hemen geçmez o gece uykunda ya biri seni korkuttu ya da çok stres yaptın ya da mastürbasyon temiz olarak yatmadın hametan krem sür ya da eczanaden uçuk kremi al
Benim sana karşı duygularım bı heves deildi ben seni gerçekten seviyorum değer veriyorum ve ben seni bir omurde beklerim gerekirse bir omurde sevgili olarak beklerim lütfen bırakma onca güzel gunlerimiz oldu lütfen mesafeleri sorun etme her şey çözülür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
hemen geçmez o gece uykunda ya biri seni korkuttu ya da çok stres yaptın ya da mastürbasyon temiz olarak yatmadın hametan krem sür ya da eczanaden uçuk kremi al
Uçuk olmuş antibiyotikli krem yeterli
Geçmiş olsun
Sagolun
Rica ederim
Uçuk çıkmış. Vectavir isimli kremi kullanabilirsin.
Uçuk çıkmış. Eczaneden Zovirax ya da benzer bir krem alıp kullanabilirsin
Antibiyorik sür
Peki
Elvan ben seni çok özledim ☹️bu sensin biliyorum telefonla aramiyorum. ama. aklimdan 2 aydır çıkmıyorsun çünkü seni çok seviyorum
Ben seni gerçekten çok sevdim ve canım yaniyor sensiz huzurbuluyordum senle ama artık günüm karanlik güneşim yok
Benim sana karşı duygularım bı heves deildi ben seni gerçekten seviyorum değer veriyorum ve ben seni bir omurde beklerim gerekirse bir omurde sevgili olarak beklerim lütfen bırakma onca güzel gunlerimiz oldu lütfen mesafeleri sorun etme her şey çözülür
Mesajda atamıyorum seni zora sokmamak icin lütfen bir şans ver
Ne gördün dudağını uçuklatacak 😂😂😂😂
Bilmiyorum ansızın sabah kalktım böyle oldu
Kanka nasıl kurtuldun bundan?
Şeytan tükürmüş 😀
Vücut direncin düşmüş uçuk kremleri var kullan
Doktora gitmelisin
Zamanla geçer kabus görünce çıkar derlerdi
uçuk kremi sür
teramicyn bu işi halleder
Sitresten uçuk çıkmış
Ucuk iste...