Daha önce kullandım ilk iki ay kullandığımda adet görmedim 21 gün ara verdikten sonra hafif lekelenmelerim oldu adet miktarım iki gün sürüyordu normalde bir güne indi
Bişi daha soracağım kaç yıl kullandınız sabah ya da akşammı içilmeli Ac tok farkediyormu Ve son olarak bi kutu bitince 7 gün ara mı vwrilmesi gerekiyor
9 ay kullandım. Her zaman aynı saatte içilmesi gerekiyor.21 günlük haplar dan kullanıyorsa 7 ara verip 8 günde yeni paket de açıp kullanabilirsin.28 gün haplarda ise ara verilmeden kullanılıyor
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Kızlar bişi soracağım ( diane) doğum kontrol hapı kullanan var mı? Ne gibi yan etkiler yaşadınız? Ve kullanımı nedir nasıldır?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mide bulantısı olabilir
Daha önce kullandım ilk iki ay kullandığımda adet görmedim 21 gün ara verdikten sonra hafif lekelenmelerim oldu adet miktarım iki gün sürüyordu normalde bir güne indi
Kan Pıhtı atma tehlikesi var deniyor korkmak gerekir mi?
Sigara kullanıyorsa yapabilir
Yok kullanmıyorum esim kullanıyor kokudan uzak durmam gerekirmi. Sigara kullanmıyosam sorun olmaz demi?
Evet sorun olmaz fakat sigara ortamında uzak durman gerekir
Tamam teşekkür ederim
Bişi daha soracağım kaç yıl kullandınız sabah ya da akşammı içilmeli
Ac tok farkediyormu
Ve son olarak bi kutu bitince 7 gün ara mı vwrilmesi gerekiyor
9 ay kullandım. Her zaman aynı saatte içilmesi gerekiyor.21 günlük haplar dan kullanıyorsa 7 ara verip 8 günde yeni paket de açıp kullanabilirsin.28 gün haplarda ise ara verilmeden kullanılıyor
Sabah ve ya aksam açlık tokluk farkeder mi? Ne tavsiye edersiniz çok soru sordum kusura bakmayın
Sorun yok tok karınla içilmesi gerekiyor her gün aynı saatte reçete sabah ya da akşam yazıyorsa ona göre içersin
Ben sabah içiyordum öyle yazıyordu
Hep aynı saatte düzenli
Teşekkür ederim kahvaltıdan sonra demi
Evet rica ederim
Adetin birinci günümü başladınız
Evet genelde adet 1yada 5 gününe kadar ozaman başlamak gerekiyor
Tekrardan teşekkür ederim 😊
Bütün ilaçların yan etkileri var
hamile kalmaman için bi hap aw ne sordun bu kadar