Güncellemeler
+1 yıl
Gorunusu kil donmesi gibi degil deri altinda buyuyolar sadece aldigimda uzamis ve kivrildigi goruyorum batik mi kil donmesimi emin degilim
Batik degil bence surekli deri altinda kivrilip buyuyor surekli orami temiz tyttugum halde, hep yara oluyor onlarin yuzunden ayni sorunu yasayan var mı nasil kurtuldunuz biktim artik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kılları alma yöntemini değiştirmeyi denedin mi?
Jiletle almiyorum kalinlastirdigi icin tuy dokucu de sivilce yapiyo bende epilatorle yapiyorum ağda hic denemedim
ağda ben de denemedim ama zararlı olacağını düşünüyorum ilerde sarkma yaptığını söylüyorlar, jiletle alıyorum ben bende fark olmuyor istersen dene, bir de istersen bir müddet alma bence zaten oradaki kılların bir işlevi var yani pis değiller tabii partnerinle yaşıyorsan bu son söylediğimi uygulamak zor olur yine de doktora git sen utanıyorsun ama karşı eminim çok anlayışlı olacaktır ki onun için çok sıradan bir durum
Cildim hassas biraz bi muddet jiletle almayi denedim tahris oldu kasintisindan duramadim mecbur epilatore gectim 🙁 evet partnerimle var o yuzden daha bakimli olmaya calisiyorum lakin bu batiklarin yara izleri ozguvenimi cok dusuruyor ve asla gecmiyorlar 😔 yorumun icin tesekkur ederim
Doktora git tipbj destek al kıl. donmesi iltihaplanma sebebiyet verebiliyor
Utaniyorum😔 ve batikda olabilir tam emin degilim
Tıpta utanma olmaz
Hele bir kızın sağlığı daha onemli
Sorunu yasamadım ama ameliyatlarına girdim,
Nasil anlarim kil donmesi oldugunu?
Deri altında apse, şisiklik, delik, dokuda sertlik vs
Oyle kitle yok ama deri altinda buyuyor benimkide
Fotosunu atsana bir bakiyim
Çıtır kızda da olmaz ya 🙄
Benlik bi durum degil her zaman orami temiz tutarim ama gunun sonunda cikiyorlar 😔
çıtır ya da değil insan ya kadınlar da hani insanlarda da sorunlar olabilir bu yaşta bunları da biz öğretmeyelim sana
@RaskolnikovunBaltası tesekkur ederim 😊
Bu ne tavır ya
Kıl dönmesi için mecbur doktor
Utaniyorum ya 😔 bide batikda olabilir bilmiyorum
Gşt ya ne olacak. Hayatında ilk defa seninkini görmüyor ya
Göster bilen birineee
Teyseme dedim genclikte bende de oluyodu sonradan gecti dedi
Imm ailecak varr delekkiii
Her kadinda oluyomus
Evet tabi kıl çıkan herkeste olur mantıkenn