Bu sabah ilk defa oldu böyle bir şey baş parmağımı oynayınca sertleşme oluyor neden oldu bu nasıl gecer
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir süreklilik olursa kalp damar bölümüne görün derim.
Neden
baş parmağın güçlü kasa sahiptir üst tarafındaki kasına kramp giriyordur
sıcak suyla masaj yap
Geçiyor mu öyle buz koydum da
buz değil tam tersi sıcak suyla ovala
Öyle deniycem ben buz denedim birde 😂
Yanlış oldu emoji
bir yere çarparsın edersin şişer falan buz koy da kramp girmiş sinir sıkışması sıcak suyla ovalayacaksın
yok mu evde kimse ver elini ovalasın
olsun olsun ben anladım 😊
Galiba öyle olmuş olabilirrr ilk defa böyle oldu sabah çok erken kalkdim sağlık ocağına gitcrkdim kan tahlili için geldim eve bilmiyorum neden öyle oldu garip hissettim
kafanın derinliklerinde stres mi var
?
Evet var
tetikliyor işte.. boşalt kafayı.. görüyosunki zararı gene sana🤷♂️
düzgün , ölçülü, sağlam bi kızsın, o belli. ama dert tasa yer bitirir adamı.
neyse 😒çekinceli kızsın.. bloke ediyosun kendini, cvp vermeyerek belki.. benide ilgilendirmez haliyle.. stres=dert
Evet zararı bana veriyor dün çok dert ettim kendime bir çok şeyi aglamisda olabilirim bu ara mutsuz gibiyim ama parmağıma niye böyle oldu ya
😊geçer.. sadece parmak değil, dertlerinde..💐
Teşekkür ederim inşallah 🌸🌸🌸 siz iyi birisine benziyorsunuz
teşekkür ederim kötülükten kimseye fayda yok, bilirsiniz.. dediğim gibi sende öylesin
yazarken bile bunu hissediyorum , bir ölçün var
Evet haklısınız kötülük hiç bir fayda vermez ricaa ederimmmm
Nasıl hissettiniz pekii sizde samimisiniz içten
yazım dili farkettiriyor..
ama stresi ya da sıkıntıyıda algıladım.. meşgul bi kızsın ayrıca..
Evet sresli sıkıntılı geçiyorum dün baya mutsuzdum yaa bugünde çok yoruldum dışarda işlerim vardı sıcak ta gezmek hiç iyi gelmiyor
Bu arada yaşınız doğrumu sormak istedim
yaşım doğru🤷♂️sorun olduysa yazmam.. bu arada, sıcak evet, bende dışarıdaydım.
hatta gizlenmem için sebep yok, açılayım
Sorun değil birden şaşırdım benn
neden:)) sana + enerji yolladım, kendini iyi hisset diye, şaşır diye değil :)))
bir insanın durup dururken parmağı seğirmez ya da kasılıp kramp girmez mutlaka altında bir sebep olduğunu bildiğim için bunu sordum. o yüzden sebebi ne olursa olsun bunun sadece sana zarar verdiğini bilmeni istedim. stabil, sakin bir kız gibi geldin bana. sadece öngörülerimi paylaşmak istedim. görüş paylaşmadıktan sonra krem sür geçer diyip geçmenin ne anlamı kalır burada olmamızın:))
konuşmak istersen her zaman yazabilirsin dışarıdan bir kişinin fikir belirtmesi belki bazen iyidir.
Evett teşekkür ederim biri daha böyle demişti iyi biri olduğunu hissediyorum diye benden birazcık büyüktü biraz konuştum sonra konuşmama kararı aldım onla hayat tarzını beğenmedim neyse
Haklısınız sabah kalkdigimda parmağım sanki damar sertleşmesi olmuş gibi görünüşte hiç bir şey yok katlerken garip hisettim ilk defa oldu bu ya kremle geçmez bilmiyorum sürmedim aslında sakinim ama agresifim çok biraz daha tanışan anlarsın nsi bir olduğumu bn kendime garip geliyorum
sakinliğini anlarım, agresifliğinin ise sebebi mutlak vardır
dikkat ettiysen, sakinliğinide hissettim... agresifliğini hayır🤷♂️
Doğru agresif yanımı görmediniz çünkü
diğer bahsettiğin kişiyle neden konuşmama kararı aldın.. ne rahatsız etti seni?
Çok tanımıyordum zaten yardım amaçlı yazmıştı
hmm.. eminim seninde bir kadın olarak algıların güçlüdür. kime ne yazacağını ya da yazmayacağını iyi bilirsin..
ister istemez üzerime alındım. benim amacım yardım etmek değil, kimsenin yardımına ihtiyacımız yok çok şükür.
parmak merkezli, iyi bir kız olduğunu anladığımı söyledim o kadar. biraz da modu düşük. ama modunu yükseltmek için, konuşmaktan başka yardım edebileceğimi düşünmüyorum. insan ilişkileri karşılıklı biliyorsun sen ne kadar verirsen o kadar karşılık alırsın
Evet modum çok düşük çok eskiden hiç biri böyle değildim hayat yoruyor gibi 🙄 ya da büyüdükçe vazifeler çoğalıyor ben bazen hiç butumedigimi hissediyorum sanki hala 17 yaşında çocuk gibiyim sorumluluk alamıyorum ya da almak istemiyorum
Ben ilişkilere karşılıkli bakan biri değilim hiç o şöyle sen bana nasıl davranirsan bende sana öyle davranırım bu toksit insan kişiliği böyle biri var
içinde gömülü bi kızsın sanki. biraz gizemlisin haliyle burada. neden modun düşük merak ettim açıkcası.. eskiden böyle değildinde, şimdi neden böylesin?
emdin mi naaptın fşsşfşdlfşf
Nasıl yeni neren sertleşti
Parmagim
Kansizlik olabilirim baktırın
Evet var zayifladim biraz çok kan yapıcı şeyler yemiyorum abur cubur cola bunları yiyiorum
Doktora git bence bı görün