Fotoğrafa 10 sn bakınca vücudunuz da bir yanma hissediyorsunuz🙄bacım sacda mı yattın, bol bol yoğurtla kendini
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla hiç yaz insanı değilim de vücudumun güneş gören bölgeleri karardı diğer yerler beyaz kaldı diye koruyucusuz güneşleneyim eşitlensin dedim. Abartmışım. Acısından değil iz kalmasından korkuyorum.
Rica ederim. Yanıkta özellikle çok etkili mutlaka kullanmanı öneririm. Ama sürdüğün yerde beklet ki emsin iyice orası yoksa bi faydası olmuyor yüzeysel olursa.
Bence kalmazsa yani kalabilir dediyse çok farklı yöntemde varsa ama yok ya kalmaz dert etme benim sırtım kollarım bı yazda 6 7 kez böyle olurdu ben patates kabuğu gibi soyardim bende olmadıysa sende hiç olmaz
Tamam onları düzenli kullan ekstra bir şey almana gerek yok, kantaron yağı, aleo vera, hindistan cevizi yağı iyi gelebilir ama kaçıncı derece bu yanıklar doktoruna da danış.
Ipl lazer yaptırıyordum 2-3 seansım kaldı sanırım. Son seansımda dökülme başladı daha bacaklarımda jiletle temizledim. Çokta temiz değil aslında. Sadece koltuk altım tamamen döküldü. Özel bölgem üst taraf döküldü alt tarafta dökülme yok. Şimdilik pek memnun değilim. Senaslarım bitince inş tümüyle dökülür
Rica ederim ama iyi araştır ben arkadaşın gazına gelip araştırmadan gittim. Buz lazer yaptıracaksan Ipl olmasın cihaz tüyler gitse bile bi süre sonra çıkma ihtimali varmış Ipl’ de. YouTube lazer epilasyonu anlatan bi kız var Funda’yı galiba adı link veremiyorum burdan onu izle
alexandrite ile kökleri yak daha sonra buz lazere git etkisini görürsün diyen biri olmuştu mantıklı mı sizce? Kolu ve bacakları temizdi çok etkisini görmüş yani o kız
Geçen sene güneşin altında gezerken bunun gibi yanmıştı kollarim bacaklarım ne güneş kremi sürmüştüm ne bişey yandıktan sonra senin gibi yine bişey sürmedim ama geçti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Fotoğrafa 10 sn bakınca vücudunuz da bir yanma hissediyorsunuz🙄bacım sacda mı yattın, bol bol yoğurtla kendini
Valla hiç yaz insanı değilim de vücudumun güneş gören bölgeleri karardı diğer yerler beyaz kaldı diye koruyucusuz güneşleneyim eşitlensin dedim. Abartmışım. Acısından değil iz kalmasından korkuyorum.
Kalmaz sızı geçer umarim
Geçmiş olsun izi kalmayabilir krem kullandığın için. Aloe vera jeli de kullanmanı öneririm cildi rahatlatır özellikle yanıkta.
Saf aloe vera kullanmayı düşünüyorum trndyoldan şipariş edip ama vücuda direkt sürülür mü ki
Sürülür elbette, yanık olmadığı zamanlarda bile cilde çok faydası var. Özellikle yüz bölgesine sürüyorum ben arada 🌺
Tamam teşekkür ederim 🙏 💕
Rica ederim. Yanıkta özellikle çok etkili mutlaka kullanmanı öneririm. Ama sürdüğün yerde beklet ki emsin iyice orası yoksa bi faydası olmuyor yüzeysel olursa.
Kabuk atar sonra düzelir banada olmuştu yoğurt sür bence hem ferahlatıyor hemde iyi geliyor... birde umurta akı sürebilirsin buda yanık izlerinin oluşmasını önler...
güneş artık öğle saatlerinde çok sağlıklı değil akşam 17.00 sonrası güneşlenmeye dikkat edin, ama izler geçecektir elbette
Kız bu ne hal. Acilen krem kullan ama pişik değil yanık kremleri kullan
Açıklamada yazdığım kremli cildiyle verdi olmadı tekrar gidicem
Çok korktucu iz kalmazsa yani soyulur o deriler silverdin kullan bari
İz kalır mı
Çok aşırı yanık değil kalmaz😂😂
Sizliyordurbama silverdin kesin kullan bak sorun olur yoksa sana erkende müdahale et
Şu an kullandığım iki krem var doktorun verdiği. Hepsini aynı anda kullanamam ama haftaya senin dediğini denerim zaten hemen geçecek gibi durmuyor.
Geçer geçer siyahlık kalır oda zamanla dökülür toz gibi deri degsiirsin 2 3 kat aşık rengine döner sanırım beyazsin
Evet beyazdım 😕
Zamanla düzelir o ama bakımın adikkat et iyice. Doktor iznkalmaz dedimi
Bence kalmazsa yani kalabilir dediyse çok farklı yöntemde varsa ama yok ya kalmaz dert etme benim sırtım kollarım bı yazda 6 7 kez böyle olurdu ben patates kabuğu gibi soyardim bende olmadıysa sende hiç olmaz
Bu yanığı geçen sene ben de yaşadım ve acısı çok kötü gerçekten. Yoğurt falan sür bol bol
Acısını geçtim iz kalırsa diye korkuyorum
Bende iz kalmadıysa sende hiç kalmaz merak etme
Kaç ayda geçti senin ki, doktora gittin mi?
Doktora gitmeye gerek yok 10 güne toparlarsın merak etme
bu nasıl bi yanma şekli cehennemde yanılmaz böyle ya:)
😭😭 geçer mi?
geçerde nasıl geçer bilmiyorum hametan krem al kullan :)
Of uyuya mı kaldın fena yapmışsın kantaron sürmeye başla bir an önce
Bu ne abi ya. Birikendine bu eziyeti nasil yapabilir hem vucut hem göz
İzi kalmaz kız, kışın geçer. Ballarını yesinler senin..😇
Güneş kremininin varlığından haberin yok mu be napmışsın kendine böyle
Geçmiş olsun ya düzelir de sızlar uyutmaz yanık acısı
Teşekkürler. Yaz insanı değilim ilk defa güneşlendim faazla abartmışım. Korktum açıkçası. Geçer dimi
Geçer bende beyaz tenliyim hemen istakoz gibi olurum fazla durmam o yüzden güneşte
Bende öyleyim. 4-5 saat koruyucusuz durdum fark etmedim orada.
Hemde 4,5 saat koruyucusuz işin gerçekten zor gece uyutmaz acile gidin de yanık için krem felan yazdırın
Açıklamada yazdığım kremleri cildiyle verdi işe yaramazsa tekrar gitçem
Umarım yarar ama ilk 1,2 gün zor
Yalnız iyi yanmışsın 😂 izi kalırmı bilmiyorum ama iyi deri soyulur sende
Cehennemde de mi güneşlendin ablacım bu nasıl yanmak 😱
Geçmiş olsun, bu güneş kremi sürmüş halin mi?
Güneş kremi sürmemiştim
Ahh çok üzüldüm ya, doktora gittin mi?
Evet gittim verdiği kremleri kullanıyorum
Tamam onları düzenli kullan ekstra bir şey almana gerek yok, kantaron yağı, aleo vera, hindistan cevizi yağı iyi gelebilir ama kaçıncı derece bu yanıklar doktoruna da danış.
1. derecedir herhalde çünkü su topladığında 2. derece olur diye biliyorum
Zamanla su toplayabilir üzerine bir sey değdirme böyle rahatlatıcı nemlendirici kremler ile geçiştir süreci
Ayy nefret ettigim sey bikini izii. Bir kac gune toparlar yavrucum fena yanmuşsın
Abla sen 24 yaşındamisin
@Deli1deli Değilim yanlış yazdım
Kaç yaşındasın ayıptır sorması
İlk defa böyle güneşlendim valla çevrenizde böyle yanan oldu hiç? Kesin geçer dimi? 😭😭
Sırtım böyle yandı benimde zamanında ama geçti bir hafta da toparladı yani. Sen fena yanmışsın geçer ama dert etme
Ay inş benimde geçer. Aşırı takıntılı bi insanım
Sjsj bişe olmaz kız krem sürmüşsün ömür boyu böyle kalmaz belli bi zaman bikini iziyle takılcan o kadar
2. fotoğrafda iz çok kötü durmuş ama sen rahatsız değilsen demedim say. Elbette geçer güneş yanığı sadece biraz uzun sürücek gibi.
