Heyet raporu bi̇zi̇ bi̇ sene geci̇ri̇r mi̇?

Arkadaşlar şimdi ben 10. Sınıfta midemden rahatsızlandim midemde yaralar çıktı boğazıma kdr ve bu hastalığım baya üst düzeydeydi hayati önem tasiyan hatta kanser derecesinde ben hergun kanser bölümlerinde gezdim hergun hastaneye gittim hala bile 2 senedir şu an tedavi asamasindayim iyilesemedim hastalığım aksine iyilesmiyor kotulesiyor sürekli midem için operasyonlar geçirdim ameliyat oldum hatta ben operasyon olduğum gün kalktım okula geldim ameliyat olduğum günün ertesi günü kalktım okula geldim mide ataklarim krizlerim de var kaç gece hastanelik oldum hatta yuruyemicek hale geldim 4 5 gün kadar hastanede yattım emarlara girdim fizik tedavi gorucektim midemden sürekli parça sıvı aliyolar hatta vucudumda ödem falan da bulunmuştu ve ben bu hastalıklar yüzünden psikoljik anlamda çöktüm derslerime odaklanamadim sonuçta hayatimla mücadele ediyodum hergun ve hastane işlerim yüzünden de devamsizliklarim çoktu raporlu devamsızlıkta 20 gün sonuçta ve ben 10. Sınıfta hem notlardan hem devamsızlıktan kaldım hastalığım yüzünden sonra heyet raporu varmış kimsede bunu bana söylemedi ve ben 10 u iki sene okudum şu an 12 olmam gerekirken 11 im ve heyet raporunu çıkarmaya bile yetecek paramız yok iken (hastane işlerine cok para gittigi için) ben şimdi zar zor heyet raporu cikartabilsem eğer 10. Sınıfta tedaviye başladığım görülür ve bu yüzden beni direk 12 yapma sanslari var mı acb eğer yoksa hiç boşuna cikartmam ama boşu boşuna benim 1 senem gitti sizce?
Heyet raporu bi̇zi̇ bi̇ sene geci̇ri̇r mi̇?