heralde he?
2
88 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yoo😂 ama gözüm kan çanağına dönmüştü sabah şimdi biraz daha iyi
Cevap sahibi
+1 yıl
Benim gozler de guzeldir daha dogrusu kirpiklerim uzun ve kivrik kendi dogal haliyle ve kizlarin hosuna az gitmiyor skskdjd
Soran
+1 yıl
Maşallah benim kirpiklerimde seninki gibi ama burada belli değil normalde biri baksa cidden kötü oluyor bende hiç evden çıkmıyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Aynen belli degil ama karaligimiz benziyor bak skdkd babaya cekmisim ben ama benim ki daha da uzun her sabah uyandigimda yuzumu falan yikadigimda kirpiklerimi de duzeltiyom sac tarar gibi bazi yamulanlari duz ediyom falan😂😂bide gozume falan da cok girdigi oluyor skskdkd
Soran
+1 yıl
Bende öyle yapıyorum valla😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Bak sen su ise skskdjd ne kadar uzun ki senin ki hic oyle gelmedi bana ama dkdkdk
Soran
+1 yıl
Ya fotoda öyle efekt yüzünden 😑buradan foto atamıyorum Normalde kaşlarıma çarpıyor kirpiklerim Ya da gözlük falan takamıyorum camına yapışıyorlar🥹
Cevap sahibi
+1 yıl
He efekt mi var ben biraz cahilim heralde bu konularda skskdjd Dogru benim kirpikler de gozlugun camina degiyor bazen gozumu kirpinca😂 Burdan neden foto atamiyon ki atmissin ya
Soran
+1 yıl
Tekrar nasıl eklerim bilmiyorum Estağfurullah cahilik değil öyle eski bir fotoydu paylaştım😅
Cevap sahibi
+1 yıl
He evet dogru soruyu sorduktan sonra eklenmiyor site uzerinden anca resim yukleme sitesinden linki birakabilirsin. Yok ya valla ben biraz cahil olabiliyom bu filtre efekt makyaj konusunda pek ilgilendigim bi alan olmadigi icin sasirmiyom yani😂
Soran
+1 yıl
Ben resim yükleme sitesini falan bilmem eski toprağım ben gardaş (19 yaşındayım 😂) Efekt kullandım ama bir ortak cahillik noktamız var makyajdan anlamıyoruz Hayatta makyaj yapamam
Cevap sahibi
+1 yıl
Nasil gencsin nasil z kusagisin sen skdkdkdk (ben 21😂) valla bende dogalciyim daha bi gercek orijinal duruyor yani (zaten oyle de.. ksdkdkdk) bilmiyom hani bana sorsan ben makyajsiz derim ama simdiki zamanin kizlarinin cogunda illa oluyor vah halimize😂😂
Soran
+1 yıl
Evet ya hey gidi günler yeni nesil heeepp böyle 😂 Ay bence geleceğin muhtişim nene ve dedeleri olacaz sonra eleştirecez hahaha 😈🥳
Cevap sahibi
+1 yıl
Evet hepiniz yapmaciksiniz pu size dogal hakiki kiz kalmamis😂😂 bencede yelpaze gibi kirpiklerimle ne dede olurum ama “gel yavrucagizim dedenin kirpikleriyle oyna biraz👶👴”🤣🤣
Soran
+1 yıl
Ay ay ne alaka benim kirpiklerimde güjelll kıskanma be Valla ben doğalım😌
Cevap sahibi
+1 yıl
Saka yapiyom ya isin dalgasindayim sende🤣🤣benim sana lafim yok sen guzelsin yani iyisin o diger bulent ersoy olanlara diyom ben😂😂
Soran
+1 yıl
Pikii öyle olsun teşekkür ederim ☺️ Ama inşallah doğal olmaya karar verirler doğallık daha güzel
Cevap sahibi
+1 yıl
Dimi yaa valla insan olmadigi "guzellikle" nasil kendisini guzel bulabilir ya da begendirmeye calisir karsindaki insanlara o sen degilsin ki uc bes saat sonra tekrar cikaracan asil ozune yine donecen o zaman nolacak😅 Oyle direkt atilsaydi burdan benim gozu de yorumla diye atacaktim da simdi herkes gorecek dimi rezil olmayak fgfdkgjjdkf
