Ya gençler sınıftayız tamam mı arkadaşla şakalaşıyoduk tokat attım zevk alıyo zaten işte bir acayip arkadaş neyse oda eğildi gaza geldim bende kafasına zıpladım ama o eğikti sonra bu mal arkadaşım :D dikeldi onun sırtı duvara 20 30 santim var yok bilemiyorum öyle yapınca işte ben düşüyodum ayaklarım kafasında onun işte bacağım oda düştü ben kafamı sert bir şekilde mermere çarptım ve omzumun üstüne düştüm omuzum çok acayip acıdı incindi kafam zaten acıdı ama kafam şu an iyi olay bundan 2 gün önce yaşandı çok acıdı ama neyse işte olaydan sonra oturdum sıraya lavabo felan gittik oturdum yerime omuzumda şiddetli bir ağrı acı vardı oynatamıyordum zorlanıyordum çok zor hareket ettiriyordum kafam omuzuma göre yarı fiyatına ağrıyordu acıyordu ama omuzum çok şiddetliydi eve gelince zeytin yağlı pamuk ve lasonil var krem onu sürdüm üstüne işte bide ağrı kesici hap felan içtim sonraki günlerde ağrım hafifledi bu gün 2. gün felan yani 2 gün felan geçti olaydan şu an hala acıyor yumruk atmaya kalksam birine acıyor köprücük kemiğim işte dokanınca acıyor oynatınca hafif acıma var ama kemik fena acıyor kırık olduğunu sanmıyorum çatlaktan şüpheliyim ama normal durunca hissetmiyecek kadar acı hissediyorum ama hissetmek zor gibi hareket ettirince acıyor köprücük kemiğim soldakine göre biraz şiş arka tarafta omuzun kemiği var ismi ne bilmiyorum oda acıyor ama pek değil köprücük kemiğime ne olmuş sizce doktoramı gideyim yoksa evde iyileşirmi bilemedim ne yapsam çaresizim şu an ...
Bence Doktora Bir Görün Çatlak Kırık Ne Var Bilemeyiz.
Bence Krem Sürmeye Devam Et İyileşir İyileşmezse Git Doktora.
Bence Senin Orası Çatlamış Olabilir.
Bence Senin Orası Sadece Fena Halde İncinmiş Krem Sür Geçer.
Kemiğin Hafif Yamulmuş Olabilir.
Hemen Doktora Bir Görün Yoksa İlerde Daha Kötü Olabilir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar