Sağlık Düzenli spor/yürüyüş yapar mısınız? içteniçeçöktüm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Düzenli spor/yürüyüş yapar mısınız? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Haftada kaç gün yapıyorsunuz onu da yazar mısınız? Düzenli spor/yürüyüş yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Evet yaparım 0 0 Yorumla
Sıradanbirisoruyor Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yapmaz gerekli bedenin dinç ve zinde olması için. Gerçi alerjik reaksiyonlari çok çeşitli olan bireyler için her mevsim yağış vs olup olmama durumu da etken bir konu 0 0 Yorumla
ebrar5 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl yürüyüş yapamıyorum çıksam dışarı yürüyüş için köpekler kovalar ama evde egzersizler yapıyorum 0 0 Yorumla
yagızdelıkanlııı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Fitness la uğraşıyorum yıllardır artık bi hoby değilde bi ihtiyaç haline geldi hayatımda olmazsa olmazı 0 0 Yorumla
cesurol34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Daha dün Beşiktaş'tan bebek sahiline yürüdük arkadaşla. Ordanda aynen geriye. Süperdi 0 5 Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Genel olarak yapıyor musunuz peki? Yorumla cesurol34 +1 yıl Yaparım her sabah akşam zaten işe gelip giderken toplamda 4 km yürüyüş yapıyorum Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Kaç adım ediyor 4 km? Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Özellikle çıkmak zor ama ben de işe başlarsam hareket ederim daha sık. İnşallah işlerim yoluna girer de mesleğimi yapabilirim. Yorumla cesurol34 +1 yıl 1700 metre 3000 adım Yorumla
bLackStar4141 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Evet. Kilo almaya müsait bir iş yapıyorum çünkü. 0 0 Yorumla
manudelmoral Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bir daha bırakmamak üzere başladım. Bir aksilik olmazsa düzenli bir şekilde yapacağım. 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Spor olarak yürümek evde temizlik yapmak market alışverişi günlük yaptığımız şeyler 0 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Evet yaparım ama köpek gezdiriyorlar parkta ve cesaret edemiyorum bazen 0 0 Yorumla
karanlıkadam1qw Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Yağıyordum ayağım kırıldı şimdi bütün gün yatıyorum 😂😂 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evet en az haftada üç reformer yapıyorum… 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 367 cevap paylaştı. Maalesef yapamıyorum evden dışarı çıkamıyorum ki 0 0 Yorumla
Squall05151 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Yürüyüş 0 1 Yorumla Squall05151 +1 yıl Yürüyüş her gün spor 2/1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet yaparım
Yapmaz gerekli bedenin dinç ve zinde olması için. Gerçi alerjik reaksiyonlari çok çeşitli olan bireyler için her mevsim yağış vs olup olmama durumu da etken bir konu
yürüyüş yapamıyorum çıksam dışarı yürüyüş için köpekler kovalar ama evde egzersizler yapıyorum
Fitness la uğraşıyorum yıllardır artık bi hoby değilde bi ihtiyaç haline geldi hayatımda olmazsa olmazı
Daha dün Beşiktaş'tan bebek sahiline yürüdük arkadaşla. Ordanda aynen geriye. Süperdi
Genel olarak yapıyor musunuz peki?
Yaparım her sabah akşam zaten işe gelip giderken toplamda 4 km yürüyüş yapıyorum
Kaç adım ediyor 4 km?
Özellikle çıkmak zor ama ben de işe başlarsam hareket ederim daha sık. İnşallah işlerim yoluna girer de mesleğimi yapabilirim.
1700 metre 3000 adım
Evet. Kilo almaya müsait bir iş yapıyorum çünkü.
Bir daha bırakmamak üzere başladım. Bir aksilik olmazsa düzenli bir şekilde yapacağım.
Spor olarak yürümek evde temizlik yapmak market alışverişi günlük yaptığımız şeyler
Evet yaparım ama köpek gezdiriyorlar parkta ve cesaret edemiyorum bazen
Yağıyordum ayağım kırıldı şimdi bütün gün yatıyorum 😂😂
Evet yapıyorum.
Evet en az haftada üç reformer yapıyorum…
Maalesef yapamıyorum evden dışarı çıkamıyorum ki
Yaparım
Yapıyorum
yesss
Yani yürüyüş yapmaya çalışıyorum diyelim
Yapmam
Evet
Yürüyüş
Yürüyüş her gün spor 2/1
Yaparım halısahada