Epilepsi hastasıyım. Son evrede değil yani bayılıp, titreyip, ağzımdan köpükler çıkmıyor. Zaten bilenler bilir epilepsi sadece az önce saydığım şeylerle sınırlı değil. Bir sürü krizi var. Anlık hafıza kaybı, uzun süre baş dönmesi, kokuya hassasiyet, mide bulantısı, ağlama vs bunlar da kriz. Yolda yürürken hafızamı kaydettiğimi biliyorum. Bununla yaşamak hiç kolay değil. Ailem, sevgilim, yakınlarım bu konu hakkında bir şey söylemediğimde benim abarttığımı söylüyorlar. Aslında sadece kendimi anlatmak, anlaşıldığımı hissetmek ve yanımda olduklarını bilmek istiyorum. Böyle yapıldığı zaman kendimi çok yalnız hissediyorum. İlla bayılmam mı gerekiyor? Neden hafife alıyorlar bu durumu? Bunu onlara sorduğumda yok öyle bir şey diyorlar ama “abartıyorsun, biz ne epilepsi hastaları gördük” dediklerinden anlaşılıyor. Gerçekten yoruldum. Komple içime kapanırsam daha kötü olacağımı biliyorum.
Bak ben o bayılan ağzından köpükler çıkararak kriz geçiren epilepsi hastalarından biriyim anlıyorum seni benim kriz aninda yanımda olmayanlar da ayni şeyi düşündüler ilk basta kriz geçirmediğim için teshise de inanmadılar sonrasında her ay epilepsi krizleriyle isteseler de istemeseler de kabul ettiler benden sana tavsiye insanların ne hissettiğini ne düşündüğünü sorma da umursama da biliyorum gerçekten kolay bir durum değil ama sağır olana şarkıyı anlatamazsın hissettiremezsin kendini boşa yormaktan başka bir işe yaramaz ki bununla ugrasmaktansa kendini iyi hissetmeye harcayacağın zaman efor emin ol daha olumlu sonuçlar verecektir🙂
Çok geçmiş olsun 🙏🏻 Aslında beni anlayın diye çırpınmıyorum fakat vardiyalı işte çalışamıyorum, ehliyet alabilecek miyim belli değil, lazere bile gidemiyorum 😄 bunları anlatıyorum sadece ama bunda bile abartıyorsun denmesi yoruyor beni. Yoksa uzun uzun anlatmayı geçtim kriz geçirsem bile söylemiyorum
Bu koşu yarışmasında altın madalya kazanan birine ya iki koştu bi madalya aldı ne var bu kadar cosacak istesem ben de kazanırım diye olmayam beyniyle fikrini soyleyen insanları ciddiye almak olur boş ver onlar konuşup dursun sen istediğini istediğin gibi yap desteğe ihtiyacin olursa yaz ben gaz veririrm sana aslansın kaplansın yaparsın bacımsu diye😅
Geçmiş olsun, birebir aynısını yaşıyorum. Yolda yürürken hafızamı kaybettiğimi ben de hatırlarım, benim de nöbet yoğunluğum seninki gibi. İnsanların söylediklerini umursama, durumun için şükret ve daha iyi olmaya çabala.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Demek ki insanlar düşüncesiz.
Bak ben o bayılan ağzından köpükler çıkararak kriz geçiren epilepsi hastalarından biriyim anlıyorum seni benim kriz aninda yanımda olmayanlar da ayni şeyi düşündüler ilk basta kriz geçirmediğim için teshise de inanmadılar sonrasında her ay epilepsi krizleriyle isteseler de istemeseler de kabul ettiler benden sana tavsiye insanların ne hissettiğini ne düşündüğünü sorma da umursama da biliyorum gerçekten kolay bir durum değil ama sağır olana şarkıyı anlatamazsın hissettiremezsin kendini boşa yormaktan başka bir işe yaramaz ki bununla ugrasmaktansa kendini iyi hissetmeye harcayacağın zaman efor emin ol daha olumlu sonuçlar verecektir🙂
Çok geçmiş olsun 🙏🏻 Aslında beni anlayın diye çırpınmıyorum fakat vardiyalı işte çalışamıyorum, ehliyet alabilecek miyim belli değil, lazere bile gidemiyorum 😄 bunları anlatıyorum sadece ama bunda bile abartıyorsun denmesi yoruyor beni. Yoksa uzun uzun anlatmayı geçtim kriz geçirsem bile söylemiyorum
Bu koşu yarışmasında altın madalya kazanan birine ya iki koştu bi madalya aldı ne var bu kadar cosacak istesem ben de kazanırım diye olmayam beyniyle fikrini soyleyen insanları ciddiye almak olur boş ver onlar konuşup dursun sen istediğini istediğin gibi yap desteğe ihtiyacin olursa yaz ben gaz veririrm sana aslansın kaplansın yaparsın bacımsu diye😅
Yaaaa teşekkür ederim 🤩 Birbirimize her zaman destek olabiliriz ❤️
Ne demek bebişim kadınız biz küs olsak dahi birbirimizi koruyup kollamamız gerekli
😍 takip isteği attım 😄
Geçmiş olsun, birebir aynısını yaşıyorum.
Yolda yürürken hafızamı kaybettiğimi ben de hatırlarım, benim de nöbet yoğunluğum seninki gibi.
İnsanların söylediklerini umursama, durumun için şükret ve daha iyi olmaya çabala.
Size de çok geçmiş olsun 🙏🏻 Şükrediyorum her zaman sadece yoruldum. Anksiyete de çıkınca daha çok etkilendim sanırım
Teşekkürler.
Anksiyete ile savaşmak mümkün.
Hangi ilacı kullanıyorsun?
Rica ederim. Epilepsi netrolex ve pinral, anksiyete fonksera. Misol kullanıyordum yan etkisi çok olunca doğru değiştirdi.