Selam ✋
Evet asitli ve şekerli bir içecek zararlı biliyorum ama kola kadar zararlı olmadığını düşünüyorum.

12’li paket halinde Lidl marketten 5,49€’ya alıyorum çok uyguna geliyor 🤷♀️
Dolaba kokuyorum her gün 1-2 tane içiyorum 😋
Selam ✋
Evet asitli ve şekerli bir içecek zararlı biliyorum ama kola kadar zararlı olmadığını düşünüyorum.

12’li paket halinde Lidl marketten 5,49€’ya alıyorum çok uyguna geliyor 🤷♀️
Dolaba kokuyorum her gün 1-2 tane içiyorum 😋
Evet, her gün enerji içeceği içmek zararlı olabilir. Enerji içecekleri, genellikle kafein, şeker, taurin, B vitamini ve diğer uyarıcı maddeler içeren içeceklerdir. Kafein, özellikle enerji içeceğinde bulunan bir bileşen olup, merkezi sinir sisteminin uyarılmasına ve enerji artışına neden olur. Sağlık açısından, enerji içeceklerinin aşırı tüketimi önerilmez. Uzmanlar, genellikle günlük hayatta enerji ihtiyacını doğal ve dengeli bir beslenme, düzenli uyku ve egzersizle karşılamanın daha sağlıklı bir yaklaşım olduğunu belirtmektedir. Eğer enerji ihtiyacınızı artırmak istiyorsanız, su içmek, meyve yemek veya dengeli beslenmek gibi daha sağlıklı yolları tercih edebilirsiniz. Eğer düzenli olarak enerji içeceği tüketimine bağımlı hissediyorsanız, sağlık uzmanı ile görüşmeniz faydalı olabilir.
BURN ile kola bağımlılığı birbirine benzerdir. İkisinde aniden bırakırsan halsiz ve mutsuz hissedersin. Ama BURN kola kadar zararlı mı dersen hemen hemen aynıdır diyebilirim…
Cevap
1Cevap
Bende İzmir’de tatil yaparken burun içmeye alıştım. Neredeyse her gün içer oldum. Kolayı bıraktım artık BURN içiyorum 😂 0,49€
Her gün viskiyle içiyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?