Günaydınnn, karşı cinse yürümek kaç kalori yaktırır?

Gizli saklı buluşmalar, Ama şimdi saklamalıyız.. Soran olursa, neyse ne.. Ya gören olursa... Sadece arkadaşız 🎶🎶🎶
Günaydınnn, karşı cinse yürümek kaç kalori yaktırır?

Gizli saklı buluşmalar, Ama şimdi saklamalıyız.. Soran olursa, neyse ne.. Ya gören olursa... Sadece arkadaşız 🎶🎶🎶
Karşı cinse o kadar odaklanmıştır ki yemek yemeyi unutacak kadar haliyle az yer :D kilolarından kurtulur ama kişiye göre değişir. Gel bi yemeğe çıkarayım der hayvan gibi yerler o zaman bi işe yaramaz ahhaad
Günaydın :D hayır karşı cinse yürümek yağ yaktırmaz zaten öyle olsa bile ben yapmam. çünkü amacım kimseye yürümek değil zaten yürümek olsa ne olacak bu devirde gerçekten aşkı bilen kaldı mı. dış görünüş güzelse para varsa tav oluyorlar bu kadar basitleştirdiler aşkı...
ama eğer karşı cins gerçekten yolda yürüyerek gideceklerse olur o zaman bak :D 1 saat yürüyüş 200 kalori yakabilir ortalama.
Peki sevdiğim beyle yürümek olar mı 🥳
Olar tabi neden olmasın 🥳
Bilimsel olarak mümkün olan bir şey. Beynimiz vücudumuzda varolan oksijenin bir kısmını karşılar. Yoğun düşüncelerde belirli eforlar sarfedileceği için kalori yakımına sebep olur.
Misal ulan nasıl tavlarım bu karıyı düşüncesinin kalori yakın formatı şu şekildedir;
🧠+🧍♀️=🛣️ 45 calori miktarına eşittir
Hmm ok
Herkes duysun ve görsün bana çiçek bahçesinde kahvaltı veriyor size sadece kahvaltıııı 😍😍❤🙈😂 yani evet aşk insanı mutlu ediyor mutlu olunca gereksiz yere onu bunu şunu yemiyorsun ve hop otomatik olarak zayıfliyorsun.
Yaaa ben evet😂aşık olunca iştahım gidenlerden ❤Günaydın. Denize çıkan sokağım💗
İnci tanem sana da Günaydın ❤💕😘 Bir şarkı vardı dur heh hatırladım.."vişneli turtam uyansana artık kim bilir hangi rüyalara daldin, içinde güz olan hayalde kaldım, güzel meleğim sana da Günaydın.." sana armağan ediyorum bu şarkıyı. 💃💃💕❤
İnci tanem bak ben seninle böyle yorumlasiyorum ama yanlış anlamiyorsun dimi. Dünya kız fenomenlerden biri yanlıs anlayip engel attı.
Kız kıza böyle yorumlasmanin nesi yanlış veya nesi kötü kavrayamadim veya neyi yanlış anladi hala daha onu da analmadim ama "ömürlük kız arkadaş" yerine koyup mesaj atinca engelledi direkt. Çekinmeye başladım haliyle.
😂seni harun abi zannetmistir hsjsjs
Harun abilik neyim var yani bir türlü aklım almıyor vallahi.. zaten yazmicam birdaha kimseye. Üzüldüm vallahi.
Klavye kendi kendine iki defa vallahi yazmis benim yerime ant içmiş 😂😅
Üzülme 💗kimseyede kizma inan bak kimleri gördüm az pembeli hesapları engellemedim.. sen bana et iltifatni uyy ben bayılirim💗
Sabah sabah beni yine mutlu etti nar tanem nur tanem inci tanem❤❤❤😘😘😘 Kız sen Noel babanın bana erkenden verdiği hediyesin biliyor musun ❤💕 Günaydın kalbi elmastan nakışlım, petibör bisküvim günün baldan daha tatlı geçsin.❤
Cevap
32Cevap
Ovvv hem de nasılll. Hele bir de çok şişmansın keşke ölsen diyip reddedilirsen bak nasıl tığ gibi oluyosunn 😄
🤣🤣 ölüyorum anlasana jsjsjs
Sen daş gibisin daşşş sana şişman diyen dalkavuk varsa o ölsün, gebersin, pestili çıksın
😅 ben iyim kimsenin bir sey dedigi yok sakin bebem... günaydınnnn çiçeğim
Günaydın bebeğimmm ❤️
Karsı mı cins hani nerede lütfen söyleyin lütfen 😂😂😂
😂😂
Aşk acısı çekmek isteyen aday adayları mı var yoksa🤣🤣
Aşk acısı mı ooo severük hshshsh gunaydinnnn
Hiçç normal olmadığınızı söyleyen oldu mu kızlar size😆😆mazoşistsiniz Günaydın
ben iyice dombili olup karşı cinse yuvarlanmak istiyorum
Panda gibi 😅
Üf adım başına 1500 kalori 😁iliğini kurutur adamın😁
Adım başına 1500 jsjsjs elimde yemegimle yürüyeyim 🤣 günaydınnnn🥳🥳
Yürü de nereye yürürsen yürü, sonuçta yürüyüş sonuçta hareket 😂
Evet, glikojen depolarımız boşaldığını için diyetteyken karşı tarafa yürümek daha çok yorabilir.
Kediyle yürü daha çok kilo verirsin özellikle kedinin koşusuna tempo uydur bak nasılsa kilo veriyon.
Kalori açığı oluşturmasına imkan sağlıyorsa evet yoksa zayıflatmaz 😏
Koşmak şart o kacacakki sen kovalayacaksin 😂
Ooo hemde nasıl bir deri bir kemik kalırsın 😅
Hızlı yürürsen ve her gün 10000 adım atarsan karşı cinse, zayıflarsın.
Bana yurursen yağlarin erir hic yag kalmaz manken gibi olursun :)
Yürümekten fazlasını yaparsan zayıflatır😂
Kizzz🙄🙄
Daha fazlası ne ola ki @ezgi_00 😄
Yürüyerek zor. Koşmalısın.
Koşmayı sevmem yürüyüş güzel Günaydınnnn🥳🥳🥳
Sizin dediğiniz sadece aksiyon olur zayıflamaz 😃
Olsun yüreyim ben jsjsjs
Yürüyüm bu ne zor kelime🙄🤣
Aşk acısı çeker yemeden içmeden kesilirsen zayıflarsın
Veya kilolusun diye reddedilirsen yine bu sana dokunur kilo verirsin.
Yürüdüğün kişi nazlıysa süründürürse zayıflatır 😂
Kaç km/hız olduğu önemli.. 😄
Önce minik minik baktim karşılık var freni patlamia kamyon gibi jsjsjsj
Yok onun yolu cok kısa
Tempolu yürüyüş iyi gelir
bu nasıl espiri mimik oynamadı : D
Hiç diyet yapmadığıma sevindim demek ki. 😃
Hiç bir alakası yoktur.
Koşmayı dene tığ gibi olursun. 😃😃
Spor aktivitelerinden sayarsak olabilir
Evet zayıflatır , 1 kilo verdim 😅
Yok kilo aldırır yemeğe çıkmak isterler 😆