Benim annemde babamda kız kardeşimde 1.63 boyunda hepsi kısa ben 1.90 boy 92 kiloyum yok kilom yaşıma göre fazlaymışda dana gibiymişimde ayı gibiymişimde saçma sapan şeyler diyorlar yaşım 18 ve ben sporla ugraşan biriyim spor salonuna falan gidiyorum ayrıca neden bu kadar cahiller boyu uzun olanın kilosuda fazla olur sizce neden bu kadar cahiller? Evi terkedilen sonunda
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kilon gayet normal kilolu diyen neyin kafasını yaşıyor?
Babam yaşına göre fazla diyor ben boyum uzun diyorum olsun yaşına göre fazlasın 75 kilo olmalısın diyor 1.90 zaten boyum 75 kilo olsam iskelet olurum
Bencede normal zaten 77-78 duruyorsun diyor çogu kişi bana
Yaşım 18 de yaşa göre fazla diyor babam evi terkedicem sonunda bu cahil yüzünden kendisinin boyu 1.60 kilosu 75 benden hafif diye seviniyor bir insan bu kadar cahil olmaz onun boyu kısa diye kilosu fazla farkında bile değil ama hala
75 kilo olsan yürüyen iskelet olursun. Sen sağlıklı beslen sadece yemekten kısma ama ekmek, abur cubur gibi vücuda faydası olmayan şeyleri tüketmeki daha fazla kilo alma. şu an boyun 1.90 ve kilon 90. 100 e kadar yolu var ondan sonra daha çok almaya başlarsın ve hareket alanını kısıtlar.
Haklısınız
Şu an vermeme gerek yok ama. Boya göre gayet normal kilom
Bence ailenin kötü bir niyeti yok. Baban seni kıskanmaz bak bende 18 yaşındayım ve benimde ailemle tartışmalarım çok oluyor çünkü haliyle bizi tam anlayamıyorlar ama emin ol kötülüğümüzü düşünmüyorlar. Bence baban senin kilo almamanı istiyor çünkü kilo gerçekten iyi bir şey değil ve insanın özgüvenini etkiliyor.
Evet şu an kilo vermene gerek yok ama kilonuda koru bence sonra vermesi çok zor oluyor. Ailene de durumu izah et ideal kilodan bahset. Onlara bilimsel olarak 75 kilo olmamın sağlıklı olmadığını anlatmaya çalış. Eğer ısrarcıysalar bir diyetisyene git o da zaten onlara kilonun ideal olduğunu söyleyecektir.
Ben 5 ay önce 78 kiloydum fitnessa başladım sonra 90-92 oldum ama cidden kilo güç getiriyor benim yaptıgım sporda tek kol 40 kilo dambell kaldırabiliyorum ve fiziğim estetik duruyor kilomu koruyorum zaten de adam ben 78 kiloyken bile bana zayıfla diyordu bence art niyetli
Ben 78 kilo olduğum zamanlarda bile bana kilo ver diyordu adam bence kıskanadabilir
Haklısınız da cahillere laf anlatmak çok zor onlar benim 1.90 boya 70-75 olmamı istiyor
Baban bence art niyetli değil öyle olsa sporu bırak iyi durmuyorsun falan derdi. Belki babanın kilo ile alakalı bir travması olabilir yani küçükken kilo sıkıntısı çekmiş bir insansa vakti zamanında onunla dalga geçildiği için belki seninle dalga geçilmesinden korkuyordur. ya da kendisinin kilolu olmasından dolayı sana özeniyor olabilir ama altında bir kıskançlık yattığını düşünmüyorum. Olaylara biraz olumlu bakki olumlu olsun 🙃
Öyle deme ya mesela arkadaşın da olsa kilona laf söyleyen say söv geç ama aile bir farklı ya. Yemin ederim ailesi ile sorun yaşayan biri olarak söylüyorum kimse ailen gibi olamıyor yani kimse onlar gibi karşılıksız sevmiyor emin ol :)
85-95 arası normal
Bencede
Gayet normal
Bencede normalde evdekiler anlamıyor
Yaşım 18 de yaşa göre fazla diyor babam evi terkedicem sonunda bu cahil yüzünden kendisinin boyu 1.60 kilosu 75 benden hafif diye seviniyor bir insan bu kadar cahil olmaz onun boyu kısa diye kilosu fazla farkında bile değil ama hala
Öyle saçma mantık mı olur😄 boş ver kardeşim gayet iyi boy pos bak keyfine
Haklısınız takmaya gerek yok gören bana 77-78 duruyorsun diyor zaten