Öncelikle şunu söyliyim. Çok Hareketsiz bir yaşam tarzı sürüyorum. 3 ay evden çıkmadığım olur. Sonrasında uzun mesafe yürüyorum diye mi oluyor acaba vücut hamlaşıyor. Veya sebebi ne olabilir bilgisi olan yazabilir mi

Öncelikle şunu söyliyim. Çok Hareketsiz bir yaşam tarzı sürüyorum. 3 ay evden çıkmadığım olur. Sonrasında uzun mesafe yürüyorum diye mi oluyor acaba vücut hamlaşıyor. Veya sebebi ne olabilir bilgisi olan yazabilir mi
yürürsen hareket edersen geçer. hareketsiz yaşam tarzı en büyük hastalık sebebidir. hareket etmeyenlerde kanser diyabet riski kat kat artıyor haberin olsun
O zaman mutlaka haftada 2 defa da olsa dışarıda hareket şart yani
evet şart ve d vitamini eksik etme
Teşekkür ederim. Daha öncesinde depresyon da geçirdim bu yüzden zorlanıyorum dışarı cıkarken ama mutlaka kendimi hareket etmeye zorlayacağım
Cevap
14Cevap
Morluk çok fazla varsa dahiliye gidip kan testşi yaptır kan değerine baltır. morluk ciddi hastalık beriltisi olabilir
Neyseki çok fazla değil çok şükür tek bir yerde var. Ama ara ara oluyor, olduğunda yine tek bir yerde oluyor ama hep aynı bölgede olmuyor. Mesela bu sağ bacağımın arkasında oldu ya önceki olduğunda sağ bacağımın bilek kısmında olmuştu. Aşırı hareketsiz bir yaşam tarzım var. Aylarca evden çıkmadığım oluyor bir de öncesinde depresyon geçirmiştim. Acaba aylarca evden çıkmayıp birden çıkıp yürüyünce mi böyle birden kan dolaşımı hareket edip morluk oluyor bilemedim. İnternet üzerinden bir doktora sorduğumda bana genç kadınlarda bacaklarda oluşan morlukları pek önemsemiyoruz ama yine bir gösterirsin kafana takıyorsan dedi
Ne yapsam bilemedim yani kısacası
Sanki bu morluk başla bir şey. Her tarafta mı var yoksa tek bir yerde mi
Tek Bi yerde. Ne gibi başka bir şey?
Ben de kendimden şüphe ettim şimdi acaba sıkıştırdım da benim mi haberim yok😀
Yok öyle şeyler olmadı
Teşekkür ederim
Kan hastalıkları ile ilgili olabilir hastaneye gitmende fayda var
Biri Gece Seni Emcüklüyor 😂😂😂
Hiç bir morluk sebepsiz değildir, doktora görün bence
Kan hücrelerinle alakalı bir şey var doktora git bence.
Yani ne olabilir kan hücreleriyle alakalı? Kan tahlilinde mi bakılır buna?
Sen doktora git o senden ister zaten
Ezilmiş veya biri vurmuş gibi sanki
Ama bir yere çarpmadım ya da darbe almadım
bi yere carpmis olabilir misin
Sen bence en kısa sürede doktora görün
Sebepsiz değil gibi sanki
Baldırın arkadı mı
Evet
Tenin hassas oturunca sert bir temas yüzeyi sonucu kılcal damarların çok hassas açık tenli olmandan dolayı
çarpmışsın kanka
Cildiyeye git
Ezilmiş orası
Beyaz tenden
Elma sirkesi sür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar