Güncellemeler
+1 yıl
mideme inip inmediğini de bilmiyorum demir varmış gibi ağırlık oluyor boğazımda arada bir nefesimi tıkıyor gibi
Sonra üstüne su içtim ekmek yedim aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım acile de gittim ama hala ağırlık var? Yutkunurken güçlük çekiyorum nefes alışverişimde bir problem yok boğazım tıkanıyor bazen yemek yerken zor oluyor ne yapabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Psikolojik o merak etme serbest bırak kendini. Ben de hap içince öyle olduğunu hissetmiştim kafayı yiyecektim az kalsın😂
Yutkunurken çok zorlanıyorum ve sanki boğazımda demir varmış gibi bir his var boğazımı tıkıyor çok etkiliyor beni günümü 🥹🥹🥹 konuşurken bile zorlanıyorum
Psikolojik yaa rahat olll şimdi nasılsın mesela
hala aynı valla kbb ye göründüm yokmuş bir şey ama sadece boğazımda gıcık varmış dedi onun için de ilaç verdi
Tamam işte yok bir şey kendibi serbest bırak
Normal hayatında nasıl çok mu panik ataksin
biraz öyleyim ama bu olayı ilk defa yaşıyorum ve o ağırlık beni mahvetti
Fiziksel bişi olamaz kesinlikle psikolojik sizin durumunuz
Yutkunurken zorlanıyorum ve boğazımda durmuş gibi inmiyor o ağırlık
Siz öyle hissediyorsunuz sadece ama öyle bişi yok, çünkü sakız orada kalmaz ayrıca sert bişi ( ekmek kabuğu ) bişi olmadığı içinde tahriş etmiş olamaz orayı
Acildeki doktor tahriş olmuş olabilir dedi. Nasıl anlatsam demir var gibi boğazımda. Ağırlık taşıyorum ve konuşmakta bile zorlanıyorum bazen. Boğazımı da tıkıyor yutkunurken de zor oluyor
Bana da oldu öyle aldırmazsan geçiyor
nasıl oldu sizde
et yiyordum istemsiz çiğnemeden yuttum yanlışlıkla boğazımdan zor geçti sonra orada kalmış gibi hissediyordum sürekli, bir şey kalmadığınıda biliyordum ama zaman zaman aldırmayınca geçti gitti o hiss yani psikolojik senin durumun da aynı şekilde, dikkatini dağıt orada bir şey olmadığına inandır kendini
ağlayamayınca, stress yapınca, sinirlenincede mesela boğazda bir şey varmış hissi oluyor hepsi psikolojik
ama bendeki his sizinkiyle aynı mı bilmiyorum da boğazımda sanki demir kadar ağırlık var boğazımı tıkıyor arada ve yutkunurken çok zorlanıyorum
boğaz zaten kuru bir yer değil, sakız da sulu yerde durmaz düşer yani öyle bir şey olması pek çok mümkün değil gibi duruyor bir yere yapışıp kalmadıysa bence başka ihtimal yok çünkü sadece psikolojik
her şey kafada başlar ve orada biter
yapışıp kalmış da olabilir mi? çünkü günümü etkileyecek derecede rahatsız ediyor
Yok doktora görünmüşsün kalsaydı görünürdü, o sakız gitti çoktan midende yani merak etme
sen düşünmeyi bırak
yok çok sıkıntı ediyorsa yine kontrol ettir iyice
Nefesimi tıkıyor arada burnum bile tıkandı biraz o derece berbat bir his
geçmiş olsun
teşekkürler sizde kaç günde geçti
5-7 gün gibi
orada bir şey kaldığı düşüncesini aklından çıkar
umarım hemen geçer bende de
🥰
Psikolojik olabilir
Ama sakız hala var gibi ve boğazımda sanki demir kadar ağırlık hissediyorum boğazımı tıkıyor çok ve günümü etkiliyor bir şey yerken de zorlanıyorum yutkunurken ağrı çekiyorum
Sakız sıvı alınca sertleşir bunların olmaması lazım doktora görün dün mü? Nededi
Posmolojik kafana takma geçer
Doktora göründüm röntgen ve tomografide bir şey çıkmadı ciğerler temiz dendi tahriş olmuş olabilir dedi
Defalarca sakız yuttum bir şey olmadı
Ben de defalarca kez yuttum ama ilk defa bunu yaşıyorum yutkunurken sanki boğazımda demir varmış gibi bir his var tıkıyor boğazımı
psikolojik gibime geldi
Psikolojik olsa 2 günde geçmez miydi ama o ağırlık hissi zorluyor beni sanki boğazımda bir şey tıkıyor beni
Bence siz hastalık hastasısınız
Beni rahatsız eden bir his neden öyle dediniz
Psikolojik tamamen
Boğazımda durdu gibi ama
Ya öyle bir şey yapmaz sakız size kücükken demisler midene yapısır gitmez 7 yıl kalır sizde hurafelere inanmışsınız hastalık hastalığı yapıyorsunuz simdi
Tamam da sakızı yuttuktan sonra boğazımdaki ağırlık ve yutkunma güçlüğü de uydurma olamaz herhalde
Bazen tıkanıyor anlık