Bende göz sağ 2.5 sol 1.5 idi gözlük kullanıyorum tv ye bakarken Dr yaptırma dedi belki dunyagoz de yaptirabilirim fiyatı 50 bin lira imiş miyop 1 ile 10 arası olacak şimdilik bekliyorum bakalım gözlük kullanmak sevmiyorum güzelliğini bozuyor
Lazer ameliyatı 1 ile 10 derece arası miyop, 1 ile 5 derece arası hipermetrop ve astigmat rahatsızlığı olan ve lazere uygun bulunan gözlere başarı ile uygulanabilir.
Öncelikle astigmat var ayrıca göz doktorları tercih etmeye biliyor. Çünkü yaş ilerledikçe tekrar ilerleme ihtimali var. Ve yanlış bilmiyorsam retina kalınlığına göre maksimum 4 kez çizdirebiliyorsun. Onun yerine gelişen teknolojiyle daha iyi alternatifler olabiir.. Ama belki 40 yaşınd çizdiririm :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
18 yaş üstü
Bende göz sağ 2.5 sol 1.5 idi gözlük kullanıyorum tv ye bakarken Dr yaptırma dedi belki dunyagoz de yaptirabilirim fiyatı 50 bin lira imiş miyop 1 ile 10 arası olacak şimdilik bekliyorum bakalım gözlük kullanmak sevmiyorum güzelliğini bozuyor
Astigmat var bende yaptiricam veni vidi göz hastanesi var fiyat aldım 15 bin dedi la gurbette para topluyorum şimdi ☺️
aa aynı yaştaymışız, ee senin kaç derece
Evet aynı yastayiz bacım ☺️ vallahi daha muayene olmadım sadece fiyat aldım
Ben yaptırdım gayette güzel oldu ve iyi ki yaptirmisim diyorum ama yaptırmadan önce gözlerinin iyice oturduğundan emin olman lazım
yani eskisi gibi çok iyi görüyorsun di mi, "doğal" yani
Eskisinden çok daha iyi görüyorum
Fiyatı ne kadar knk? nerede yaptırdın
Kanka geçen sene Şubat ayiydi 9500 tl idi
Dunyagozde
Geçmiş olsun kanka. saol bilgi için.
Sagolasun kankam geçti bitti cok şükür 😊
sevindim iyi olmana kanka :)
daha once bir profesöre gittim onermiyordu lazeri kendisi de gozluk takiyordu bu kadar kucuk bir numara icin lazere gitmemelisin bence
1.25 için çizme işlemi yapılmaz, asgari 4 olmalı
Lazer ameliyatı 1 ile 10 derece arası miyop, 1 ile 5 derece arası hipermetrop ve astigmat rahatsızlığı olan ve lazere uygun bulunan gözlere başarı ile uygulanabilir.
Bence senin daha ilerlememiş Benim 3 e yaklaştı :(
abi sen 37 yaşındasın neden çizdirmiyorsun, gözleri yani
Öncelikle astigmat var ayrıca göz doktorları tercih etmeye biliyor. Çünkü yaş ilerledikçe tekrar ilerleme ihtimali var. Ve yanlış bilmiyorsam retina kalınlığına göre maksimum 4 kez çizdirebiliyorsun. Onun yerine gelişen teknolojiyle daha iyi alternatifler olabiir.. Ama belki 40 yaşınd çizdiririm :D
İyi bir doktor tavsiye ederim. 18 yaş üstü kabul ediyor
18 yaş ve üstü bende sağ göz 1.25 sol göz 1 numara miyop var lazer yaptırabilir miyim?
18 yaş üstü ise hasta , göz yapınız da uygunsa olabilirsiniz. Dünyagözde kızım oldu memnun kaldık.
Uygunsa gözün yapılır
beklemem daha mantıklı olmaz mı, belki ilerler
Yapmazlar derecen düşük doktora bağlı
20 yaşta göz ilerlemesi duruyo o zmn yaptirirsin
Daha erkenki
Yoktur
1.25 icim degmez
Var 18