Merhaba 25 haftalık hamileyim, bir kaç gündür çişimi kaçırıyorum, başka bu durumu yaşayanlar var mıydı? Mesane pedi, Emici külot, hasta bezi vs. ne kullandınız? Ve hangi markayı kullandınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Hamilelikte çok olağan şeyler. Doğumdan sonra muhtemelen geçer. İdaretenlik emici külotlardan kullanabilirsiniz. Kafanız rahat olur. Umarım kalıcı olmaz 🙏 ben ne yaptıysam azaldı ama düzelmedi 🥹. Benim ki hamilelik değilde biraz psikolojik ve fizyolojik kaynaklı 🙈.
04 Yorumla- Soran1 yıl
çok geçmiş olsun öncelikle, emici külot hangi markaları kullandınız bi öneriniz var mı acaba?
- Cevap sahibi1 yıl
Ben emici külot olarak canped kullandım. Ama bana yetmedi. Aktif mesaneden dolayı bütün mesaneyi kaçırıyordum. Belbantlı olarak tena kullanıyorum şimdi.
- Soran1 yıl
başka marka kullanmadınız yani anladım. çok teşekkürler cevabınız için
- Cevap sahibi1 yıl
Emici külot hayır. Ama belbantlıda ilk canpedi kullanmıştım. Sonra tenaya grçtim. Daha iyi diye.
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Geçmiş olsun. Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inş. Benim eşimde de olmuştu. Doğuma 1 2 ay kala. Sürekli tuvalete koşmalar. Her yerde tuvalet aramamız vs. Kaçırmalarda olunca canped kullanmıştı. Memnundu. Doğumdan sonra da devam edince bu sonrasında da devam etti. 2 yıl oldu sanırsam azaldı ama geçmedi. Duruma göre mesane pedi, kadın pedi, emici külot kullanıyor şimdi. Tekrardan çok geçmiş olsun.
02 Yorumla- Soran1 yıl
çok geçmiş olsun ve çok teşekkürler. hangi marka ürünleri kullandığınızı sorabilir miyim?
- Cevap sahibi1 yıl
Canpeddi sanırım. Turuncu bi paketti.
Öncelikle geçmiş olsun hamilelikte idrar kaçırma durumları olabiliyor size tavsiyem belbantlı hasta bezi öneririm emiciliği daha fazla oluyor tena marka öneririm asla bezden utanmanıza gerek yok emici külotların emiciliği çok az olabiliyor sızdırma problemi yaşıyabilirsiniz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
hamilelikte idrar kaçırma sıkça görülüyor ama çözümü basit. hiç canını sıkma mesane pedi kullan, rahat ve güvende hissettirir
00 Yorumla- 1 yıl
Ben hep pedi emici külot kullanıyorum efendim çok işime yarıyor.
00 Yorumla Belbantlı yetişkin bez en kaliteli sızdırmaz dayanır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi