eee şey doktor diye bir meslek grubu var onlar biliyor böyle şeyleri haberin olsun. he bu arada biz 21. yüzyıldayız hastanelere falan gidiliyor haberin olsun
Bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Belli ki egzema gibi bir şey. Kendi kendine morarması pek olağan bir şey değil o yüzden bunu ilgili kişiye göstermek daha sağlıklı olur
Şaka maka bir yanada sen bunu ilk başta git bir cildiyeye görün ondan sonrada bilgili bir alime veya hocaya sor araştır olabilir yani neden olmasın tehlikeli musallat olmuş olabilirler buraya abazalara soracağına git bir hocaya sor ya da hastahaneye git cildiyeye sor...
Daha önce başka bişe için tomografi çektirdim kanserden şüphelendim ama temiz çıktı sonuçlar kanda alındı oda temiz yani onda çıkardı eskiden musallat vakası yaşamıştım ama çok önceydi şimdi korkmaya başladım olabilir mi böyle bişe?
bir hormondan kaynaklıymış benim eski manitada da oluyordu, ben beni aldattığını sanıp kavga etmiştim. kanıt istemiştim. birileri morartıyor sanıyordum. doktora gitti hormonalmiş. ben de ne kuruntulara giriyordum bizim elini tutmaya kıyamadığımız kızı millet çatur çutur morartıyor diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Vitamin değerlerinize baktırın doktora gidin
eee şey doktor diye bir meslek grubu var onlar biliyor böyle şeyleri haberin olsun. he bu arada biz 21. yüzyıldayız hastanelere falan gidiliyor haberin olsun
Bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Belli ki egzema gibi bir şey. Kendi kendine morarması pek olağan bir şey değil o yüzden bunu ilgili kişiye göstermek daha sağlıklı olur
Bir doktora git bence. İhmal etme. Allah korusun bu nedensiz morlukların altından cilt kanseri bile çıkabiliyor. Önemli yani bu durum.
Kan hastalıklarının habercisi gibi duruyor hastaneye gidip enfeksiyon hastalıklarına bir gözükmen çok çok mantıklı olur
Cildiyeye görünün mutlaka. Bu sitede gözüyle röntgen çekecek biri yok sonuçta.
Röntgenciler burdan yetişiyor SJSJSJ
@askerahmetbey belli..
Daha önce başka bişe için tomografi çektirdim onda cikmazmiydi
Daha da önemlisi kan tahlili isteyin. Cilt kanseri, kan kanseri belirtileri olabiliyor ve erken tedavi hayat kurtarır.
Hastahaneye git geçmiş olsun. Umarım kötü bir şey çıkmaz.
Nedeni ne böyle olmasının kötü görünüyor baya
Canım derhal doktora gidin. Kan tahlili isteyin
Kullandığın ilaç var mı kanla alakalı yoksa olay metafizik bir olay
Kıyamam ya nasıl da güzeller. Bi yere fala mı çarpıyorsun farkında olmadan
Basta bende öyle sandım akşam yatıyorum sabah kalkınca bacağım mosmor oluyor
Cinler mi çimdikliyor seni acaba sksjsj
Ananın bacaklarıda güzel Allahın abazası...
@halil233 senin ananın da a*cığı süper içini suladığım için. A* kfduğum p**içi seni
Üç harfliler dadanmış olabilirmi
Öyle deme knk korkuyorum 😢
Cidden bak
Cinler akşam yatarken tecavüz ediyorlardır
Yok artık 😢
Şaka maka bir yanada sen bunu ilk başta git bir cildiyeye görün ondan sonrada bilgili bir alime veya hocaya sor araştır olabilir yani neden olmasın tehlikeli musallat olmuş olabilirler buraya abazalara soracağına git bir hocaya sor ya da hastahaneye git cildiyeye sor...
Daha önce başka bişe için tomografi çektirdim kanserden şüphelendim ama temiz çıktı sonuçlar kanda alındı oda temiz yani onda çıkardı eskiden musallat vakası yaşamıştım ama çok önceydi şimdi korkmaya başladım olabilir mi böyle bişe?
Evet olabilir uyuduğun yerde zarar verebilirler bir git bilgili bir hocaya sor sen
Cilt doktoruna git
Karaciğerinde sorun olabilir
Dolaşım problemin olabilir
Abla sana bir şey olmuş
Bölmüş😢😱
Sen gece uyurken ben tavayla dövdüm☹️
acaba hastaneye gidip tam nedenini mi öğrensen
hormonalmiş kanka ben de sonrada öğrendim
Nasıl yani
bir hormondan kaynaklıymış benim eski manitada da oluyordu, ben beni aldattığını sanıp kavga etmiştim. kanıt istemiştim. birileri morartıyor sanıyordum. doktora gitti hormonalmiş. ben de ne kuruntulara giriyordum bizim elini tutmaya kıyamadığımız kızı millet çatur çutur morartıyor diye
Kaşıntı yapıyorsa uyuz olabilir, dikkat et
Vitamin eksik
Kansızlık var evet
Baya kötü olmuş
Evet
Hastaneye görün
ısırıl ışsın
Değişik doktora git bence
Vitaminlerin bak
Doktora gitt