Çapa da iç hastalıkları bölümüne gideceğim orasıda beni endokrine sevk edecekmiş
Ben pko hastasıyım şimdi bana ne uygularlar sadece kan mı alırlar?
Ben pko hastasıyım şimdi bana ne uygularlar sadece kan mı alırlar?
(açılın ben sağlıkçıyım) polikistik over sendromu ,,, merak etme hormolarına bakacaklar ona göre tedavi başlar çapa gibi bir yrede tedavi olacağın için çok şanslısın
Daha öncede çapada oldum sonuç yok ortada
Basit mi bu sanki bu hastalığın kesin çözümü yok ki ve ben bunu dibine kadar yaşayanlardanım gitmiyor işte gitmeyecek hiç
kan tahlili, belki ultrason dahil.
Ultrason olur mu diyosun yani
Her sefer aynı sorun ben göbeğimi açmak istemyorum çünkü erkek tipi tüylenme var sadece bir kere açtım o günde ağlamaktan gözlerim şişti
Abartma dersin belki ama emin çoğu erkekten bile daha kötü durumdayım
canim ya endokrinolojide gobek degil bogaza bakarlar. kasik bolgenle jinekolog ilgilenir.
guatr falan varsa diye
psikolojini o kadar bozuyorsa tuy sarartici kullan da git. doktorlar neler goruyor seni mi hatirlayacaklar... pko dan dolayi oluyor zaten sanirim bu durum? hastasin iste adamlar zaten hep senin gibi insanlari tedavi etmek icin oradalar gunde kac tane oyle gobek goruyorlar kim bilir.
Cevap
2Cevap
Kadın Doğum bir tedavi uyguladı mi
Evet ama sonuç alamadık ve bana resmen artık gelme buraya dedi jinekolog
Çapaya yönlendirdi
Ultrasonla bakmaması gerek çünkü benden erkek tipi tüylenme var ve acmak istemiyorum göbeğimi
Erkek tipi Tüylenme var ki zaten bulgular arasinda sen acmasan bile doktor bilir ne olmuş bitmiş :))
Usg ile bakacagini sanmıyorum zaten tanı almissin onlar özellikle hormon değerlendirmesi yapacaklar ac karnına git kan tahlili gerekir ise idrar tahlili yapılır
Evet belirtilerinde tüylenme var
Ama bendeki farklı yok böyle bir şey ya inan yok yüzüm hariç kız değilim o derece yani doktor bile ilk dega karşılaştım dedi bir gün dayanamadım ağladım bakın dedim gösterdim inanamadı yani bunun tedavisi yok olmayacakta asla o vucuttan kurtulamayacağım kilo da var yahu 5 ay spora gidip diyet yapıp artı takviye kullanıp (cla yağ yakıcı) 4 kilo veren biri olabilir mi
Bişey sorucam eski testlerim yok yani şu an doktora hiç bir şey gösteremeyeceğim kızarlar mı?
Sanırım siz daha önce de soru sormustunuz hatta jinekolog doktor var bir tane burada ona mesaj atmistim sizin sorunuzu herhalde ilgilenmistir
Eski tahliller olsa daha iyi olur ama madem kayp yapacak bişey yok
Evet o benim gerçekten cok yarıdmcı oldunuz sizde o doktorda çok sağolun
Başka bir sorum var annemin bacakları çok ağrıyor geceleri uyuyamıyor bile bunun için hangi doktora ve bölüme gitmemiz lazım?
Önemli değil. ...
Annenin bacağınin her ikisi mi ağrıyor yoksa bir tanesi mi.. yaşı kaç... başka bir şikayeti var mi... geceleri agridan uyanıyor mu
nedir bu
Metabolizma hastalıklarına bakan bölüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar