Sağlık Sizce hangi krem iyi gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaşlar vjinal mntara hangi krem iyi gelir koku ve kaşıntı icin Güncellemeler+1 yıl Yeşil mi kabı Sizce hangi krem iyi gelir? Cevapla Kaş Soruları Krem Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. Bazı şeylere dikkat etmen gerekli artı ilaç da alman gerekebilir. Kaşıntı çok mu? 0 0 Yorumla
yarennnxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl benim bildiğim travol vardı heralde senin deiğinle aynı şey çok iyi gelen bir krem dir üstüne yok 1 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl tramadol iyi gelir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Travozol de iyi gelir diyorlar Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl travazol olacaktı pardon klavye otomatik yazmış yeni farkettim Yorumla Soran +1 yıl Trovocort nasıl peki Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl yok sen travazolu kullan kesin cozum Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır çok teşekkür ederim Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl rica ederim geçmiş olsun Yorumla
sevmemeliyizbelki Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Travazol 3 günde geçirir 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Travocort nasıl peki Yorumla sevmemeliyizbelki +1 yıl Ben travazol kullandım geçti hemem Yorumla sevmemeliyizbelki +1 yıl Ama travacot kullanmadım bilmiyorum onu Yorumla Soran +1 yıl Sizde sarımtırak akıntı koku ve kaşıntı var mıydı Yorumla sevmemeliyizbelki +1 yıl Evet vardı peynirimsi beyaz akıntıda vardi Yorumla Soran +1 yıl Koku da aynı zamanda mi geçti Yorumla sevmemeliyizbelki +1 yıl Evet geçti Yorumla sevmemeliyizbelki +1 yıl Halen kutusu bende çok faydalı bir ilaç Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır çok teşekkür ederim tekrardan çok sağolun Yorumla Soran +1 yıl Yeşil mi kabı Yorumla sevmemeliyizbelki +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Ya size bir şey sorcam bu krem ilk sürdüğünüzde kaşındırdı mı ben şu an kullandım ama çok kötü kaşınıyor Yorumla sevmemeliyizbelki +1 yıl Evet kaşınıyor 1 gün sonra geçiyor Yorumla Soran +1 yıl İçimi rahatlattiniz çünkü gerçekten çok aşırı derece de bı kaşınma yaptı Yorumla Soran +1 yıl Sürülürken iç kısma da sürdüm ondan olmuş olabilir mi Yorumla sevmemeliyizbelki +1 yıl İç kisima vurma. Sadece dudaklara sür Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır kaç gün sürmem gerekiyor Yorumla sevmemeliyizbelki +1 yıl En fazla 7 gün fazla sürme çünkü zarar verebilir fazla sürünce Yorumla sevmemeliyizbelki +1 yıl Mantar geçince hemen bırak bu ilacı çok etkili bir ilaç Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır ama kaşıntı hala geçmedi Yorumla Soran +1 yıl Normalde kaşıntıyı geçirmesi gerekmiyor mu Yorumla sevmemeliyizbelki +1 yıl Knk hemen geçmez ki 2 3 güne geçer sen bu kremi 1 hafta kullan dahada kullanms Yorumla sevmemeliyizbelki +1 yıl Geçti mi knk Yorumla
Dorukdopamin Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl CLEOCIN 0 8 Yorumla Soran +1 yıl İşe yarıyor mu Yorumla Dorukdopamin +1 yıl evett çok etkili antibiyotikli Yorumla Soran +1 yıl Kaşıntı ve koku tamamen gider dimi Yorumla Soran +1 yıl Reçetesiz alınabiliyor mu Yorumla Dorukdopamin +1 yıl evet alabilirsin 75 tl civarındaydı Yorumla Soran +1 yıl Koku kesin gidiyor dimi Yorumla Dorukdopamin +1 yıl evett sevgilimdede olmuştu kalmadı bişey Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim çok sağolun Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Iliskidemi bulasti 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sürtünmeli bı ilişki yaşadıktsn sonra kaşıntı ve sarımtırak akıntı oluyo kokulu nasıl gecet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bisey sorcam burada değil gzldn çktm Yorumla Soran +1 yıl Yazın özelden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Xper yetmyoo😭😭😭 Yorumla Soran +1 yıl Benimde yetmiyor burdan yazarsaniz çok iyi olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada kalkar yorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bazı şeylere dikkat etmen gerekli artı ilaç da alman gerekebilir. Kaşıntı çok mu?
benim bildiğim travol vardı heralde senin deiğinle aynı şey çok iyi gelen bir krem dir üstüne yok
Aile hekimine söyle. Mantazol yazsın
tramadol iyi gelir
Travozol de iyi gelir diyorlar
travazol olacaktı pardon klavye otomatik yazmış yeni farkettim
Trovocort nasıl peki
yok sen travazolu kullan kesin cozum
Tamamdır çok teşekkür ederim
rica ederim geçmiş olsun
Travazol 3 günde geçirir
Travocort nasıl peki
Ben travazol kullandım geçti hemem
Ama travacot kullanmadım bilmiyorum onu
Sizde sarımtırak akıntı koku ve kaşıntı var mıydı
Evet vardı peynirimsi beyaz akıntıda vardi
Koku da aynı zamanda mi geçti
Evet geçti
Halen kutusu bende çok faydalı bir ilaç
Tamamdır çok teşekkür ederim tekrardan çok sağolun
Yeşil mi kabı
Evet
Ya size bir şey sorcam bu krem ilk sürdüğünüzde kaşındırdı mı ben şu an kullandım ama çok kötü kaşınıyor
Evet kaşınıyor 1 gün sonra geçiyor
İçimi rahatlattiniz çünkü gerçekten çok aşırı derece de bı kaşınma yaptı
Sürülürken iç kısma da sürdüm ondan olmuş olabilir mi
İç kisima vurma. Sadece dudaklara sür
Tamamdır kaç gün sürmem gerekiyor
En fazla 7 gün fazla sürme çünkü zarar verebilir fazla sürünce
Mantar geçince hemen bırak bu ilacı çok etkili bir ilaç
Tamamdır ama kaşıntı hala geçmedi
Normalde kaşıntıyı geçirmesi gerekmiyor mu
Knk hemen geçmez ki 2 3 güne geçer sen bu kremi 1 hafta kullan dahada kullanms
Geçti mi knk
CLEOCIN
İşe yarıyor mu
evett çok etkili antibiyotikli
Kaşıntı ve koku tamamen gider dimi
Reçetesiz alınabiliyor mu
evet alabilirsin 75 tl civarındaydı
Koku kesin gidiyor dimi
evett sevgilimdede olmuştu kalmadı bişey
Çok teşekkür ederim çok sağolun
Krem değil ped önerebilirim
Iliskidemi bulasti
Sürtünmeli bı ilişki yaşadıktsn sonra kaşıntı ve sarımtırak akıntı oluyo kokulu nasıl gecet
Bisey sorcam burada değil gzldn çktm
Yazın özelden
Xper yetmyoo😭😭😭
Benimde yetmiyor burdan yazarsaniz çok iyi olur
burada kalkar yorum