Sızlar ama migren de olabilir eğer sürekli olursa sadece üşüttüğünde sızlıyorsa ondan sebeptir onu bunu geçte sen bu sıcaklarda nasıl üşüttün😂😂 soğuk bir yerde misin ya da öyle bir yer var mı 🥲
Karın içine atın beni sesim çıkmaz valla billahi yeter ki soğuk olsun🥲🥲 az önce çikolata çıkardım dolaptan sana yazana kadar erimiş vıcık vıcık olmuş 😫
Ah ah sorma Arabistan Suriye sıcaklarının giriş yaptığı yer anasını satıyım Suriyelilerin giriş yaptığı yetmiyor birde promosyon olarak sıcaklarını getirdiler peşlerinde geçen rast geldim Abe çok sıcak valla bu ne diyor yaw sizin ülkenizin sıcağı bunlar Türkiyeye gelince ülkesinin sıcağını da sattılar 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sızlar geçmiş olsun google kalsa ben ölmüştüm şu an
Eyvallah brom 😄
Sızlar ama migren de olabilir eğer sürekli olursa sadece üşüttüğünde sızlıyorsa ondan sebeptir onu bunu geçte sen bu sıcaklarda nasıl üşüttün😂😂 soğuk bir yerde misin ya da öyle bir yer var mı 🥲
Migreni falan katma yav aşağıdakiler ne güzel üşütmekten diyor 🥲
Bişi yuk bişi yuk şşş sakin ol bişi yuk
Valla bizim bu aralar burası serindi birde cam açık yattım baktım hareket edemiyorum
Of serin bir yer Allahım buraya da bir serinlik nasip eyle amiiiinnn
Var var memleketim var Kars yaz kış mont giyebilirsin Geçen sene gitmiştim yazın montla dolaştım 😄
He Kars güzel güzel soğuk yer misss
Geceleri dışarı çıkınca misliğin tadı kaçıyor kar soğuğu oluyor yazın
Karın içine atın beni sesim çıkmaz valla billahi yeter ki soğuk olsun🥲🥲 az önce çikolata çıkardım dolaptan sana yazana kadar erimiş vıcık vıcık olmuş 😫
DKDMDPDMDPD Orası neresiymiş öyle
Ah ah sorma Arabistan Suriye sıcaklarının giriş yaptığı yer anasını satıyım Suriyelilerin giriş yaptığı yetmiyor birde promosyon olarak sıcaklarını getirdiler peşlerinde geçen rast geldim Abe çok sıcak valla bu ne diyor yaw sizin ülkenizin sıcağı bunlar Türkiyeye gelince ülkesinin sıcağını da sattılar 😂
Bak hele birde şikayetçiler he 😄
Valla yaw yine sinirlendim😂
Sakin stres yapma 😄
Neyse şu an suriyelileri düşünüp güzel beynimi yoramam onları devlet düşünsün 😜
Onlar düşünene kadar
Düşünene kadar benim yuhum gelir
😄
😜
Evet
Tamam rahatladım 😮💨 Teşekkür ederim🙏🏻
Evett 😀
Tamam 2 kişiden onay aldığıma göre rahatlıyabilirim