Nere la bura. Kullandigin sabuna alerjin falan mi var...
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Göbeğim
Soran
+1 yıl
Hayır yok uzun zamandır oluyordu ara ara döküntüler yıkandıktan sonra ama bu kadarı ilk kez oldu kronik ürtikerim var ilaçlar tetikliyor doktoruma su yaparmı demiştim yapmaz dedi ama her sudan sonra döküntü mutlaka oluyor
Sürekli duşta alıyorum nasıl kuru oluyo ilk kez böyle oldu her duş sonrası döküntüm oluyo ama bu kadar değil keseyi çok bastırınca karnım çok kızarıyor hemen mesela
Suyun yaptığını düşünüyorum çünkü her duş sonrası böyle sabun kullanıyorum onun yaptığını sanmıyorum şampuanında alerji doktoruma danismistim pek bişey demedi benim kronik ürtikerim var
Hayır ama kronik ürtikerim oda ilaçlara var uzun zamandır var bu problem şampuanın yapmadığına eminim doktora su yapıyor olabilirmi dedim hayır demişti
Ürtiker atağı yaşamış olabilirsiniz. Ürtiker için 28 günde bir Omalizumab Anti IgE iğnesi vurulmanız gerekmekte, aşı vurulduğunuz süre boyunce ürtiker gelişmez.
Ürtikerim var zaten benim ama ilk kez böyle oldu her duş sonrasi ara ara bazı yerlerde döküntülerim oluyodu ama kese yaptığım zaman genellikle çok bastırdığımda özellikle karın bölgem kızarıyor hemen çok bazen boynum kizariyor ve acıyor yanıyor bildiğin duş sonrası bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kız bir şey olmaz ne var ki bunda
alerji olmuş. kese ile alakasının olacağını sanmıyorum kullandığın şapuan ile ilgilidir.
Şampuan değil eminim çünkü uzun zamandır var bu problem şampuan kullanmadığım zamanlardada oluyor
cildiye ile görüşsen iyi olur.
Çok kese yapmışsın ondan ola bilir. şampuan kullanma normal sabunla yıkan bir iki sefer geçer.
Şampuan yapmıyor biliyorum şampuan kullanmadığım zamanlar duş aldigimda ara ara döküntü oluyor ama ilk kez bu kadar oldu
sıcaklarında etkisi vardır.
Muhtemelen
bu arada göbüşün de güzelmiş beğendim.
Teşekkür ederim çok çirkin gözüküyor böyle aslında ama
hiçte çirkin değil balık etli olmak da ayrı bir güzellik.
Nere la bura. Kullandigin sabuna alerjin falan mi var...
Göbeğim
Hayır yok uzun zamandır oluyordu ara ara döküntüler yıkandıktan sonra ama bu kadarı ilk kez oldu kronik ürtikerim var ilaçlar tetikliyor doktoruma su yaparmı demiştim yapmaz dedi ama her sudan sonra döküntü mutlaka oluyor
doktoruna gorun bi daha o zaman..
Zamanla geçer heralde yatıştırıcı krem sür de karnını buraya atmana gerek yoktu kimse doktor değil bide çok çirkin gözüküyor 🥴
Çirkin gözüken karnimmi alerjimi?
kişisel yorumun çok gerekliydi awk özürlüsü teşekkürler
Duş jeli falan mı sürüyorsun da dokundu
Yok
İlginç yani vücut kuruluğu olayı galiba bunun adı
Sürekli duşta alıyorum nasıl kuru oluyo ilk kez böyle oldu her duş sonrası döküntüm oluyo ama bu kadar değil keseyi çok bastırınca karnım çok kızarıyor hemen mesela
Onla ilgili değil ki farklı bir olay
Suyun yaptığını düşünüyorum çünkü her duş sonrası böyle sabun kullanıyorum onun yaptığını sanmıyorum şampuanında alerji doktoruma danismistim pek bişey demedi benim kronik ürtikerim var
Olabilir bak o
Egzamanız var mı?
Hayır ama kronik ürtikerim oda ilaçlara var uzun zamandır var bu problem şampuanın yapmadığına eminim doktora su yapıyor olabilirmi dedim hayır demişti
Ürtiker atağı yaşamış olabilirsiniz.
Ürtiker için 28 günde bir Omalizumab Anti IgE iğnesi vurulmanız gerekmekte, aşı vurulduğunuz süre boyunce ürtiker gelişmez.
Ama uzun zamandır her duştan sonra ara ara döküntü oluyordu ilk kez bu kadar oldu
Ve bundan bahsetmemisti doktorum bana bide o iğneyi sigortanın karşılamadığını biliyorum çok pahalı bi iğne
Sert keselendiyseniz deforme olmuş olabilir bölge, Kolinerjik ürtiker iseniz oluşan kırmızı lekeler genellikle 1 gün içinde geçiyor.
Sert keseledim ama umarım diğeri değildir cunku zaten bazı ilaçlar tetikliyor umarım oda yoktur 😔😔 teşekkür ederim
Anti IgE iğnesini SGK karşılıyor fakat doktorlar son çare olarak aşıyı reçete ediyor.
Doktorun ikna olması gerekli reçete için.
Anladım teşekkürler
benzer pisik durumlari icin travazol adinda bir krem var ama. sennyinede bir eczana ye sor
Zeytin yağlı sabun
klasik KS kullanici profili
Denize git
Ne alaka deniz
İsilik o denizde gecer
İsilik olabilir
Ürtikerim var zaten benim ama ilk kez böyle oldu her duş sonrasi ara ara bazı yerlerde döküntülerim oluyodu ama kese yaptığım zaman genellikle çok bastırdığımda özellikle karın bölgem kızarıyor hemen çok bazen boynum kizariyor ve acıyor yanıyor bildiğin duş sonrası bile
Çok kese kullanamayacaksın
İşte çok kirleniyorum kirlenmesem kullanmamda işte acaba keseyi değiştirsem çözüm olur mu
Bilemiyorum
Bura beren lan 😂
Göbeğim
Anladım. bir garip duruyor. Cildiyeye git bence ara ara tekrarlayan bir şey ise
sıcaktandır
Niye olmuş
Bildiğin alerji bu keseden olmaz.
Su yapıyor o zaman kronik ürtikerim var ama doktor su yapmss demişti