Sivrisinekler en çok nerenizi ısırıyor?

bunlarla baş etmek için şu an kendimi kolonya ile yıkadım hâlâ vızıldıyo başımda 🥺 bir de ayak tabanını da ısırmazsın ama hep aynı ya ne bu 🥺 tek miyim
öldürcem ama hamileler diye kıyamıyorum larvaları var 🥲
😂😂😂😂
Bacaklarımı ayaklarımı parmaklarımı yav bi yaz boyu sivrisinek ısırığıyla kaşıncakmıyız biz artık her gittiğim yerde sivrisinek vızıltısı duyuyorum beynime işlemiş bu sıcaklarda üstümü örtüyorum resmen işkence gibi ama uyku arasında açılıyor sanırım ya da örtüden bile ısırıyor hayır zaten kansızım neyin kafası abi 😂vallahi dolmuşum ya kdkfkkf kolonya parfüme daha çok geliyorlarmış sanırım gündüz uykuyu alıyorlar üstüne bi bardak su atiyim dedim o bile işlemedi şerfsiZe o kadar ilaç da atılıyor sabahları halbuki çok nalt bişeyler
Bide bunlar insan seçiyorlarmış ha kanın önce tadına bakıyorlarmış kan sağlıklıysa iğneyi tekrar batırıyorlarmış
Allah'ım Allah'ım Sabah sabah beni güldürdün Allah'tır seni Güldürsün 😆😆😆😂 genelde böyle parmakların ya da cildin yumuşak yerlerini yiyorlar biz genelde bu durumlarda çarşafın çadır gibi yapıp içine yatıyoruz yatağın içinde, hayır o kadar seni yemiş hamile olduklarını nasıl anladın 😆😆😆
Amin 😀 çünkü sivrisineklerin sadece hamile olanları kan ile beslenir
Helal olsun valla yakında doğum zamanını da takip edersin 😆
Cevap
53Cevap
Kollarımdan boynumdan bacaklarımdan isirmadıkları yer kalmadı 🥺
yiyorlar resmen
Yalnızca dişi olanı ısırır oda erkeğine güçlenmek için. Sivrisinek fısfısı kullan hepsiburada siteden bulabilirsin.
yoo dişisi ısırır evet erkek sinekler su ile beslenir zaten dişiler larvaları beslemek için kana ihtiyaç duyuyor
Anladım. Sivrisinek başa bela
Sivrisinekleri pek duymuyorum. Derim kalın olduğu için evin duvarları semizlenmiş sivrisineklerle dolu. Gelmiş kanımı emmiş gitmiş siesta yapıyor hayvan, haberim yok.
Evde kedim sağolsun sinek hiç olmuyor avlıyor hepsini :D dışarıda da daha ısırılmadım ama aklımda kalan ısırılma kollarım
nasıl kedi mi avlıyor 🙄
hahahaha 😂
Isırmadıkları tek bir yerim kaldı tahmin edersin ki, oraya da girebilseler orayı da ısıracaklar. Bıktım 😑
ahahaha alemsin 😀
gecelik ile uyuma çünkü o zaman orayıda ısırabiliyorlar dikkat 😀😂
uyarayım da başına gelmesin 😬😬😬
orası daha çok acıyo bir de 😂
gelmese bu kadar yorum yapar mıyım sence gecelikle uyuma acıyo diye 😂
hahaha Amin diyelim 😀
Ellerimi ve bacaklarımı bel altı bunlar sivriler bile sapık 🤣
benim yüzümüde ısırıyorlar ya 😒
ben öyle şeyler kullanamıyorum ya :/
Benide ormanda yediler. Ellerim şiş duruyor. Bir daha losyon sürmeden asla gitmem.
Losyonları sevmiyorum ya
Ayak sanırım. Gerçekten eğitimliler artık. Eskiden böyle miydi sivriler.
nasıldı 😀
Beni ısırmıyorlar. Nadiren ayaklarımı ama kızartamıyorlar bile. 😀😂
niye acaba 🤔
Üstte bir arkadaş sağlıklı kan değilse ısırmıyor demiş ama benim kanımda saglıklı.
Negatif grupları daha az ısırıp, pozitifleri daha çok seviyor sivriler. B
Çevremde bunu gözlemledik.
benim a pozitif demek ki ondan mı yiyorlar beni 🙄
Yüksek ihtimal. Yanın da negatif varsa hepsi sana saldırır. Pozitif bulundur yanında en azından gidecek başka kapıları olsun 😂
bizim evde herkes pozitif 😂😂😂
Sizin ev sivrisinek karargahı olmuş 😂😂
çok seviyorlar beni ondan 😀
Genelde bacaklarım oluyor. Sonra koca koca kızarıklıklar 😒
benimde ya :/
Adi sinekler vucuda iz bırakıyorlar 😂
şu an bacaklarım harita gibi 😒 beyaz ten laneti 🥺
Ya sana kim o hakkı veriyor nazik ipeksi tenimi ısırıyorsun sen 😂😂 sinekle kavgaya tutuşsak ya
cildime hiç böyleler dememiştim bende dicem narin ipeksi tenim diye 😀
Kız ondan değerli neyim var. Canım kendim 😂😂
benimde canım kendim 😒
Sen alemsin ya.. vallahi benim evde birtane bile bulamazsiniz. :)
niye napmışım 😀
En çok ayak tabanımı ya 🥺 kaşıyamıyorum birde
bende kaşıyamıyorum
hep dirsegimi ve ayağımı hedef alırlar. Ne var orada ne. Biraz da elime falan gelseler
😀😀 kızz
ay evet yaaaa
Benim kollarımı ısırıyorlar. belki de ayak fetişleri vardır :D :D
hepsinin mi 😀
Bilmiyorum sineklerin hangileri sapıksa :D
En böyle tatlı kaşınan yer neresi ise orayı ısırıyorlar serepsizler
ayak işte 😔
Bacaklarımı ısırıyorlar ben de manyak gibi kaşıyıp yara yapıyorum.
Benim ayrım yok her yerimi ısıtıyor bunlar başım, elim, aygim, kolum bacağım vs..
Vücudun açık yerlerini ısırır. Ben çareyi öldürmekle çözüyorum...
Çok gelmiyor bana bir iki kere ıssırdı bı daha da olmadı kanımı sevmiyor heralde 😂
her şey bir kenara foto çok iyi ya 😂 nedense o okumuşlar ellerimi çok ısırırlar 😅
En İyi Cevap