Sağlık Bademcik iltihabımi? hayatkizlar Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Arkadaşlar şu beyaz nokta bugün baktım bayagi bir beyazlamış aralığı doldurmuş yani. Bunnedir ne iyi gelir? Perekis'le sildim temizledim ama yine gelcek Bademcik iltihabımi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tıp mı okuyorsun baya bilgili gibisin Tuzlu su karbonat karıştırıp gar gara denedin mi? 0 3 Yorumla hayatkizlar +1 yıl Evet. Denedim. Ama pek bir şey olmadi gitti sonra yine geldi Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla hayatkizlar +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bu fotoğrafı nasıl çektiğin daha merak konusu bence 😀 2 11 Yorumla hayatkizlar +1 yıl Büyük konu sjsj Yorumla Knightdark +1 yıl Yetenek 😀 Yorumla hayatkizlar +1 yıl Bu yolda her şey mübah Yorumla Knightdark +1 yıl Kadının hası 😀 Yorumla hayatkizlar +1 yıl Dimii Yorumla Knightdark +1 yıl Yaniii kolay mı kaç yılda yetişiyor 😀 Yorumla hayatkizlar +1 yıl Ne? Yorumla Knightdark +1 yıl Sen 😀 Yorumla hayatkizlar +1 yıl Hııı Yorumla Knightdark +1 yıl Rica ederim 😀 Yorumla hayatkizlar +1 yıl Hihihi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende de var. Ameliyatla geçer sadece 0 11 Yorumla hayatkizlar +1 yıl Hadi canım yeni ameliyat oldum bir ameliyata daha giremem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende almadım öyle kaldı arada bir çıkıp gidiyor katlanıyorum Yorumla hayatkizlar +1 yıl Anladım tuzlu suyla gargara falan yapsam nasıl olur acaba hiç doktora gösterdinmi sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gargara yaparsan da çıkıyor Yorumla hayatkizlar +1 yıl Orası öyle de ne yapacağımı şaşırdım ameliyat üzerine ameliyat yapamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde öyle kaldı işte Yorumla hayatkizlar +1 yıl Anladım boğaza ağrı veriyormu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ağrı yok Yorumla hayatkizlar +1 yıl Hmm bende burun ameliyatı olmadan önce ağrı veriyordu şimdi kış gelsin bakalim agri olacakmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla hayatkizlar +1 yıl Teşekkür ederim sanada Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Burası neresi 0 11 Yorumla hayatkizlar +1 yıl Boğaz Yorumla delidayı0234 +1 yıl Doktora git Yorumla hayatkizlar +1 yıl Çok saol düşünememiştim 😆 Yorumla delidayı0234 +1 yıl Bogaz doktoru degilim Yorumla hayatkizlar +1 yıl Soru oyle degil soru böyle bir şey gördünüzmü karşılastinizmi cevabınız yoksa alakasız yorum yazmak da hobi oldu Yorumla delidayı0234 +1 yıl İşine gelirse kezban Yorumla hayatkizlar +1 yıl Üslubuna dikkat et bir kızla konusuyorsun Yorumla delidayı0234 +1 yıl Kız olman umrumda değil Yorumla hayatkizlar +1 yıl O zaman çıkıp gide bilirsin ve alakasız yorumlarını da alarak kapı sonuna kadar açık Yorumla delidayı0234 +1 yıl Muhatap olma benimle kezban Yorumla hayatkizlar +1 yıl Muhattap olan sensin ben değil kısa yoldan parmağıma eziyyet vereceğime engel ve kafa miss Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bademcik taşı gibi 0 1 Yorumla hayatkizlar +1 yıl Tuzlu su iyi gelirmi acaba
Drago88 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Nasıl çektin orayı 0 1 Yorumla hayatkizlar +1 yıl Bu yolda her şey mübah . Uçlu kameradan cekilmiş Yorumla
vıp47 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Akıllım Doktora git 0 3 Yorumla hayatkizlar +1 yıl Düşünmemiştim teşekkür ederim Yorumla vıp47 +1 yıl Majezik sprey kullan Yorumla hayatkizlar +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
ricardo-kayseri Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl @исмаил sandım 0 3 Yorumla hayatkizlar +1 yıl Ne? Anlamadım? Yorumla hayatkizlar +1 yıl Yorumunuzu da alın gidin burdan konuşma üslubuna da dikkat edin Yorumla hayatkizlar +1 yıl Defol git cevap yazmicaksan rahatsız de etme ayrıca hıyar konusuna da girmeyelim zararlı çıkarsın hadi yallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tıp mı okuyorsun baya bilgili gibisin
Tuzlu su karbonat karıştırıp gar gara denedin mi?
Evet. Denedim. Ama pek bir şey olmadi gitti sonra yine geldi
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim
Bu fotoğrafı nasıl çektiğin daha merak konusu bence 😀
Büyük konu sjsj
Yetenek 😀
Bu yolda her şey mübah
Kadının hası 😀
Dimii
Yaniii kolay mı kaç yılda yetişiyor 😀
Ne?
Sen 😀
Hııı
Rica ederim 😀
Hihihi
Başka bir şeydir o 😏🤣
Bende de var. Ameliyatla geçer sadece
Hadi canım yeni ameliyat oldum bir ameliyata daha giremem
Bende almadım öyle kaldı arada bir çıkıp gidiyor katlanıyorum
Anladım tuzlu suyla gargara falan yapsam nasıl olur acaba hiç doktora gösterdinmi sen
Gargara yaparsan da çıkıyor
Orası öyle de ne yapacağımı şaşırdım ameliyat üzerine ameliyat yapamam
Benimde öyle kaldı işte
Anladım boğaza ağrı veriyormu?
Yok ağrı yok
Hmm bende burun ameliyatı olmadan önce ağrı veriyordu şimdi kış gelsin bakalim agri olacakmi
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim sanada
Burası neresi
Boğaz
Doktora git
Çok saol düşünememiştim 😆
Bogaz doktoru degilim
Soru oyle degil soru böyle bir şey gördünüzmü karşılastinizmi cevabınız yoksa alakasız yorum yazmak da hobi oldu
İşine gelirse kezban
Üslubuna dikkat et bir kızla konusuyorsun
Kız olman umrumda değil
O zaman çıkıp gide bilirsin ve alakasız yorumlarını da alarak kapı sonuna kadar açık
Muhatap olma benimle kezban
Muhattap olan sensin ben değil kısa yoldan parmağıma eziyyet vereceğime engel ve kafa miss
bademcik taşı gibi
Tuzlu su iyi gelirmi acaba
Nasıl çektin orayı
Bu yolda her şey mübah . Uçlu kameradan cekilmiş
Akıllım Doktora git
Düşünmemiştim teşekkür ederim
Majezik sprey kullan
Teşekkür ederim
@исмаил sandım
Ne? Anlamadım?
Yorumunuzu da alın gidin burdan konuşma üslubuna da dikkat edin
Defol git cevap yazmicaksan rahatsız de etme ayrıca hıyar konusuna da girmeyelim zararlı çıkarsın hadi yallah