Göğüslerim küçük ve dik. Vücut boy indeksime göre baya zayıf birisiyim. Boy 1.80 kilom 59
Göğüslerin boyu kilo alıp vermeye göre değişir mi? Büyümelerini istiyorum.
Göğüslerin boyu kilo alıp vermeye göre değişir mi? Büyümelerini istiyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşağıda bi arkadaşın dediği şey doğru herkes p@rn da gördüğü vs kalıplaşmış şeyler istiyor aynı şey kadınlar için de büyük şey isteyerek oluyor ama gerçek hayat çok farklı bence dik meme çok daha estetik ve güzel bunu hayatımda tecrübe ettiğim için söylüyorum önceden ben de kocaman büyük memelerden hoşlanırdım
boydan dolayı sanırım. benimde 75b boy 1.65 kilo 49 ama gören estetik mi yaptırdın memelerine diyor. büyük memeler sarkar ve yaşlı gösterir ama dik meme küçükte olsa sarkma yapmadığı için dekolte veya bikini giydiğinde falan aşırı güzel gösteriyor yani bende öyle en azından. büyük meme dezavantaj arkadaşım daha yeni ameliyata girdi küçültmek için. kadın görmemiş ve hayatı po*n vid izlemekle geçmiş hayatsız erkek beğenecek diye kendine bunu yapmamalısın ve kendini sevmelisin, iyi günler.
Çok güzel yazmışsın, teşekkür ederim. İnsanların ne düşündüğü umurumda değil diyorum ama kendimi beğenmeme sebebim bu. Gayet de başkalarının dediklerini önemsiyorum.
Cevap
16Cevap
Kilo alınca büyüyor sonra küçülsün istiyorsun tecrübeyle sabitt
Değişebilir ama meme boyutunu o kadar önemsememlisiniz. Önemli olan sağlıklı olmak.
kilo alırsan her yerin büyür dogal olarak memelerde büyür
Küçük memenin sarkma gibi sorunu yok zaten mesele iri memenin dik durması. Kilo alırsan tanışırsın.
Kilo alırsan evet dolgunlaşır. Ama küçük ve dik olması güzel bence. Ölçüsü ne
Evet değişir 65 olsan gögüslerin daha dolgunlaşır
Farkında değilsin ama çok güzel bir göğsün var herkes senin gibi olmak için ne paralar harcıyor
Bilmiyordum
kilo alırsan buyurler
öpülmediğinden büyümemiş
Dik ise sorun yok bence
Ziparlarsan sürekli büyür
Beni emzir ben eme eme büyütürüm
10 kg üzerinde fizik tamamen değişiyor
Zor degismez
Daha ne istiyorsun
🍋 bundan yani
Ciddi mi?
Evet değişir sen şikayetcimisin bu durumdan