Arkadaşlar şimdi ben 10. Sınıfta midemden rahatsızlandim midemde yaralar çıktı boğazıma kdr ve bu hastalığım baya üst düzeydeydi hayati önem tasiyan hatta kanser derecesinde ben hergun kanser bölümlerinde gezdim hergun hastaneye gittim hala bile 2 senedir şu an tedavi asamasindayim iyilesemedim hastalığım aksine iyilesmiyor kotulesiyor sürekli midem için operasyonlar geçirdim ameliyat oldum hatta ben operasyon olduğum gün kalktım okula geldim ameliyat olduğum günün ertesi günü kalktım okula geldim mide ataklarim krizlerim de var kaç gece hastanelik oldum hatta yuruyemicek hale geldim 4 5 gün kadar hastanede yattım emarlara girdim fizik tedavi gorucektim midemden sürekli parça sıvı aliyolar hatta vucudumda ödem falan da bulunmuştu ve ben bu hastalıklar yüzünden psikoljik anlamda çöktüm derslerime odaklanamadim sonuçta hayatimla mücadele ediyodum hergun ve hastane işlerim yüzünden de devamsizliklarim çoktu raporlu devamsızlıkta 20 gün sonuçta ve ben 10. Sınıfta hem notlardan hem devamsızlıktan kaldım hastalığım yüzünden sonra heyet raporu varmış kimsede bunu bana söylemedi ve ben 10 u iki sene okudum şu an 12 olmam gerekirken 11 im ve heyet raporunu çıkarmaya bile yetecek paramız yok iken (hastane işlerine cok para gittigi için) ben şimdi zar zor heyet raporu cikartabilsem eğer 10. Sınıfta tedaviye başladığım görülür ve bu yüzden beni direk 12 yapma sanslari var mı acb eğer yoksa hiç boşuna cikartmam ama boşu boşuna benim 1 senem gitti sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence hiç rapor işine girme. Ondan sonra yüksek ihtimalle sınav yapılıp başarı durumuna göre sınıf atlatılcak. Yani bana kalırsa sen okuluna bi şekilde devam et. Paranızı da sağlık için kullanın derim. Eğer okul müdürü ile hastalığını görüşür ve bilgilendirirsen devamsızlık konusunda yardımcı olur.
Benimde lise döneminde sağlık problemlerim çoktu hatta tam okula düzenli döndüm derken Hepatit oldum. Ama ben en başta müdürüm ve hocalarımı bilgilendirdim. Çok şükür anlayışlı ve temiz yürekli insanlardı hepsi. Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim. İnşallah her şey çok güzel olacak
Aa hepatit bendede çıkmıştı geçmiş olsun bende sanırım tüm hastalıkları çekiyom neys ben sağlık durumumu hocalarimla mudurumle konusmustum aslında hepsinin haberi vardı ama okuduğum okulun iyi bı okul olduğunu söyleyemem o yüzden pek yardımcı olmadılar aslında önceden bı müdür yardımcısı vardı 10 iken ben kaç kere okulda bayıldığımda bile hastaneye, eve gidince beni izinliye dahi islemeyecegini söylemişti ve yapiyoduda sağolsun ama 2.10 senemde müdür yardimcimiz değişti ve o kdr gaddardiki beni yanına çağırdıginda dahi beni yok yazdıriyodu bu yüzden benim isteğim sadece şu an devamsızlık yapmamam veya baska bişe değil gene bı şekilde bu devamsızlığı halledebilirim belki ama benim 1 senem gitti benimyakın arkadaşımla üniversite hayallerim vardionla aynı sınıfta olma hayallerim bu bı kere bile olmadı, olmayacak belkide ztn sınıfta kaldığım ilk an psikolojim çok kötüydü okula hiç gitmek istemiyodum tüm yasitlarimdan bı sene geride hepsi dalga geçiyordu bu süreçte sadece tek bi arkadaşım yanımda oldu işte sağolsun en zor günlerimde bile ama benden giden 1 seneyi geri istiyorum nasılki açığa geçtiğimiz de eğer bellibı puanimiz tutuyosa 11de 12yi okumadan mezun olabiliyoruz acb benimde 11i okumadan direk 12 olma ihtimalim varmıdır 11 önemli ya ama olmadı 2.10 senemin ortalamasini 11 ortalamamdan sayarlar yani açıkta direk 12yi geçme var normalde direk 11i geçme olamazmı acb çünkü ben zaten üniversite zamaninda 9,10,11,12 herşeye calisicam sınav için, arkadaşım zaten bana 11i calistirabilir oda calisacak sonuçta ben o sırada zaten öğrenebilirim ayrıca ben okulumda 10iken derslerimiz bos olduğunda arkadaşımın sınıfına 11lere derse girdiğim oluyodu dinliyordum dersi aliyodu hocalar hatta derse bile katıldığım oluyodu onların sınıfında yani11lerdede bildiğim biseler var bunca şeye rağmen acb direk 12olma şansım var mı ben gerçekten 1senemi geri istiyorum çünkü böyle devam etmiycek edemiyoda ben bısene geri kaldığım için hiçbihayalimi düzgün dahi gerçekleştiremiyorum
Valla kuzum şimdi sistem ve işleyiş için bir bilgim yok yanlış bilgi vermek istemiyorum ama yetkisi olan akıl alabileceğin güvendiğin öğretmenlerine yakınlarına falan bu durumu konuş araştır. Ama öncelikle kendini üzme ve yıpratma. Ben kendimi bildim bileli istemesem de bir ayağım hep hastanede. 30uma ramak kaldı evlendim bu sefer başka sağlık sorunlarım açığa çıktı. Rabbim sınıyor bu bizim sınavımız. İsyan etme ağlama sakın. Gerekirse kimseye kulak asmadan psikolojik destek al derim ben. Şimdi eğitim konusuna geri gelirsek eğer çok bunaldiysan ve yapabilme gücün yoksa dondur derim. Sırf okumak için okuma. İdeallerin ve hayallerin olsun. Onlara erişmek için çalış ve Rabbime çokça dua et. İstiyorsan her şeye razıyım ben kendime güveniyorum dersen asla pes etme.
Ben kolumda serum ağzımda solunum maskesi hastane köşelerinde yarı uykulu yarı baygın ders çalıştığımı bilirim. Umutsuzluğa kapılma. He demişsin ya beni anlayan bir tanecik dostum var diye onu da asla kırma üzme. Birbirinize iyice kenetlenip her şeyin üstesinden gelirsiniz. Gönülden inanıyorum. Rabbim Şâfi ismiyle şifa versin kardeşim. Kusura bakma dün yazdıkların çok etkiledi birden okul yıllarım canlandı gözümde duygulandım. Dalga geçen eleştiren kimseye kulak asma. Başarın ve azminle tokatla onları. Ben öyle yaptım. 2010lu yıllarda benle dalga geçıp aşağılayanların çoğu bir baltaya sap bile olamadı!!! Ben okudum diplomamı aldım ama sağlık problemlerim nedeniyle çalışma hayatıma ara verdim. Bu arada sene kaybına da çok takılma 2013 mezunuydum 2014 deki sınav tercihlerimle yerleşip mezun oldum.
Ha bu arada 2013 deki sınavımın sonucu daha iyiydi tercih yapmadım o zamanlar puan dondurma sistemi vardı. O sistem o sene kalktı ve ben 2014teki sınav dönemine kadar köpek gibi çalıştım. O dönem daha rahattım. Hastane durumları devam ediyordu ama okul yüküm yoktu. Ben müdürüm ve öğretmenlerimin hakkını ödeyemem ama çok sabırlı ve anlayışlılardı.
Hmm amin inşallah Allah size de şifa versin bilgileriniz için teşekkürler 🙏🙏
Amin inşallah güzel kardeşim benim sen benim yazdıklarımı oku ve sakin kafayla etraflıca bi düşün derim. "Nasrettin hoca damdan düşmüş. Etrafına toplanan kalabalıktan biri doktor çağırmış. Nasrettin Hoca doktoru görmüş "Bana hekim değil, damdan düşen biri lazım" demiş." Seni çok iyi anlıyorum ailene karşı yük olmak istememe duygusundasın eğitime ara vermek istemiyorsun bir yandan sağlık problemleri hayat şartları vs. İnanılmaz zor bir süreç. Bende geçtim o yoldan. 4 yıllık eğitim sürecimde gittiğim günleri toplasam belki 1 yıl bile etmez. Her karne günü karnemi alıp ağlaya ağlaya hastaneye gittim. Son karne günü mezuniyete katılmadım. Sadece en iyi arkadaşım, müdürüm ve hocalarıma veda ettim. Karne elimde hastaneye döndüm. Aldığım onur ve teşekkür belgesini bile hastanedeki oda arkadaşım farketmişti.
