Güncellemeler
+1 yıl
ya önce bi soruyu okuyun sonra cevap yazın başlığı görüp bilginiz yokken sırf konudan dolayı saçma sapan şeyler yazmayın yardımınız olmayacaksa
Güncellemeler
+1 yıl
demek istediğim şuanki halini korusam yeter be yapmam lazım sarkmasına sebep olan şeyleri ortadan kaldırmak için hangi alışkanlıklarımı değiştitmeliyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Göğüs dokusunu olurturan bağlar esnediği zaman maalesef geri dönüşü yok.
Gebelik veya kilo alma durumunda bu bağlar uzar, emzirme dönemi bitince veya kilo verince kendisini geri toparlayamaz ve sarkar.
Tek çözüm estetik operasyon.
ya şu an tam sarkmış değil ki sarkamaya başlama evresinde gibi şuanki halini korusam yeter neden sarkıyor sütyen takınca mı sarkar takmayınca mı neler yapmamam gerektiğini bilsem yeter
Doğru sutyen kullanımının sarkmayı geciktirdiği bilimsel bir gerçek.
Çoğu kadın doğru bedenini bilmiyor. Mesela sutyen bedenin ne deyince çoğu kadın 75-80-85 vs deyip geçiyor.
Oysaki doğru cup ve doğru beden kullanılırsa göğüsler desteklenmiş olur. Sırt ve göğüs dokusundaki sutyen kaynaklı ezilmeler ve çatlaklar önlenir
ya ben sürekli spor sütyen kullanıyorum sıkıyo yapısı gereği o sebep olmuş olabilir mi?
Eğer göğüslerin büyük veya çok yumuşak dokudaysa, destekleyici modelleri kullanmanı tavsiye ederim.
Destekleyici sutyen alırken metal barel olmamasına dikkat et.
orta boyutta yumuşaklığını bilemiyorum başkasının göğüsüne dokunmadım hiç ama bir yerde dar sütyen sarkıtır diyor başka yerde spor sütyen sarkmayı engeller diyor ama spor sütyen de sıkıyor hangisi doğru olan
Dar sutyen göğüs dokusunu ezer, gevşetir ve bunun sonucu olarak yayvan bir göğüs yapısına neden olur.
Bol sutyen göğsünü desteklemez, sarkmalara neden olur.
Doğru bedeni belirlemek için ya bir mağazadan mezura ile beden tespiti için destek al, ya da googleden sutyen beden ölçümü yazıp arat. Yüzlerce site çıkar. Bir mezura ile doğru ölçünü öğren.
ölçümü biliyorum zaten de markadan markaya değişiyor aynı beden olsa da 2 senedir aralıksız spor sütyen giydim sinirden ağlamak üzereyim neden bu konuda net bir bilgi yok ve her site yok şöyle bilimsel deneyle kanıtlandı yok böyle bilimsel deneyle kanıtlandı diye birbirinden alakasız bilgiler paylaşıyor
Kusura bakma ama gerçekten komik geldi bu kadar gerilmiş olman :) Madem bu kadar önem veriyorsun bir profesyonelle görüşmelisin.
Göğsünün fiziksel yapısı bilmeden yapılacak her yorum farazi kalıyor.
Ayrıca yer çekiminin etkisinden kaçış yok. Birgün yenik düşeceksin :)
haklısın ya beni etkileyen şey daha birkaç hafta önce gayet normallerdi sonra bi baktım dedim bunemnakoyim internetten bakınca yandan şekli falan göğüs sarkmasının 1. evresine benziyodu daha önceden başladı da dikkat etmedim muhtemelen
Sütyen takmamanın sarkmaya sebep olduğunu duymuşluğum var sadece.
onu ben de duydum takınca da sarkıyor diyen var takmayınca da doğru bilgiyi öğrenmek için sordum zaten
Detay bilmiyorum, kusura bakma lütfen. Bildiğimi yazdım. Ama bunları sosyal medyadan öğrenmeye çalışacağına bi doktora sorsan keşke. Hem en doğru bilgileri alırsın, hem kafanda soru işareti kalmaz. Hemde konuyu farklı yere çekmeye çalışan canım uğraşmak zorunda kalmazsın.
ne kusuru teşekkürler yine de haklısın yorum yapanların 1 tanesi bile gerekli bilgiyr sahip değil
Rica ederim. Yorum yapanların çoğu olaya donlarından baktığından bu durumdalar. Durduk yere keyfin kaçmasın, git doktordan en doğru bilgileri al. Umarım kısa zamanda çözersin sorunu 😊🌸
teşekkürlerr
Rica ederim, iyi günler 😊 🌸
sana bir şey diyim bence okadar takmamalısın sonucta sütyenin var ve üstünede bir şey giyiyorsun seni seven birisi oldugu zamanda öyle kabul etsin bence sal gitsin
bak bunu diyenler her şeye bunu diyor seni seviyorsa oranı öyle kabul etsin buranı böyle kabul etsin ben dış görünüşe bakan birisiyim ve belli kriterlerim olabilmesi için kendimin de iyi olması gerek hiç önemli olan iç güzellik falan deme dünyanın%80i için öyle değil yanlış anlama sadece dış görünüşe bakıyorlar demek istemedim önce dış sonra iç dışını beğenmediğinin içini merak etmezsin
Bak haklısın zaten bu cevabı yazan kişi dış görünüşe cok önem verisi giyinişi kokusu bakımı felan ama kilo veriyorsun daha güzel olmak için ama bıraksa bir iki rane kusur olsun be
kilom çok fazla değil zaten boy 155 kilo 52 daha kilo vermeye başlamadım bile sarkmaya başlama sebebi o değil bazen bol sütyen bazen sporcu sütyen takıyorum 2sinden birisi sebep
Bol giydiğin için veya hiç takmadıgın için bence
araştırcam ya buraya sormak hataydı ben deneyimli kadınlar yazar diye bekliyordum 1 tane kadın yanıt vermemiş
Bu site bötle rahatsız oluyorsan girmee
soru soracak başka yer yok
Erkek arkadasın sevgilim felan yokmuu
ne alaka ya erkek arkadaşım nerden bilsin neler göğüs sarkıtır diye
Sütyen kullanmayı bırakırsan toparlar kendi kendine
www.google.com/.../herkes-yanlis-biliyor-sutyen-takmayi-birakirsaniz-ne-olur-sutyen-takmanin-zararlari-nelerdir-110106937378
Al bu da kanıt
bırakırsan demiyo yanlış sütyen kullanmayı bırakırsan diyo
Sütyen kullanmayı tamamen bırakmalısın
Soğuk su ve buzla düzenli masaj yap YouTube de videoları var
bu konudaki bilgisizliğin halis midir
Senin zerre fikrin ve bilgin yok ki buraya sormuşsun
hayır yanlış cevapları anlayabilecek kadar bilgim var tamamen sarkarsa ameliyattan başka çözümü yok zaten ben olanı korumak için sordum masaj demişsin bide bi * yaramaz
Tamamen sarkmasını önlemek için buz ve soğuk su tedavisi uygulanır zaten neyse pörsümüş babaanne memelerinle takıl uğraşamam seninle 😃
aynen kanzi aynen soğuk su buz falan 🤙🏿
her gördüğün videoya inanma
Görmedim aq buradan biriyle konuşurken söyledi bana, link attı yorumlarda kızlar falanda memnun olduklarını söylüyorlardı
tamam sen yine de inanma burdan birisinin mesajına da gözünle değil gtünle baktın zaten dimi
pardon ya sinirim bozuldu biraz sana patladım kusura bakma
Yok penisimle baktım 😃
Önemli değil bebek umarım bu probleminden kurtulursun kocaman öptüm senii
umarımm teşekkürlerr
Sende beni öptün mü kocaman 🥺🥺
öptüm öptüm dlwhslwh
Ohhhh eksik olma 😋😋😋
olmayızz
masaj yap 10 ile 20 dk arası
Immm çok mu sarkıyor az mı
Doğal bi yöntemi yok kanki anca ameliyat falan
olan halini korumak için sordum zaten
mesela hangi alışkanlıklar sarkmaya sebep oluyor? durdursam yeter
Kilo verdikçe olan halini koruyamayacaksın işte sarkacak hamile emzirmeden sonrada deforme olacak sarkacakk
Sürekli kilo alıp vermek ve sürekli sütyen takmak diye biliyorum
ikisinide hiçbir zaman yapmadım ama yine de zararlı çıktım bilgilerin yanlış demek ki
Bu, bilgiler benim değil bilimsel zaten bi tane daha bilimsel söyleyim GENETİK annen sarkık memeli sende öylesin bu kadar basit..
aynen kanka sarkık meme çevreden değil genetikten geliyor haklısın. d
Memenin boyutu bile genetik çevre nalaka boyutuda sarkıklığı da herşeyi genetiktir
allahım sen sabır ver her büyük meme sarkıyor mu sence? boyut ne alaka? boyutu genetik evet ama sarkma dış etkenlerle gerçekleşir olay sütyen takmamak mı sarkıtır takmak mı gevşek sütyen kullanımı mı sarkıtır dar sütyen kullanımı mı? mesela bir yerde dar sütyen sarkıtır diyor başka yerde spor sütyen sarkmayı engeller diyor ama spor sütyen de sıkıyor bu yüzden gerçek bilgileri ögrenmek için soruyorum
Ben büyük olup sarkık olmayan görmedim duymadım dahaa.
internetten bi baksana sarkmış göğüs nasıl gözüküyor meme ucu aşağıya bakıyor lan sarkanların senin sarkmış dediğin normal olan bence
Altında kalem olan her göğüs sarkmıştır sen babaanne memesinden bahsediyorsun
internette öyleydi nerden biliyim hangisi babaanne hangisi sarkmış
kalem olayını denemiştim birinde durdu diğerinde düştü kafayı yicem birisi daha küçük
Hiç meme görmedin mi sen ya 😂
E tabi her kadının öyledir kalbin üstündeki daha büyük oluyo genelde yanılmıyosamm
görmedim kardeşim deneme öpüşmesi diye birbiriyle öpüşen kızlardan değilim ben büyüklük bence üzerine yatmakla ilgili üzerinr yattığım taraf daha küçük çünkü
Nalakası var çevrenden bir sürü yakının kadın var illaki kıyag3et değişmişsinizdir diye dedik. Alakası yokk kulağımız bile aynı boyut değildir her kadının da memesinin boyutu farklıdır kimininki beden farkı olacak kadar hemde
kıyafet değiştirirken neden memesine bakıyım ya bunu mu tartışcam
Aynen bencede tartışılacak bi tarafı yok çoğu kadın görüyo yani.
Spor yapmalısınız
spor göğüs dikleştirmez yalnız hatta kilo verince daha çok sarkar
Göğüse yönelik spor hareketleri de var
yalan onlar
Bilemiyorum, hiç göğüsüm olmadı
bilmediğin konuya yorum yapmasan daha hoş olurdu
Bilemiyorum demem deneme şansım olmadığından. Yoksa birtakım şeyler gördük, duyduk, bazen de öğreniyoruz.
tamam kardeşim yanlış duymuş öğrenmişsin hadi eyw
Göğüslerin kaç beden?
sorumla alakası ne?
Kaç beden göğüslerin
soruyla alakasını arıyorum