Doktoruna sor retinollü bir krem ve niacinamide içeren bir krem ile ikisini aynı anda kullanıp kullanamayacağını sor retinol hücre yeniliuor niacinamide leke açıyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doktorum hic bir krem fayda etmez bir yıl sonra gecmezse lazer tedavisi uygularım diyor oda çok pahalı
Nasıl fayda etmez :D kendisi para kazanmak için demiştir sen başka bir doktora daha git.. retinol cidden çok güzel bir ürün haftada 2-3 defa kullanırsın niacinamidli kremide keza her gün sürsen faydası olur diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Doktoruna sor retinollü bir krem ve niacinamide içeren bir krem ile ikisini aynı anda kullanıp kullanamayacağını sor retinol hücre yeniliuor niacinamide leke açıyor
Doktorum hic bir krem fayda etmez bir yıl sonra gecmezse lazer tedavisi uygularım diyor oda çok pahalı
Nasıl fayda etmez :D kendisi para kazanmak için demiştir sen başka bir doktora daha git.. retinol cidden çok güzel bir ürün haftada 2-3 defa kullanırsın niacinamidli kremide keza her gün sürsen faydası olur diye düşünüyorum
Keşke yara iyileştikten hemen sonra madecassol kullansaydın hiç iz kalmıyo
Kullandım faydasını göremedim baya kayniyorken döküldü
Hmm yani kremden başka çözümü yok ki zamanla daha da azalır ama
Bnde de yanık izi vardı heryerde bulunmayan bı krem aldm kullandm hergun ve geçti özden eser kalmadı
Kremin adı ne?
CONTRACTUBEX
Zor gibi görünüyo benimde elime dokulmustu 6 yıl geçti halen izi var bende krem kullandım ama ister istemez iz kalıyo
sanmıyorum bi kac yıl sürebilir ama insanın basına hersey gelıyo
Bence başka bir doktora daha görün bende de yanık olmuştu 1 aya anca geçer demişlerdi ama1 haftada hemen iyileşmişti ve hiç iz de kalmamıştı
Bu ne ki anneminkini çok kötü yanmıştı geçti bu da geçer ama zaman alır krem oluyo aslında geçmesi için
expigment krem kullan.. bak internetten..2 ay içinde yok olur sanırım.
Doktora git krem verir
Gmese bile sorun yapacak bişey yok :)
Geçmiş olsn
Geçmiş olaun nasıl oldu bu
Çocuklara yumurta hasliyordum tava elimden kaydı bacağıma döküldü
Banaz yazar mısın özelden
Banada bir yaşındayken kaynar su döküldü
Geçmiş olsun geçer zamanla
geçer illa ki
Evet geçer merak etme
Bişey olmazki
Geçer