Kızlar aranızda doktor varsa sizden rica ediyorum soruma bakin allerjik öldü sanirim?

Kızlar 18 yaşındayım boyum uzasın diye ablam internetten bi ilaç bulmuş gidip aşağıdan sipariş vermiş bugün gidip aldım

Kızlar aranızda doktor varsa sizden rica ediyorum soruma bakin allerjik öldü sanirim?

Ilaç bu bu ilacı içmeden önce annem pilav yapmıştı pilav yerken acıda yedim ben her acı yediğimde alerjim oluyor yemekten bir saat sonra bu ilaç içtin sonra uyumaya gittim 5 dakika sonra biri beni ısırıyor gibi uyuyamadım vücudum ağrıyor alerji gibi oldu ve vücudumda biri maçın tüm olduğu ve yanma hisi var acaba neden öyle bir şey oldu canım gibi gittik buz koydum vücuduma ve vücudum daha ha ağrımaya basladı vücuduma bakarken bir şey daha fark ettim barkayım ayak dopuklugum da beyaz noktalar olduğunu dark ettim yuvarlak şeklinde

• Bu ne ve dün daha hiç bir şeyim yoktu bugün fark ettim aranızda doktor varsa sizden rica ediyorum bu yaşadıklarım ne neyden olmuş olabilir