Çok kötü bir durum
Sen kendine dikkat et Rabbime sığın bol bol dua et bugününe şükür et. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bilmem mi ne kadar zor olduğunu 😥😥😥 Sana cevap vermek için kendimi toplamam 24 saatimi aldı...
Yaşadığın şeyler kolay değil. Ama inan geçecek. Bu bir imtihan sen bu sınavda Rabbimden yardım istemelisin. Eğer yardımı Rabbimden değil de yartattıklarında ararsan sıkıntı büyür kardeşim.
Ben şimdi 28 yaşımdayım, 1 yıldır evliyim, 21 yaşımdan beri eşim hayatımda. Dediğim gibi hastane durumlarım maalesef devam ediyor. Ama eşimle geçen 7 yıl derdimle de tasamla da her şeyimizle mutluyumm. Ailesinin yanımda oluşu beni anlayışı ve kırmamak için çabalayışı benim dualarımın mükâfatı. Bu dünyanın sınavı bitmez kardeşim. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun inşallah
Amin inşallah sizin sıkıntı neydi Şu an
Benim tanısı konulamayan birtakım rahatsızlıklarım var. Onun haricinde bildiğim sinüzit, astım, alerjik bi yapıya sahibim bazı besinler ve toz tüy kedi ve köpek alerjim var. Evlilik itibariyle çikolata kistim olduğunu öğrendim en son 14cm kadardı. Ha birde 2021de ağaçtan düşmüştüm düşme pozisyonum şpagattı ve inanılmaz bir ses gelmişti sağ bacağımdan. Her şey iyi normal dendi. Tabi mr röntgen falan her şey çekilmişti. Geçenlerde arkadaşın nikahında dizim ağrıdı başka bi arkadaş doktor randevusu ayarladı bi gittim ki o zaman da 10 dakikalık basit bir ameliyat olmam lazımmış. Şimdi 3 saatlik cerrahi bir ameliyat olacakmışım. Ayın 24üne randevum var bakalım tarih mi verçek başka bi doktora mı postalicak bilemiyorum. Benim ömrüm hep yanlış tanı ve tedavilerle geçti. Rabbime sığındım ona emanet yaşıyorum.
Benimde Ekim'de bı ameliyatim var bakalım Allah size de şifa versin inşallah zor bı durum
Amin inşallah. Rabbim şafi ismiyle şifa versin kardeşim.
Amin
lise öğrencisisin herhalde. okudum çok üzüldüm sadece hasta olmana değil bu kadar çok uğraş vermene. inşAllah sonu iyi olur şifa olur geçer gider. tedavi olduğundan başladığından okulun yönetiminin haberi var mı. bir kolaylık sağlarlar herhalde. bir yol gösteren olur. kendini bu kadar çaresiz hissetme
Aslında hepsi sağlık sorunlarımi biliyordu ama gene de okulda kötüleştigim için derslere geç kaldığım da bile yok yazan gaddar hocalar vardı eski müdür yardimcimiz bayıldığımda falan bile beni izinliye gecirmiyo ilgileniyodu sağolsun ama yeni müdür yardimcimiz beni yanına çağırdıginda dahi yok yazdığını biliyorum o yüzden açıkçası pek yardımcı olacaklarini sanmıyorum ben sadece benden giden 1 senemi geri istiyorum benim üniversitesi hayallerim var ben hiç bı hayalimi bile bı sene geri olduğum için gerçekleştiremiyorum (diğer yoruma cevabı da okursan daha ayrintili sorunlarımi anlattım bı yardımın bile dokunursa bı çözum bile gosterebilirsen çok sevinirim duamı hep alirsin 🙏)
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!