Yani bu sağlığa zararlı değilmi böbrekler falan zarar görmez mi erkeklerinki neden düz kadınların görseldeki gibi

Yani bu sağlığa zararlı değilmi böbrekler falan zarar görmez mi erkeklerinki neden düz kadınların görseldeki gibi

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kadınların pelvisi erkeklere göre daha geniş olur genelde. Göğüsler de büyük olduğu zaman kum saati görünümü oluşuyor. Bazı erkeklerin de pelvisi geniş olabilir, onlarda da böyle kıvrım olur.
Bu da mantıklı ama sporlarda oluyor herhalde
Sporla pek alakası yok bu durumun, tamamen bahsettiğim gibi. Kadınların %99'unda bu şekilde kum saati görünüm olur. Fotoğraftaki kadının diğer tüm kadınlardan farkı zayıf olduğu için hatları daha belirgin ve gluteus medius kası gelişmiş olduğundan dolayı kalça yuvarlak bir biçimde iniyor, hip dip sorunu yok yani.
Siz baya biliyorsunuz ben o terimleri arattım da şu an baktım teşekkürler
Ama youtubede falan video var kumbsaati vücudu işte bel inceltme vz
Onlar bir işe yaramaz. Kum saati görünüm genetik olarak kadınların neredeyse tamamında olur ama yağ dağılımından dolayı bazılarında bu görünüm kayboluyor.
Hee yağı eritmek lazım bu arada sizin yaş kaç
Kum saati görünüm söylediğim gibi neredeyse tüm kadınlarda var, tek değişken pelvisin ne kadar geniş olduğu. Bende genetik olarak çok geniş, o yüzden ne yaparsam yapayım orantılı bir kum saati görünümü elde edemiyorum. 90 60 90 değil de 80 60 100 olurum mesela.
18 yaşındayım
Ama zaten düz daha güzel duruyor bence illa olacaksa çok azıcık olmalı
Bu arada daha olgunsun
Olgun derken zihnin olgunlaşması olarak herhalde
E tabi yani gormedim zaten seni belkide buradaki 30 yaşındaki kadınların ergen gibi küfür edip çocukça hareketler yapmasından ötürü onlar anormal sen normalsin ama cidden buradaki çoğu kadın hiç kadın gibi degiller
Ben de pek olgun sayılmam aslında, çocukça hareketlerim çoktur. Araştırmayı sevdiğim için çoğu insana göre bilgili olduğum doğrudur ama, bu konuda alçak gönüllülük yapamam :D
Çocuk gibi hareketlerden kastım millete salça olması yobaz olması asabiyet diz boyu vs yoksa çocukça hareketlerin kime ne zararı var
Genetik bu yani yaradılış kıvrımlı varlıklarız erkeklerde düz iste
Yani ilk defa duydum çocukken düz degilmi cidden
Erkek çocukları ile kız çocuklarını yanyana gormedin mi hic
Yaş aldıkça daha vücut oturuyor
Dikkat etmedim
Teşekkürler
kadınların genetiği böyle ben doğuştan böyleyim mesela
Genetik mi hmm ilk defa duydum bir zararı var mı peki sanki kırılacak hissi var
yok ya
Yani düz olanda vardır dimi eğer kilo alınırsa daha düz olur görüntü