Merhaba ben bundan önce 2 kere kan veirrken bayıldım ama kandan korktuğum için değil iğne damarimi acitirsa ben gidiyorum tansiyonum düşüyor ve damarlarım çok ince ve kaygan saçlarım çok döküldüğü için reglimin 2. İle 5. Günleri arasında tahlil vermem lazım elden flaan kan veriliyormu valla bayılmak çok kotu ben bidaha yaşamak istemiyorum yardım edin 1 gün öncesi şekerli seylermi yiyim iyimi uyuyayım lütfen fikir verin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence yemek ye
Tahlil sonuçları yanlış çıkar bayilirsam bile çıksında sonuclar
Kan aldırmadan önce rica et hemşireye yatırılıp kan aldırcam diye bayılmıyorsun ben hep öyle ricada bulunuyorum tecrübeyle sabit : )
Ya ciddimisin alirlarmi öyle bayilmazsam süper bide ben sivilce tedavisi oluyorum her ay kan veriyorum 🤩
Evet alıyorlar
Bayilmazsam çok müteşekkir olucagim
Mrk etme acitmaz ben hergun en az 9 tup kan aldiriyorum igne yaptiklarinda baska tarafa bak yeterli
Yok ya kan gelmediği için iğneyi ileri geri yapıyorlar yüzüm ölüye dönüyor
Banada oyle yapiyorlar hatta bazen basimdan ya da ayagimdan aliyorlar derin nefes al oyle olunca
Rahatsızlığın mi var varsa geçmiş olsun
Tsk ederimm akciger kanseriyim
Bide gitmeden ac gelin diyorlar ama benfe tok daha iyi
Tok olsa bayilmam herhalde normaldede ayağı kalkınca tansiyonum düşüyor başım donuyor Allah şifa versin ümidinizi hiç kesmeyin
Tsk ederim vitaminlerin de dusuk olabilir Allah sanada sifa versjn
Ya önemli bişey olmasında tedavisi olan bişey olsun yeter derdini veren dermaninida verir doktor quatrdan suphelendi iyot eksikliği olabilir inşallah yoktur bı kaç vitamin düşüklüğü olsa iyi olur
İns yoktur varsada guatr tedavileri var
Allah yardımcımız olsun
Amin sagol
Sen kac yasindasin
23
Oo dahs gencsin atlatirsin hemen ins
Ben 13 yasindayim jdjcnfdk
Üzüldüm 13 yaşında acı cekmene umarım bu acıların sana ilerleyen yaşında misli misli gülümseme olarak geri döner
Tsk ederimmm
Kan verirken bakmayacaksınız ve verdikten sonra hemen kalkmayın şekerli bir şeyler için
Bakmayacaksın , bakarsan her şey olabilir
Yaw bakmıyorum kan tutmuyor zaten aciyinca tansiyonum düşüyor bide sürünerek bayılıyorum böyle kararıyor ortalık ruh gibi biseyler geziyor renk geliyor ayağa kalkınca pat yer
İğne ucunu ince iste madem durumu anlat. Damar yolu ile alacaksa iğne zaten içerde kalmaz.
Normalde ben astım hastasıydim baya kan verdim bu yaşıma kadar bu yaşımda biraz zayıfladım dahada kan veremez oldum iğneden korkuyorum
Yaaa bence kendinden kötü durumdakileri düşün. Her gün sürekli tedavi alanları mesela. Bir sinek ısırığı seninki onların yanında.
Valla Allah yardım etsin