Erkekler kel kalmaktan çok korkuyor. Peki biz kadınlar neyden korkuyoruz?

Erkekler kel kalmaktan çok korkuyor. Peki biz kadınlar neyden korkuyoruz?

Ben kadınların da kilo alma korkusu olabilir yani erkek mesela nasıl zayıf olmaktan ya da kel kalmaktan korkuyorsa kadın da özellikle fazla kilolarından dolayı korkabilir bunun dışında yüzünde sivilce veya leke olmasından korkabilir çünkü erkekler pek dert etmez ama kadınlar genelde fazla makyaj yaptıkları için bunları çok düşünürler yani foto çekilirken falan mesela fazla yağlarım olmasın ya da yüzüm de kusur olmasın derler doğal olarak ama zaten benim için bir kadının dış güzelliği ya da fiziği hiç önemli değildir ben kesinlikle fizikten ya da görünüşten çok zekaya bakıyorum ya da karaktere bakıyorum bunlar benim için çok daha fazla önem taşıyan konular veya saç bakımı konusu kadınlar da mesela saçlarının kötü görünmesinden hoşnut olmazlar ve korkabilirler..
Saçlarım ben çok küçükken dökülmeye başladı ve baya etkiledi beni. Şimdi olsa belki farklı şekilde düşünürdüm, gülmeyin ama lisede tüm arkadaşlarım ehliyet, araba hayalleri kurarken ben kendimde saç modelleri hayal ederdim. 😂😂😂 Psikolojimi baya baya etkiledi. Uzun bir süre hemde ve hala etkisini yaşıyorum. Rahat bırakın artık kelleri, kellerde insanın. 😂
Siz kendi kendinIze tiripleniyonuz 😂
Erkeklerde o korku yok artık saç ekimi diye bir şey var. Ama meme kanserinin henüz bir tedavisi bulunmadı.
Kırışıklıklar ve yaşlanma korkusu annemden biliyorum😅
Cevap
30Cevap
Benim hiçbir korkum yok. Kendimi seviyorum ve beğeniyorum. Vücudumdaki çatlaklar çocuklarımın bana hediyesi daha kırışıklıklarım yok ama eminim onları da seveceğim çünkü yaşanmışlıkları anıları hatırlatacak. Kilo sorunum var, o da depresyondayim bahanem var keyfime yiyip iciyorum mutlu oluyordum. Ama diyete başladım. Kısaca her şeyin bir nedeni ve çözümü var. Onun için korkmuyorum ve beni seven her halimle sever.
valla kel kalmaktan korkuyordum saç ektirdim üstüne dht blocker de çaktım aktif kullanıyom ama 30bin tl gitti ,2 maaş verdim saç için ama sorun kökünden çözüldü , bence değer kankaa. soruna gelicek olunca kadınlardada belki kilo alma korkusu olabilir
Oh sefan olsun ne mutlu olmuşsundur iyi ki de yaptırmışsin🥳
hahaha eyww kanka bence kısa boylu olmak daha sıkıntılı durum erkek için, ben babama çektim babamda 192 boyunda ve keldi. ben onun kadar uzayamasamda 185 boyundayım saçlarımı kurtardım. 170 boyunda olup saclı olmak daha buyuk sorun bence erkek için. tabi genede kişiden kişiye göre değişir cevabı
Evet boy konusunda cok takıyorsunuz ksfaya
vala ben 185im ayakkabıyla 189 felan oluyorum. ama 180 olmak isterdim çünkü kızlar çok kısa kalıyor yanımda en azından 175 felan olması lazım yanımdaki kızın o kadar uzun kızda çok nadır bulunuyor. bence türkiyede erkek için en ideal boy 180, fazlası olunca kız yanında kısa kalıyor
İşte hepsi bi arada olmuyor reis sen kriterleri biraz düşür.
hayırlısı bee kanka en buyuk sey sağlık ama sağlık olmadıktan sonra ister 190 ol ister saçlı ol ister renkli gozlu ol ister sarısın ol ister bebek yuzlu ol ister güzel ol ister sevimli ol ister karizmatik ol ne olursan ol sağlık olmadıktan sonra bos bence.
Vin Diesel gibi kişiler için korku olcağını sanmıyorum bazı kişiler saçı olmasına rağmen jiletliyor. Birçok kişi için kabus herkese yakışan bir şey değil.
Mesela ben şu an 28’e girecem saçım sanki evlenmişim de 2 çocuğum var birisini ilkokula gönderdim gibi bi halde.
Senin soruna gelecek olursak kilo ve sivilce gibi şeyler olabilir ki kellik kadınlara da vurabilecek bir şey
Doğuramama korkusu🤔 doğuramıcam yaşım gidiyo diye ağlayanlar🤔 erkeklerde kelini dert etsin işte anca
😀😀
Erkekler artık dert etmiyor zaten direk ektiriyorlar
Neden doguramayasınki doğurunca noluyo
Bazı kadınlar bebek doğurmayi bir marifet olarak görüyor bende anlamıyorum
@şevval_dmirören ya hayır anne olmak istersin anlarım da doğurmak istiyorum nedir yaaa
İnsan kendini anneliğe hazır hissedince olur ama doguramama korkusu garip sjsjssjs
E aynı şey bebek sahibi olmak için bebeği dogurman gerekiyor
@şevval_dmirören ama doguramama korkusu farkı geldi bana 😁
Kırışıklık demişler de erkekler de kırışıyor aynı şey
Onlara kırışıklik yakışıyor 😂
Biz kadınız ayol😂
Ya sen niye asıyon suratini
🙄çıksın hepsi evden jsjsjs
Ayarlarlar artık bir şekil.
Kivrışiklardan dır kesin ajda Pekkan ni gormuyonmu kadın hep genç
Kadin hem iyi besleniyor, hemde evlenmiyor reisin vardır bi bildigi bence erkeler bizi yaşlandiriyor😂
Tabiki erkekler yaslandiriyor yoksa biz herzaman 20 li oluruzda ömrümüzü yiyorlar bu erkekler varya
Kadınlarda kel kalmaktan çok korkuyor emin ol 😂
Kadinlarin kel hali bile ayri bi çekici oluyor🥳
Niye erkeklere yakismiyormu kellik ama bana sorarsan kellik ne kadına ne erkeğe yakışır 😂 sen sıfıra vur kafanı ozaman
Ben saçlarımı seviyorum qma
Eee dedin kel halı çekici oluyor bakım sende nasıl Durcak 😂
Kendimi kel hiç düşünmedim düşünmiyorum da canlanmiyor bile😂
İşte ama o sıkıntı bile var unutma ama senin kafanı bir üç numaraya vuralım 😂
🙄 .
Tamam tamam saçların senin olsun 😂 ne sacmis 😂
Dış görünüşle ilgili en ufak bir kaygım yok.. bazı şeyler genetik.. kimi şeyler yaşarsın bahtına isyan ettirir.. kadınların en büyük korkusu incinmek..
Kim demiş çok korkuyor diye? Jeff Bezos bu yazdıklarınızı görse kahkaha atardı herhalde. Siz isterseniz erkekler diyerek herkesi genellemeyin. Bazı erkekler falan diye sorun.
Bir erkek niye kel olmaktan korkar anlamıyorum. Adam gibi kazitip fit bir vücuda sahip olsanız sizden seksisi olmaz.
Saç ekimi diye bir şey var artık ektiriyorlar zaten
Kısa saçın çok yakıştığı erkekler var bu senin görüşün.
@GatoKitty kellik ile kısa saçlı olmak aynı şey değil dostum
@GatoKitty yarı kellik güzel değil zaten. Kelse tam kel olması lazım.
@GatoKitty inşallah gür saçlı bir kocan olur kanki ne diyeyim😂
E ilerde dökülmeyeceği ne malum dökülürse boşanacak mısın evlendin diyelim
Ben babası gür saçlı olup kendisi kel olan çok insan tanıyorum orası hiç belli olmaz yinede mutluluklar.
Doğum yapmaktan ve sonrasında ki kilo problemlerinden
Doğum 🙄
Yirmili yaşlarda iken insan yaşlanmaktan korkmaz gibi geliyor. Ama yaş 35 yolun yarısı eder misali insan aynalara küsermiş.35 ten sonra yaşlanma korkum olduğunu anladım 😔😔😔
Biz hep güzeliz hayir küsme aynalara❤
Bu yaslarimIzda guzel sağlıklı beslenelim sporu birakmayalim 💫
Hamilelikten sonra göbeğin toparlanamamasi olabilir..
Korkunun ecele faydası olmuyor işte yaşlanmaktır tabi ki :D
Kilo alma bence :( nereden biliyorsun diye sorma :(
Beyazlamış saçlar erken gelen dip boyası ve kırıklar
Selülit, istenmeyen tüy, siyah noktalar falan. Basen vardı bi de. Aklıma bunlar geliyo
Saç da kıl sonuçta erkekler tüysüzlükten kadınlar da tüyden korkar akdbisbc
Güzeldi🤣
ben kel birinden hoslaniyodum instadan baktim evliymis kizi varmis awk kayserili askimin
Beni beğenen böyle beğensin beğenmeyen de defolsun gitsin
Kilo alma korkusu
Teşekkür ederim 1 aylık soruyu hortlattigin için 😂
Böyle üye canlar canım canım 💗😂
Evde kalma korkusu desem kaç roket yerim 😀
Kimse evde kalmiyor ya... hele kadin bide
😀tm
Hahaha😀
Kadınların da kırışma korkusu var.
30 undan sonra başlar kaz ayakları 🙄
40 oldum ama daha kırışmadım çok şükür.
Henüz bir belirti de yok.
Korkusu var mı?
Hem de nasıl 😂
Yaşlılık belirtilerini sevmiyorum
Çok iyi 😂umarjm bende geç kırışırım yazmasi bile zor😂
Yanimıgobilmiyorumvallah
Aralarda boşluk birak😂
🤣🤣 afedersinözürdiletim
Neden bırakmıyorsun bari aralara noktalar koy😂
T. a. m. a. m.😂😂
Oyle değil 😂😂😂koptum jdjdjddd
Git başımdan 😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣
Kilo alma korkusu 😅
Her şeyi de bil kwkss
Hahah oysa sallamıştım 😅
Kim demiş kellik korku diye? var mı bir argüman
Ya kellik, bide boy korkusu
Tamam siz korkmuyorsunuz korkanlar uzerine alinsin
Siz oyle seviyorsunuz demekki
Doğum sonrası oluşan çatlaklar ve kilo alıp verince memelerin küçülmesi ya da sarkması😅
Soru çok güzel olmuş, yaşlanmak olabilir bence 😄
Omlarında keklik korkusu vardır, gerçi eşdeğerde değildir kat kat fazla
Yaşlanma korkusu. Erkekler çıtır sevdiği için kadın korkar yaşlanmaktan.
Vücutta sarkmalar..
Dimi🙄kilo, yaşlanma korkusu, güzelliğin ve albenisinin kaybolması yaşamak hep eziyet.
Güzellik varsa tabi.. 😄
Yüzünde lekelerin oluşması ya da kilo
Menopozdan balka bir korkum yok. 🥹
dogum sonrasi kendini toparlamamasi..
Gogussuz kalma
Sarkma, kilo alma, kırışıklık
Erken yaşlanma korkusu
Selilüt veya göğüs sarkması korkusu
Kilo alma korkusu olabilir
Yaşlanma kırısma korkusu
Saç ektiriyoruz artık 😅
Güzelliği ve fiziğini kaybetmesi olabilir
Güzelliklerini kaybedecekleri her unsur.
Kırışıklık ve sarkmalar
Selülit, çatlak, vücudun sarkması
Evde kalma
Sence hangi kadin evde kalir? Seçici olmadıktan sonra her kadın evlenir.
Arkadaş verdi soruyu sagolsun 😂
Beyaz saç olsa gerek..
Yaşlanmaktan çirkinleşmekten.
Doğum sonrasi kilo ve göğüs sarkması bence
kadınlarda da aynı korku var
Göğüs sarkması
kırışıklık
Selülit ve çatlak
Mem'esiz kalma
Terk edilme
Yaşlanmak...
yok.