Ablacım güneş kremi diye bişey icat edildi cildiyeye git çok kötü yanmışsın
Yala aloe Vera jeli sür oda iyi gelir
Yazdığım kremleri cildiyle verdi zaten. Kremler gerginliğini azaltttı ama kızarıklık hala çok kötü durumda
Bi kaç gün daha çekersin acısını sonra geçer ama tenin açılması 3 5 ay sürer
Cildiye doktorun gidin
Göründüm zaten
Geçmiş olsun
Güneşe çıkma o kadar basit
En güzel açıklama bu 👍
Nerde yaşıyonuz diye sormadan edemedim 🤷♀️
Tabi Kocaeli
Çok kötü olmuş geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Geçer inşalalh
Off fena olmuş. Bir kaç güne düzelir
Bir kaç gün baya bi iyimser kaldı yalnız. Bir kaç ay diyelim 😭 Düzelsin de
Yok ya bir kaç ayda demeyelim. Bende fena olmuştum soyulma aşamasındayım. Bir on gün rahat olur ama
doktora gittin umarım
Evet gittim açıklamadaki kremleri kullanıyorum fayda etmezse tekrar gidicem
kaçıncı derece yanıkmış
Derecesinden bahsetmedi ama 1. derecedir herhalde eğer su toplasaydı 2 . derece olurdu diye biliyorum
bence de o zaman iz falan kalmaz merak etme evde dinlen günelşe çıkma geçer tekrar geçmiş olsun
Teşekkürler 🙏
1. derece yanıkların izi kalmaz
Geçmiş olsun yanık kremi kullan geçer iz kalmaz
Ne gerek var bu kadar abartmaya? kalmaz
gecer canım ama goguslerini ortasina iyice sür
İz kalmaz, birkaç aya eski rengine dönecektir.
Geçer ama uzun sürer geçmiş olsun
sen yoğurt sür eski usül yalayan çıkar.
Fena yakmişsin ya memişlere yazık lütfen dikkat et
izi kalmaz ama bol bol su tüket
Bacakların tertemiz lazer işe yarıyor mu 🫤
Kızın derdi ne sende bacaklarına bakıyorsun
Ipl lazer yaptırıyordum 2-3 seansım kaldı sanırım. Son seansımda dökülme başladı daha bacaklarımda jiletle temizledim. Çokta temiz değil aslında. Sadece koltuk altım tamamen döküldü. Özel bölgem üst taraf döküldü alt tarafta dökülme yok. Şimdilik pek memnun değilim. Senaslarım bitince inş tümüyle dökülür
Ben gidecem sürekli tüysüz bedenleri görüyorum acaba kanar mıyım yoksa gerçekten işe yarıyor mu o yüzden sordm cvp için teşekkür ederm
Rica ederim ama iyi araştır ben arkadaşın gazına gelip araştırmadan gittim. Buz lazer yaptıracaksan Ipl olmasın cihaz tüyler gitse bile bi süre sonra çıkma ihtimali varmış Ipl’ de. YouTube lazer epilasyonu anlatan bi kız var Funda’yı galiba adı link veremiyorum burdan onu izle
alexandrite ile kökleri yak daha sonra buz lazere git etkisini görürsün diyen biri olmuştu mantıklı mı sizce? Kolu ve bacakları temizdi çok etkisini görmüş yani o kız
Şimdiki aklım olsa alexandrite yaptırırdım ama yaptırdıktan sonra bir süre güneşe çıkmamak gerekiyormuş
nerden anlicam alexandrite cihaz olduğunu biliyorsun doğru söylemiyorlar cihazın ismi ne olduğunu
Kalmaz merak etme estetisyenim
Geçer tâbi merak etme
Umarım geçer 🥹🥹
Geçer bende geçmişti
İlk defa böyle güneşlendim. Sen bu kadar yanmış mıydın? Nasıl geçti?
Geçen sene güneşin altında gezerken bunun gibi yanmıştı kollarim bacaklarım ne güneş kremi sürmüştüm ne bişey yandıktan sonra senin gibi yine bişey sürmedim ama geçti
Geçer yoğurt sür
Yoğurt sürülmemeli diyor doktorlar
İyi geliyor diyorlar yoğurt
Kalır
iz kalmaz. bol su iç
Yuuuuh
Kalmaz kalmaz
Geçer