Yıllardır sizi psikolojik olarak kötü etkiliyorsa. Darbe sonucu ve ergenlik dönemi oluşan hasardan kaynaklı ise
Ve yıllardır ergenlik döneminden beri ameliyatın hayalini kuruyorsanız
Yıllardır sizi psikolojik olarak kötü etkiliyorsa. Darbe sonucu ve ergenlik dönemi oluşan hasardan kaynaklı ise
Ve yıllardır ergenlik döneminden beri ameliyatın hayalini kuruyorsanız
Estetik ameliyata 25 bin vermek hele hele bu kadar enflasyondan sonra çok değil, bir de senin için bu kadar kötü etkisi varsa ve sanırım en çok istediğin şey buysa hiç değil.
Eğer maddi durumun bunu çok zorlanmadan karşılayabilecek durumdaysa olmalısın çünkü seni böyle kötü etkileyen bir şey sonrasında psikolojik sorumlara da yol açabilir ve burada vermediğin bu para o şekilde çıkar...
🙏🥰
Cevap
5Cevap
Hayır çok bir rakam değil gadası
Sağol gadası
Sonucu yukarıda saydiklarinizi topyekun gerceklestirecekse çok değil, bütçen varsa kendini iyi hissetmen adına yapılabilir.
Benim şu an bile param olsa hiç acımam veririm valla
40 bine kadar okey bence ben de olacagim bir kere geliyon hayata icinde kalmasin
Mutlu olacaksan ver fazla degil
Doktor iyise verilir.
Bu kadar istiyorsan ol.
Burun mu
Evet
Doktordan ameliyat olmuş eski hastalara sordum çoğusu çok memnun
İstanbul da bi devlet hastanesi. Konuştuğum kişi doktor eskiden ordudayken olmuş kendi ameliyatını bin tl ödemiş ama şu an 25 bin miş. Doktor İstanbul'da görevine devam ediyor.
Evet yapıyor.
Ama belirli doktorlar her doktor yapmıyor. Kbb doktorları çoğu yapıyor
Bence doktorunu bul ve hemen yaptır bence. Çünkü devlette iyi yapan doktorların çoğu birikimini yapıp özele kaçıyorlar
burun mu
Evet
yaptir tabii ki bambaska bu hayatin olucak o surecten sonra. korkma.
Teşekkür ederim ❤️💗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar