Nasıl verdiniz ve kaçtan kaça düştünüz?
Ne kadar sürede verdiniz?
Nasıl verdiniz ve kaçtan kaça düştünüz?
Ne kadar sürede verdiniz?
3 ayda 9 kilo verdiğim yöntemi söyleyeyim,
düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 12 yıldır kilomu koruyorum.
Dengeli beslenme ve düzenli egzersiz kilo vermenin en etkili yollarıdır. Ayrıca, porsiyon kontrolü, su tüketimi ve stres yönetimi de önemlidir. Uzmana danışarak sağlıklı bir kilo verme planı oluşturabilirsiniz.
Son 1 ayda 4,5 kg verdim. her şey yedim, sundan yeme bundan yeme falan olmadan..
Sadece porsiyon miktarı azaldı..
Spor da yok..
Bence iyi gibi 😅
Cevap
5Cevap
Kilo fazlam yoktu ama fit olmak için 10 kilo civarı verdim. Vücut vermeyede devam ediyordu baya baya sonra bıraktım. Koşuyordum düzenli olarak ve şeker, karbonhidrati çıkarmıştım hayatımdan. Sebze yemekleri, baklagil tüketiyordum. Bu şekilde çok hızlı veriliyor
Ne kadar sürede verdin
Kaç kiloydun ki
Boy kaç
110 dan 90 a düşmüştüm kas çalışırken sonra hiç bırakmadm şu an da 100 lerde ama hep fit 190 boy
Ne kadar sürede düştün 90a
3.5 4 ay pandemi de kilo almıştım. Ağırlık kardiyo derken gitti şükür
Kiloları alırım moralim bozulunca yemem içmem pek geri veririm
yok olmadı kimse daha nasıl kilo verilir bilmiyo bilim adamları cok arastırmıs bulamamıs
8-9 kilo 1-1.5 haftada püf olmuştu bende.
Nasıl verdin
Hıım diyet yapmadın yaniii
Yaklaşık 6-8 ay kadar süreçte 17 kilo verdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?