Benim annemde babamda kız kardeşimde 1.63 boyunda hepsi kısa ben 1.90 boy 92 kiloyum yok kilom yaşıma göre fazlaymışda dana gibiymişimde ayı gibiymişimde saçma sapan şeyler diyorlar yaşım 18 ve ben sporla ugraşan biriyim spor salonuna falan gidiyorum ayrıca neden bu kadar cahiller boyu uzun olanın kilosuda fazla olur sizce neden bu kadar cahiller? Evi terkedilen sonunda
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kilon gayet normal kilolu diyen neyin kafasını yaşıyor?
Babam yaşına göre fazla diyor ben boyum uzun diyorum olsun yaşına göre fazlasın 75 kilo olmalısın diyor 1.90 zaten boyum 75 kilo olsam iskelet olurum
Bencede normal zaten 77-78 duruyorsun diyor çogu kişi bana
Yaşım 18 de yaşa göre fazla diyor babam evi terkedicem sonunda bu cahil yüzünden kendisinin boyu 1.60 kilosu 75 benden hafif diye seviniyor bir insan bu kadar cahil olmaz onun boyu kısa diye kilosu fazla farkında bile değil ama hala
75 kilo olsan yürüyen iskelet olursun. Sen sağlıklı beslen sadece yemekten kısma ama ekmek, abur cubur gibi vücuda faydası olmayan şeyleri tüketmeki daha fazla kilo alma. şu an boyun 1.90 ve kilon 90. 100 e kadar yolu var ondan sonra daha çok almaya başlarsın ve hareket alanını kısıtlar.
Haklısınız
Şu an vermeme gerek yok ama. Boya göre gayet normal kilom
Bence ailenin kötü bir niyeti yok. Baban seni kıskanmaz bak bende 18 yaşındayım ve benimde ailemle tartışmalarım çok oluyor çünkü haliyle bizi tam anlayamıyorlar ama emin ol kötülüğümüzü düşünmüyorlar. Bence baban senin kilo almamanı istiyor çünkü kilo gerçekten iyi bir şey değil ve insanın özgüvenini etkiliyor.
Evet şu an kilo vermene gerek yok ama kilonuda koru bence sonra vermesi çok zor oluyor. Ailene de durumu izah et ideal kilodan bahset. Onlara bilimsel olarak 75 kilo olmamın sağlıklı olmadığını anlatmaya çalış. Eğer ısrarcıysalar bir diyetisyene git o da zaten onlara kilonun ideal olduğunu söyleyecektir.
Ben 5 ay önce 78 kiloydum fitnessa başladım sonra 90-92 oldum ama cidden kilo güç getiriyor benim yaptıgım sporda tek kol 40 kilo dambell kaldırabiliyorum ve fiziğim estetik duruyor kilomu koruyorum zaten de adam ben 78 kiloyken bile bana zayıfla diyordu bence art niyetli
Ben 78 kilo olduğum zamanlarda bile bana kilo ver diyordu adam bence kıskanadabilir
Haklısınız da cahillere laf anlatmak çok zor onlar benim 1.90 boya 70-75 olmamı istiyor
Baban bence art niyetli değil öyle olsa sporu bırak iyi durmuyorsun falan derdi. Belki babanın kilo ile alakalı bir travması olabilir yani küçükken kilo sıkıntısı çekmiş bir insansa vakti zamanında onunla dalga geçildiği için belki seninle dalga geçilmesinden korkuyordur. ya da kendisinin kilolu olmasından dolayı sana özeniyor olabilir ama altında bir kıskançlık yattığını düşünmüyorum. Olaylara biraz olumlu bakki olumlu olsun 🙃
Öyle deme ya mesela arkadaşın da olsa kilona laf söyleyen say söv geç ama aile bir farklı ya. Yemin ederim ailesi ile sorun yaşayan biri olarak söylüyorum kimse ailen gibi olamıyor yani kimse onlar gibi karşılıksız sevmiyor emin ol :)
85-95 arası normal
Bencede
Gayet normal
Bencede normalde evdekiler anlamıyor
Yaşım 18 de yaşa göre fazla diyor babam evi terkedicem sonunda bu cahil yüzünden kendisinin boyu 1.60 kilosu 75 benden hafif diye seviniyor bir insan bu kadar cahil olmaz onun boyu kısa diye kilosu fazla farkında bile değil ama hala
Öyle saçma mantık mı olur😄 boş ver kardeşim gayet iyi boy pos bak keyfine
Haklısınız takmaya gerek yok gören bana 77-78 duruyorsun diyor zaten