Soran
+1 yıl
Benim bir kuzenim öyle yapmıştı nişan gününde baya bir makyaj yaptırmıştı eniştem diyordu beni kandırıyor bu😅 Ama doğal olunca hiçbir şey kaybetmez ki kimse Yani rezil olmazsın da nazar olursun maazallah benim gözlerim yaşarıyor Şimdi ev işlerini bitirdim gidip 5 dk ya da 15 saat uyuyup kalkacam 😂
Cevap sahibi
+1 yıl
He valla bu dugunde de geline oyle abartarak makyajlar boyalari da hic anlamiyorum bari az tadinda yap da gene kim oldugu belli olsun oyle sekli semali komple degistirmeye ne gerek var harbiden kandirmaya dolandiriciliga giriyor bu ama🤣🤣 Ne isimis bu bu kadar yorucu yat uyu hadi bende yorgunum zaten gec yatip erken uyandim ben bugun acaba bende ogleyi kilip yatsam mi diyordum bak aklima soktun karpuz kabugunu olabilir hee😂😂 Dur buldum silebiliyorum tekrar sen bi bak hemen sonra silecem hihi kdfjgfdkj https://ibb.co/6rXdJRR
Soran
+1 yıl
Yarın anaannem dayılarım yengem bir de küçük kuzenim misafirliğe geliyor Annem ekmek pişirdi ona yardım ettim tüm evi baştan sona temizledim ayy bittim ama olsun mutluyum misafir gelecek☺️🥰 Bu arada maşallah gözün kirpiğin çok güzel Öğlen namazını da geciktirmeden kıl Allah kabul eylesin Bizde ikindi okundu ya Doğu'da erken😅
Cevap sahibi
+1 yıl
Ooo senlik var desene misafirlik guzel olur tabi hep beraber ailecek toplanmak ama yorucu olabiliyor tabi bazen o kadarlik da olsun hep olan bir sey degil sonucta😅😇 Allah razi olsun seninki de, kara goz kara kasliyiz ikimizde kfjdgkdfj Daha ikindiye cok var aslinda ama kilarim tabi birazdan, sagol senin de inshallah🤲🙏😇 Valla biz uzaklardayiz ikindiye daha bir bucuk saat kadar var😅
Soran
+1 yıl
Bizde neredeyse her gün şenlik var😅 Aşiret hep bizde yengemler kuzenler ama çok güzel Allah cümlemizden razı olsun He doğru doğu batı zaman farkı işte Ya tüm işleri bitirdim diye çok mutluyum mutluluktan uyuyamıyorum 😂 bu ne yaa Duvara kafa atıp uyuyacam yupiii Hadi Allah'a emanet ol kaçtımmmm🥳
Cevap sahibi
+1 yıl
Hee siz baya baya teskilat gibisiniz o zaman anladik buyuk aile😂😂 Yok oyle degil ben baya baya uzaklardim yani ama yinede dedigin dogru tabi🤣🤣 Deli yaa skskdkd ama biliyorum o dedigini bende de oluyor insan kus gibi hafifliyor rahatliyor simdi vur kafayi bi guzel uyu misil misil uyursun artik gorusuruz😂😂
Soran
+1 yıl
Hıı bulaşık yıkama ev temizleme teşkilatı başkanıyım büyrün😅 Neredesin ki Valla uykum geliyor tam uyumuştum nenem aradı
Cevap sahibi
+1 yıl
Hahahah bir seyin baskanisiniz iste bu da bir sey😅 Yurtdisindayim. Nenen seni hep boyle arar mi skskdjd anneni arasaydi keske😂😂
Soran
+1 yıl
Hm anladım yurtdışında neredesin Nenemm arar annemi de arar Sorun değil 🥺 artık uyuyamamm
Cevap sahibi
+1 yıl
Iskandinavya diyelim acik bi sekilde yazmayak buraya😂 Ah kiyamam sen yinede yat uzan dene belki gelir☺️
Soran
+1 yıl
Niye öyle dedin ki sakıncalı bir şey mi Yoksa orada esir misin Öyleysen 🔪 emojisini bırak seni kurtarmaya çalışırız Olur uzanacam teşekkür ederim ☺️
Cevap sahibi
+1 yıl
hahahaha komiksin😂 ya ne bilim simdi tanidik biri falan denk gelir boyle burada ne isi var gibisinden laf cikar halbuki beni bulduguna gore onun da burada gezmesi gerek ama orasini karistirmayak simdi🤣🤣 Ya soylerim tabi de devlet sirri degil de oyle ulu orta herkese acik bir sekilde dememeyi tercih ediyorum sadece kfdjgdfj Estagfurullah seyse ben seni tutmiim hee guzelcene yat dinlen istersen😇😇
