tel taktırmaya karar vermiştim ama şeffaf plak taktırmaya karar verdim. yorumlar çok destekleyici oldu
30 yaşından sonra diş teli takılır mı?
tel taktırmaya karar vermiştim ama şeffaf plak taktırmaya karar verdim. yorumlar çok destekleyici oldu
selamlar, bir senedir diş teli taktırma gibi bir düşüncem var ve kararım kesinleşti gibi. Çok dikkatli bakınca alt dişlerim düzgün değil ve gülüşümden hep çekinmişimdir. Sizce bu yaştan sonra sıkıntı olur mu tecrübeli olanlar yazabilir mi? bir de ne kadar sürüyor bu tedavi
Merhaba plak kullanmaya başladım. Çok rahat ve asla belli olmuyor. 6. Plaktayım şu an 10 günde bir yenisine geçiyorum.33 yaşındayım. İlk 2 gün s ve z seslerinde sorun yaşadım geçti.
Diş teli için yaş sınırı var mıdır? ' sorusunun kısa cevabı hayır yoktur. Diş teli tedavisinin ortalama uygulama süresi 1 ila 3 yıl olsa da bazı hastalarda daha uzun süre tedavi uygulanması gerekebilir. Tedavi sonrası bazı hastalarda en az 6 aylık süre boyunca retainer adı verilen destek retansiyon aparatları kullanılması gerekebilir.
30 yaşımda taktırdım konuşmamı etkilemedi şeffaf plaktı. Bir erkek arkadaşım da 36 yasında yaptırıyor şu an. "bu halin çok tatlı taktırma" diyenlere aldırmayın, çünkü fotoğraf çekilirken ağız dolusu gülebilmek ve gülerken ağzını kapatmamak... bunun için bile yapılır. bir ömür rahat geçiyor.
estetik açıdan endişen varsa clearcorrect şeffaf plak tedavisi görebilirsin. abim 35 yaşında bu tedaviye başladı. sonuçtan da gayet memnun.
Cevap
10Cevap
bence yapabilirsiniz
Valla hiç düşünme taktir ama şeffaf olanı taktir. Alışıyorsun 2 ayda kimsenin umrunda olmuyor. 18 ay gibi bir sürede dişler inci gibi olur
Bak araştırmayı boş ver yaptır pişman olmazsın
Çok düşünen adım atamaz
Gulumsediginde bizi hatırla yeter 😂😂
Hekimler bir sakıncası olmadığını söylüyorsa yaşa takılmayın tel her yaşta takılıyor hatta çıkabilen şeffaf plaklar var onları da arastır. Tel sanırım en az 1 yıl kalıyor, şeffaf plakta öyle.
O senin öyle kafana göre olmuyor, önce dişci muayene eder ne yapilmasi gerektigini seninle paylasir ona göre hareket edilir.
Kendin rahatsizsan yaptir yas önemli degil dişlerinin durumuna gore 2 sene surebilir biraz eziyet cekersin
Eskiden sadece çocukken yapıldığını düşünürdüm ama öyle değilmiş.50 yaşında yapan bile var.
Zaman kaybetme hemen simdkden taktir. Allah yardimcin olsun
şeffaf plaklara bak hayatım daha konforlu ve güzel
bugün taktırsan 1 sene sonra hiç çekinmeden gülebileceksin kanka. hiç düşünme direk taktır
aynı mantıkla burun vs de yaptırabilirsin :D
şu an dişlerinden dolayı memnun musun
diş hekiminle görüş. o seni yönlendirir.
Taktir gitsin
Takilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?