AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bence biraz kilo verebilirsiniz
Balık etli dedikleri sen oluyorsun işte. Kendinle barışık biriysen takma kafana. Öyle misin?
evet ben kimseyle küs değilim ki 😀
Tamam işte harika. Bahse girerim çok eğlenceli ve tatlı birisin 😌kilo da neymiş💪
ah evet insanları dinleyip destek olmayı da severim kimseyi asla yarı yolda bırakmam ama hep bırakıldım kaybeden utansın :)
Bu günlerde herkes Barbie gibi olmak istiyor eğer filmine baktıysan. Ayna başında ne kadar zaman harcıyorsun? Ya da süslenmeyi sever misin?😃
aşırı makyaj yapmam ama birtakım süslenirim, fondöten kullanıp yüzümü mahvetmem ama lipbalm ile dudakları hafif nemlendiririm, biraz da kaş kalemi, nadiren rimel :) evet barbie'yi izledim başta önyargılı gittim filme ama beklentimin üzerinde çıktı verdiği mesajlar güzeldi :)
İyimiş hatta ben daha süslü kaldım şuan🙂peki duygusal ilişkilerinde de belirttiğin gibi misin? Etrafta bu kadar güzel kız ya da erkek varken malum insanin gözü kayıyor. Sadık olana çok rastlanmıyor.
evet duygusal ilişkilerimde sevdiğime hep sadık kaldım. ilişki içinde bile değilsem birinden hoşlanıyorsam diğer birine hiç bakmadım. fedakarlık yapıp ilgimi sevgimi her fırsatta gösterdim ama bunlara rağmen boş bir sebepten terk edildim :)
Bir iiişki de yapmaktan mutlu olduğun bir şey olmalı. Bunun hiç gerçekleşmediğini tahmin ediyorum. Ama bir hayalin olmalı dürüst ol. Karakterini tahmin etmek zor tabi burcunu dahi bilmeden fikir yürütmeye çalışıyorum. Sallıycam ama bu konu da yetenekli bile olabilirim😂
olur sallayabilirsin severim tahminleri :) iliskide yapmaktan mutlu olduğum şey gün içinde ilgi gördüğümü hissetmekti. bu başlarda gayet güzel bir şekilde devam ediyordu ama sonradan değişiklikler olunca böyle oldu :)
Balık etlileri severim ben. Kişiye göre değişir.
içi güzel olsun kilo verilir alınır :)
E tabi canım o doğru:)
Kiloludur. Tabi yağ oranına da bağlı.
doğru diyorsun. aynı boy ve aynı kilo kişilerde farklı gözüküyor. 59-60 nasıl?
Ortalama bir kadında ideali 54-55'dir. Yağ dağılımın bacak ve kalçalara odaklıysa balık etli kadınlar sınıfına girersin :)
evet ben 51 kilo iken de bacaklarım hiç zayıf olmamıştı :) en son 57 idim şimdi ne kadarım bilmiyorum ama yüzüm ve bacaklarım biraz şişkin hissediyorum bu rakamları biraz uydurdum açıkçası :)
Anladım, ben de öyleyim. Üst vücudun "-1 beden" olsa bile erimiyor o bacaklar :D
evett garip gerçekten yapısal sanırım benim babaannem de öyle annem de öyle :)
Bende de durum aynı. Abimde bile yağ dağılımı o şekilde :D
Kiloludur normal değil
59-60 nasıl?
Yine kilolu bana göre
49-50 iyi senin boyun için
o da çok zayıf değil mi
Yoo değil
Fazlan var sen demişsin ya
ben demedim sordum 😀
Az önceki soruda
ne sorusu? 🤔
Az önce birisi sormuş ta fazlam var diye
hmm ben değilim
Bi soru sorsam sana ama engel yemek istemiyorum o yüzden şey yapman lazım
sor
Bur dan sorunca engel yiyorum
hmm
İstersen tabi
bir kaç kilo fazlan var evet
59-60 nasıl?
50 52 arası normal
Biraz kilolu aslında 5-7 kilo vermek uygun olur
Biraz fazla. 55 daha iyi olur
Kilolu evet
59-60 nasıl peki?
En fazla 50
en fazla 50 de zayıf olmaz mıı :)
3,4 kilo fazlan var ama sıkıntı yapma
59-60 nasıl peki? ya aslında normal yiyorum önceki gibi kiloma da bakmadım ama son zamanlarda yüzüm şişkin geliyor ve bacaklarım da öyle belki regl yaklaştığı için belki de havalar sıcak evden hiç çıkmadığım için hareketsizlikten kilo aldım
4 5 kilo fazlası var ama normalde sayılır
59-60 nasıl?
İdael olması gereken 57 56
foto at
😀
bekliyorum
göndermicem ki 😀
üzdün
Kilolu değil güzel
Kiloluu
55. 50 ideal
güzel güzel bi fizik
kaybeden utansın 😀
kazanan sevinsin dee kazanamayacak olmak acı üzücü yaş kaç
İdeal hafif balik etli misin
sanırım, kilomdan emin değilim belki 59-60 da olabilir sadece bu aralar yüzüm ve bacaklarım biraz şişkin :/
Vaktiniz var mı tkp edebilir misiniz
Fazlan var
59-60 nasıldır?