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim sende komiksin 😅 Tanıdık biri mii sen tee İskandinavyalardan yazacan biri de seni bulacak ya da burada tanınan biri olmalısın fenomen bey Estağfurullah düşüncen için teşekkür ederim ama max 2 saat içinde güneş batmış olacak biraz daha durur uyurum
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben tesekkur ederim🤪 Ne bilim belli mi olur bir kac kere denk geldi cunku bizim buralardan birilerinin burada soru sormasi yine gizliydim tabi de sasirdim yani bu siteyi bilmeleri ben bile tesadufen karsilastim o gun bugun mapus gibi kaldim burada fldgfkdlg Ne demek, sen bilirsin tabi ama olursa soyle hee dinlenmek istiyorsan rahatsizlik vermiim bizde daha ikindi olacak aksam olacak bi 4 saat var daha..😂😂
Soran
+1 yıl
Rica ederim efendim Hıı valla ilginç bir şey olmuş geçmiş olsun Allah kurtarsın mapustan Yok yok estağfurullah rahatsızlık vermiyorsun Valla güzelmiş ya
Cevap sahibi
+1 yıl
Sen yenimisin ki siteye.. Eyvallah reisim😂 he valla simdi gerci saatler yavas yavas geriye dogru geliyor tabi ama en uzun gunleri saat 10 da aksam oluyordu hava hic tamamen kararmiyordu acayip oluyordu yaa
Soran
+1 yıl
Eyvallah ciğerim Yani yeni değilim 1 yıldan fazladır buradayım Saat 10da akşam mııı Neehh meridyen zaman farkı piki böyle diyip geçeyim
Cevap sahibi
+1 yıl
meridyen nedir bilmiiim ama bakmam lazim simdi kdfjdkfg oo sende az cok eski topraklardansin o zaman😂bende 3 seneyi gecmistir he valla sabah da yani imsak tekrar 3 de oluyor, Şu an bile 3.55 de oluyor yani senin anlayacan bi 5 saat kadar aksam oluyor o yuzden hava tamamen full kararamiyor tekrar aydinlaniyor cok iyi oluyor🤣
Soran
+1 yıl
Tabi tabi eski toprağım ben 😅 Çok ilginç ya ama bazı yerlerde öyle olduğunu biliyordum özellikle kutuplarda çok güzel Senin oralarda işin ne taşındın mı orada mı doğdun ne yani
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayni bendensin reisim🤣🤣 Biz bura dogma buyumeyiz be hocam😂izlanda gibi yerlere gidersen hic kararmiyor gece 2 3 falan hava bildigin aydinlik oglen gibi cok degisik dusunsene insan yatip uyuyacan ne fark eder yattigin saat kafana gore takil iste😂😂
Soran
+1 yıl
Ayy çok kötü 🥺 ben karanlığı yıldızları seviyorum ya Ailen Türk mü Türkçen iyi
Cevap sahibi
+1 yıl
He valla aynen karanligin gecenin de ayri bi keyfi oluyor ben mesela gececiyim sabaha kadar burdayim mesela takiliyom film izliyom oyun oynuyom yapacak bir seyler buluyorum yani hosuma gidiyor gece keyfi yapmak😂eger pc varsa film izleyebiliriz hee uzaktan beraber izleme uygulama varmis istersen🤣🤣 tabi canim egeliyiz biz zamaninda anne tarafimin babasi (yani dedem) ve dedesi is icin gittiler sonra git gel yapinca surekli dediler sizi de getirelim buraya en son komple aileyi getirince (annem cocuktu o zamanlari) iste hayat burada devam etti sonra babamla evlendi o da buraya gelince bizde dogal olarak burada dogduk dunyaya geldik boyle devam ediyor iste bizim bebisler de burada dogacak muhtemelen inshallah😂😂😂
Soran
+1 yıl
Hıı anladım valla ilginç ama güzel bir hayat hikayesi 😅 Olsun nasip inşallah güzel hayırlı bir geleceğin olur Bilgisayarım var ama uzaktan aynı filmi izlemek mi o nasıl oluyor
Soran
+1 yıl
Nenem gene aradı bu sefer de alışverişe çıkmışlar çok gereksiz masraf yaptılar sana alacaz diye😑🙄 Ben hediye vermeyi severim almayı sevmem ki Ama bana kızdı 🥺
Cevap sahibi
+1 yıl
He valla bizde onlarin seysini yiyoz Şu an malum memleketin hali ortada😂 Amin tesekkur ederim senin de inshallah asiretlerden asirete😅 Valla bi eklenti var onu ekleyince oda aciyor birimiz fark etmez sonra istedigin bi isim gir oldu bitti kjdfghgf Hatta direkt atayim bunu ekleyecen yani.. chrome.google.com/.../ggiafipgeeaaahnjamgpjcgkdpanhddg
Cevap sahibi
+1 yıl
He olur de gonlu olsun da dusunmus kadincagiz opuver elinden alnindan geldiginde sevinir mutlu olur neneler dedeler candir😇🥰
Soran
+1 yıl
Ayy ben almayayım evlilik falan düşünmüyorum şimdilik Okumak istiyorum ama bölüm konusunda kararsızım Hmm anladım sonra giriş yaparım şimdi yapsam bile vaktim olmaz ki izlemeye
Soran
+1 yıl
Evet öyle ama neyse zaten inadım bi büyüklerime geçersiz sustum😑
Cevap sahibi
+1 yıl
Evlilik ne alaka Şu an onu anlayamadim😅 Oku tabi yasin kac ki Olur fark etmez istedigin zaman indirip izleyebiliriz istersen tabi..
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayy sende mi o inatcilardan gicik sey seni😂😂😂
Soran
+1 yıl
Geleceğin için dua ettim sandım sen öyle dedin özür dilerim 19 yaşındayım demiştim eski toprağım ben Olur izleriz inşallah Ovot bende o inatçılardanım tişekkür ederimmm😅
Cevap sahibi
+1 yıl
Hee kusura bakma iletisim hatasi olmus o zaman Allah razi olsun😇 he kacirmisim galiba pardonisko😁 Inshallah sen soylersin artik Rica ederim kfdgjdfk tadinda biraksan bari😂
Soran
+1 yıl
Estağfurullah Tabi öyle keçi değilim sonuçta 😅 Ayy acıktım gidip yemek hazırlayacam
Soran
+1 yıl
Bir de soru sormuşlar lahmacun mu döner mi diye görünce dedim acıkmışım gidip yemek yiyeyim😂
Cevap sahibi
+1 yıl
He iyi bari boyle cici ol da cekilir ol sonra bak kacmasinlar bizim okuz efendiler😂😂 Ye hemen koooooss
Cevap sahibi
+1 yıl
Sen hangisini dersin peki ben bilemedim ikisini de severim gomerim Şu an olsa mesela🤣🤣
Soran
+1 yıl
Peh ben ve cici olmak kaçsın öküzler baanee Döner derim ya ağğ acıktımmm kaçtım 😂😂
Soran
+1 yıl
Kıyamam ya bir gün ısmarlarım sana yersin
Cevap sahibi
+1 yıl
hahahah okuzsavar😂😂 He valla olsa da yesek be ne gomerdim simdi var ya hadi kac sen🤣🤣
Cevap sahibi
+1 yıl
Ismarlarsin tabi bizim buraya mi gelecen😂
Soran
+1 yıl
Evet büyrün benim 😅 Yani pek bir şey yapamam şu an Sizin oraya gelmem imkansız ama sen gelirsen buyur başım gözüm üstüne
Cevap sahibi
+1 yıl
he yok bir sey bi test kontrol yapayim dedim calisiyormus✅😂 Sen nerde yasiyon ki tam olarak😅
Soran
+1 yıl
Evet çalışıyor 😂 Van'da yaşıyorum Ayy nenemler şimdi geliyooorr
Cevap sahibi
+1 yıl
He calisiyormus fark ettim😂 Uuu Van iyimis Gelmislerdir nenenler bende uyumusum da biraz😂😂
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim ☺️ Valla daha gelmediler max 10 dk içinde gelirler ayy çok uykum geliyor Benim yerime de uyu 🥹
Cevap sahibi
+1 yıl
