Sağlık Durduk yere gözüm şişti ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Doktor harici gittim zaten ilaç aldım ama bugün daha çok şişti ne yapmalıyım? Durduk yere gözüm şişti ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OsmanAT Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 101% +1 yıl Sağlık konusunda 354 cevap paylaştı. Baş ağrın var mi gözünü oyuyorlar gibi bir his var mı varsa küme baş ağrısı olabilir allah korusun 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Gözüm ağrıyor başta biraz Yorumla OsmanAT +1 yıl Küme baş ağrısı değildir inşallah oda öyle başlıyor genelde ve yaşınız 20 civarimi Yorumla Soran +1 yıl 18. Yorumla Soran +1 yıl O ne ki Yorumla OsmanAT +1 yıl Gözün etrafından baslayip bas ağrısı yapıyor ama öyle bir aciyorki sanki dayak yemiş gibi oluyorsun inşallah yoktur ama olma ihtimali düşük bence gözlerin kurumuşta olabilir bol bol su iç ve gözlerini dinlendir bence Yorumla Soran +1 yıl Abi çok sulaniyor gözümün önünü görmüyorum kirpinca bile ağrıyor Yorumla OsmanAT +1 yıl Gözün bozuktu olabilir ya da toz falanda kaçmış olabilir bence yayt uyu biraz uyanınca geçer Yorumla Soran +1 yıl Abi 1 haftadan beri var ilk önce gözümün altında iki tane sivilce gibi çıktı sonra şişti Yorumla Soran +1 yıl Bu seferde üstte çıktı napicam Yorumla OsmanAT +1 yıl Geçer kardeşim korkutma kendini dsha iyimisin şimdi Yorumla Soran +1 yıl He az daha iyiyim Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 346 cevap paylaştı. Çayla pansuman yap 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz öyle nasıl olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Baş ağrın var mi gözünü oyuyorlar gibi bir his var mı varsa küme baş ağrısı olabilir allah korusun
Gözüm ağrıyor başta biraz
Küme baş ağrısı değildir inşallah oda öyle başlıyor genelde ve yaşınız 20 civarimi
18.
O ne ki
Gözün etrafından baslayip bas ağrısı yapıyor ama öyle bir aciyorki sanki dayak yemiş gibi oluyorsun inşallah yoktur ama olma ihtimali düşük bence gözlerin kurumuşta olabilir bol bol su iç ve gözlerini dinlendir bence
Abi çok sulaniyor gözümün önünü görmüyorum kirpinca bile ağrıyor
Gözün bozuktu olabilir ya da toz falanda kaçmış olabilir bence yayt uyu biraz uyanınca geçer
Abi 1 haftadan beri var ilk önce gözümün altında iki tane sivilce gibi çıktı sonra şişti
Bu seferde üstte çıktı napicam
Geçer kardeşim korkutma kendini dsha iyimisin şimdi
He az daha iyiyim
Çayla pansuman yap
Olmaz öyle nasıl olsun