Rica ederim efenim☺️ Halen mi gelmediler vay be skskdkd Uyandim artik uyumam sabaha kadar😂😂
Soran
+1 yıl
Hayır Ciddi misin ayy ben uyumak istiyorum Az kaldı az kaldı hahaha 😈🥳 uyuyacammm😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Uyuuuu cok guzel rahatladim dinlendim😂😂 Az dayan sabret bakalim sonra bi guzel vur kafayi uyu😂☺️
Soran
+1 yıl
Ya uyku vaktini bekliyorum ama daha gece yeni başlıyor 🥹 Evin tek kızıyım hâliyle işler bana kaldı annem de çok yoruldu
Cevap sahibi
+1 yıl
Evet daha biraz var maalesef🥲 Oyle oluyor valla kiz olunca hizmet yapiliyor bende evin ufagi oldugum icin anneme cok yardim eder hizmet ederim kiz gibi😂😂😂 Kac kardessiniz siz kesin bi en az 5 varsinizdir🤣🤣
Soran
+1 yıl
Yoo 4 kardeşiz 3 erkek kardeşim var tek kız benim evin en büyüğüyüm Ya siz
Cevap sahibi
+1 yıl
Aa en buyugu senmisin sizin aile yeni ufakmis o zaman annenler de genctir daha o zaman☺️ Biz iki bi abim var onun da yeni dogum gunu vardi bi yas daha yaslandi😂😂
Soran
+1 yıl
Evet büyük çocuk benim Evet annem 41 babam 44 yaşında Maşallah Rabbim hayırlı ömür versin
Cevap sahibi
+1 yıl
Amin tesekkur ederim. Oo baya genclermis yaa ne guzel valla Allah uzun omurler nasip etsin inshallah Noldu gitti mi misafirler nineler dedeler😂😂
Soran
+1 yıl
Amin rica ederim Amin senin ailene de inşallah Yok nenem dayımlar bu gece bizde Dedem vefat etti yıllar önce Ayy ben bayılacam bunlar kahve içiyor Köy ve şehir hayatı farkı
Cevap sahibi
+1 yıl
Amin inshallah tesekkur ederim Hee yine kalabaliksiniz o zaman😂 Aa oyle mi kusura bakma Allah rahmet eylesin Siz koyde mi yasiyorsunuz ki
Soran
+1 yıl
Amin rica ederim ya buradan niye konuşuyoruz 😅 Estağfurullah sorun değil bilmiyordun Evet köyde yaşıyorum
Soran
+1 yıl
Hep kaydırıyorum diyom bu ne
Cevap sahibi
+1 yıl
ya biliyormusun yemin ederim aynisini dusundum Şu an dedim ne yoruldum surekli asaga inmeye gicik oldum😂😂 Koyde guzel oluyor ya bizde geldigimizde koyde kaliyoruz evimiz koyde cunku bizim de
Soran
+1 yıl
Ayy kaydır kaydır valla bitmedi Çok güzel köy hayatı en iyisi☺️
Cevap sahibi
+1 yıl
nerden konusmak istiyorsun ki. He valla kalabalik kaostan uzak falan, hayvancilik mi yapiyorsunuz☺️ ☺️
Soran
+1 yıl
Ne bileyim gizlilikten çık istersen Bizim sadece tavuklarımız var 3 tane minik civcivimiz var
Cevap sahibi
+1 yıl
aa ne kadar seker yaa benim babam da tavuklari oluyor ama Şu an yaz tatil git gel falan almadi ama simdi donduk ya tekrar alacak dogal yumurta ve civciv de aldik biz daha once turkiyeye geldigimizde cok tatli oluyorlar yaa hahahaha
Soran
+1 yıl
Evet biliyorum ya Türkiye'ye kaç defa döndün
Soran
+1 yıl
Attım onaylamadın
Cevap sahibi
+1 yıl
Geldim simdi😁
Cevap sahibi
+1 yıl
Valla her yaz geliyoz iste durum oldukca ya oyle 10 sene de bir falan degil yani bizim memleket orasi sonucta aile akraba da var orada (baba tarafi ozellikle full orada cunku) bu sene de ordaydik 7sinde dondum annemler 17sinde 3 hafta oldu iste geleli
Soran
+1 yıl
Hmm anladım İyi iyi belki nasipse geldiğinde döner lahmacun ısmarlarım
Cevap sahibi
+1 yıl
hahahah olur tabi de biraz uzagiz sanki yaa sen taaa o taraftasin ama hadi hayirlisi nasip olursa edersin. Seyse ozelden yazabilirsin o kadar takip ettik bosuna mi 😂 😂
En İyi Cevaplar